Šta je novo?

Cambridge Soundworks

gillette

Slavan
Učlanjen(a)
25.11.2004
Poena
319
P580,(5.1)kakvi su to zvuchnici? da li neko ima iskustva?

Interesuje me neki ne mnogo skup 5.1 sistem (do 70-tak evra) ali da je ok.
Ovaj P580 model ima na pcberzi.
Shta god da uzmem od Alteca u ruku deluje suvishe lagano,tanko, plastichno i neubedljivo.Hocu neke male crne kutijice teshke ko tuchak sa solidnim vuferom i to bi bi lo to.
Neki predlog?
:cigar:

Moze onaj Creative od 90E, ako ih vise nema onda imas 6.1 sistem za oko 100 evra.

ma daj bre, pa o kakvom zvuku pichamo onda?
Mislio sam za normalno slushanje muzike,mp3,ovo ono..ne mislim sad da merim sinuse i amplitude dok slusham i da cepidlachim oko svega toga.Mislim da za tu cenu moze da se nadje ok zvuk za kucu,samo ne znam kojeg proizvodjacha da uzmem ,to je sve.

Moj savet ti je T5400. Dosta je bolji sistem od P380 a minimalno skuplji.

ivanj je napisao(la):
Moj savet ti je T5400. Dosta je bolji sistem od P380 a minimalno skuplji.
Uff .jutro je .. neznam sta pricam .. bla bla ... od P580 ..bla bla.

a Creative Inspire 4.1 4400 ?
ima li neko iskustva sa njima..

A kakvi su Altec Lancing 251 i Creative t5400? Neke cu uzeti sigurno do 100€ (okvirno). Preporuchite neshto!

Koja god od ta dva nadjes, posto ih neko vreme vec ne vidim po oglasima. Pre godinu dana sam uzeo AL 251 zato sto nije bilo Creativa tamo gde obicno kupujem i zadovoljan sam njima.

Gde nalazis te cene ?
AL 251 su 85max, a 5400 su jeftiniji.
Za 100 i koji evro rulaju oni drveni geniusi. Jesu ruzni ali vrede razliku u ceni u odnosu na 251 i 5400.

Sasa je napisao(la):
Gde nalazis te cene ?
AL 251 su 85max, a 5400 su jeftiniji.
Za 100 i koji evro rulaju oni drveni geniusi. Jesu ruzni ali vrede razliku u ceni u odnosu na 251 i 5400.
I crkavaju kao nenormalni :)
Uz to reproduju opseg jednak zvucnicima sa monitora :)

Za prvo ne znam, ali za drugo se ne slazem.

nIce Cream je napisao(la):
I crkavaju kao nenormalni :)
Uz to reproduju opseg jednak zvucnicima sa monitora :)

Sto se tice crkavanja,
ja znam !
;)

imao sam prilike da popravljam jedan komplet
a iz nekih izvora sam cuo da PiN ima dosta reklamacija
upravo zbog crkavanja . . .
najcesce ode pojacalo i trafo . . .

poz,
Nebojsa

Ja imam 2 kompleta Creative zvucnika i nisu mi riknjavali. Stariji mi traje vec 4 godine a noviji je MegaWorks 550THX tako da pretpostavljam da je malo kvalitetnije odradjen. .. pojma nemam za T5400 ...
Uzmi ga u CompLandu (www.compland.co.yu) i imas garanciju od 2 godine .. u principu ako ne rikne do tada .. nikada nece. Proveri i T5900 .. to ti je novija verzija T5400 koliko sam ja shvatio.

Moj post o "crkavanju" se odnosio na Genuis drveni komplet . . .
kao Re na Nice Cream-ov quote

poz,
Nebojsa

A shta je sa ALTEC LANSING 5.1, SUBWOOFER VS-3151R, Remote oko 80 eura koshtaju ... ??

Nazad
Vrh Dno