Šta je novo?

Cannabis Is More Efficient and Cost Effective than Graphene for Super Capacitors

kosta10

Slavan
Učlanjen(a)
19.08.2007
Poena
440
Ako se ova vest pokaže kao tačna, imaćemo za nekoliko godina tranzistore napravljene od vlakana Kanabisa (bez THC-a, koji je odgovoran za drogiranje)

http://wccftech.com/cannabis-hemp-fibers-graphene-capacitors/

Nadam se samo da je ova vest tačna, videćemo kako će se stvari razvijati na ovom polju.

A posto ce THC biti otpadak, cena za konzumiranje ce pasti, a on postati jaci :D
Interesantno!

Vec te vidim kako Samsungu nudis besplatno recikliranje otpada :d

Sad ce kolumbijci da izbace tranzistore od koke, koja je inace "brža" u svakodnevnom multitaskingu! :D :p

Vec vidim Asus kako izbacuje specijalnu "Pablo Eskobar" seriju maticnih i grafičkih. :D

Poslednja izmena:
Ma znao sam da to ima potencijala, cim sam video one
Jamajcane sa vunenim kapama na 50+ stepeni. :D

Poslednja izmena:
Kad smo vec kod drogiranja, na cemu si ti Kosta?

E ljudi,nemojte da mlatite praznu slamu i pričate šale. Ovo je naučna vest i smatrao sam da je vrlo interesantna, zato sam je i okačio.

Ko misli da je ova vest šala nek ne komentariše, svašta....kakvi ste ljudi (sa časnim izuzecima, naravno) ne mogu da verujem.

Ljudi dodjite kod mene da "spalimo" maticnu :D

E ljudi,nemojte da mlatite praznu slamu i pričate šale. Ovo je naučna vest i smatrao sam da je vrlo interesantna, zato sam je i okačio.

Ko misli da je ova vest šala nek ne komentariše, svašta....kakvi ste ljudi (sa časnim izuzecima, naravno) ne mogu da verujem.

I mi smo je isto tako ozbiljno shvatili, vest je tolko ozbiljna da smo pred sebe postavili Hamletovsko pitanje - gandza ili trandza, pitanje je sad!

***. ispada da je vutra stvarno savrsena biljka i da su to do sada znali ljudi koji vare :)

Jedva cekam da na forumu vidim post tipa "mojne tu plocu duzimas, u pitanju je granje, uzmi bolje Gigabyte ta je od skanka..." :D

Jedva čekam belu ploču, tkzv white widow edition.
Ili military efition, ak47...

Sad neki veseli pajdoman vec vadi procesor I bocka se direk u arteriju, kaze nisu valjda ni na nas zaboravili ovi kostini IT-ovci.

Ne bi bilo prvi put da se razmišlja u sličnom pravcu :D

[youtube]srgE6Tzi3Lg[/youtube]

Izvini a ko to i kako da komentarise!?? Treba da diskutujemo o tranzistorima od gandze!? Sta na ovom forumu vise samo cpu inzenjeri iz TI i Intela pa ce sad oni naucno da komentarisu ovu glupost, a ti ces da sem pajtash sa njima i svojim smislenim komentarima tipa @videcemo, cekamo prve testove" i slicno!?
Get real!

Izvini a ko to i kako da komentarise!?? Treba da diskutujemo o tranzistorima od gandze!? Sta na ovom forumu vise samo cpu inzenjeri iz TI i Intela pa ce sad oni naucno da komentarisu ovu glupost, a ti ces da sem pajtash sa njima i svojim smislenim komentarima tipa @videcemo, cekamo prve testove" i slicno!?
Get real!

Pazi, ovaj sajt sa koga sam objavio izvor uopšte nije neki glupav sajt koji mlati praznu slamu, da se odmah razumemo. I nije mi jasno zašto odmah nipodaštavaš ovu glasinu kao nešto nemoguće...neće ovo skoro biti u proizvodnji ali mislim da u ovoj priči ima barem neke istine.

Pazi, ovaj sajt sa koga sam objavio izvor uopšte nije neki glupav sajt koji mlati praznu slamu, da se odmah razumemo

^ pa cim eliminisu thc i koriste samo vlakna znaci da mlate praznu slamu :d :d

Ja se vec razmisljam da osnujem firmu za odlaganje i unistavanje otpada. Zaposlicu stotinak vas i da unistavamo THC polako :cigar:

Pazi, ovaj sajt sa koga sam objavio izvor uopšte nije neki glupav sajt koji mlati praznu slamu, da se odmah razumemo. I nije mi jasno zašto odmah nipodaštavaš ovu glasinu kao nešto nemoguće...neće ovo skoro biti u proizvodnji ali mislim da u ovoj priči ima barem neke istine.
Pitam te lepo, ko ovde, na forumu moze ozbiljno da diskutuje o tome sa tobom!?? Niko ovde se ne razume u te teme, mozda 100 ljudi na planeti i sta sad ima ko da diskutuje o tome? Da nisi mozda ekspert i za te stvari pa ces kredibilno da diskutujes kao i u svim drugim sobama - videcemo, sacekajte (saceka li Sandy Bridge ti konacno), cekamo prve testove i slicno.
Koga briga sa kog je sajta, vise zvuci kao naucna zuta stampa nega bilo sta drugo. Ti lepo napravi svoj neki brlog i tamo objavljuj ove vesti iz nesvesti, i nadji sebi ravne eksperte da blablacete do besvesti o nebitnim stvarima u zivotu.

Dok se kanabis ne legalizuje ne verujem da je bilo kakva ozbiljniji razvoj moguc po pitanju koriscenja i bilo kakve svrhe.
Svaki ozbiljan razgovor na ovu temu je nemoguc.

Nazad
Vrh Dno