Šta je novo?

Caller ID

Boskovic

Čuven
Učlanjen(a)
22.04.2002
Poena
619
Imam modem koji izgleda ne podrzava caller Id opciju pa me zanima da li postoji neko softversko resenje koje simulira identifikator poziva?

Nazalost ne, a ako nabavis modem sa tom opcijom, onda moras prvo da ides su postu da ti oni to ukljuce (ne znam koliko se placa)

E gde to🙂

Gde da kupim taj modem tj. jel zna neko koji to modemi podrzavaju? I naravno nadam se da ima neki svoj program da ne bi morao da se akam sa kojekakvim bangavim programima sa neta🙂. pozdrav

chivitli je napisao(la):
Nazalost ne, a ako nabavis modem sa tom opcijom, onda moras prvo da ides su postu da ti oni to ukljuce (ne znam koliko se placa)

Ma imam ja ukljucenu identifikaciju odavno ali mi modem ne podrzava caller ID, pa sam mislio da mozda postoji neka softverska varijanta.

Moj stari Rockwell 33.6 BOCA research je podrzavao caller ID, a trenutno imam 2 conexanta 56k (u notebook racunarima) i jedan Lucent 56k i oni ne prepoznaju 🙁

Ja imam Conexantov HSF i koliko se ja secam (davno sam se petljao sa tim) on ima Caller ID funkciju

septimus je napisao(la):
Predlozite mi neki callerID programcic.

Ima ih gomila. Evo na primer Modem Spy Pored Caller ID funkcije, moze i da snima telefonske razgovore, automatski prihvati sve dolazece i snima ih kao wav ili mp3, sluzi kao sekretarica, mozete da prosledite snimljeni razgovor na telefon...(moze i da se sakrije, pa da niko ne zna da prisluskujete🙂 )
Koga zanima, neka proba

harac

a probaj i ovaj freeware, inace ne znam kako rade jer nemam ukljucen cid.

http://www.activecallcenter.com/CallerIDBoxSetup.exe

ili ovaj( 255kb) :

http://www.analogx.com/files/callidi.exe

Za one koji bi tek da ukljuce ident. poziva:
Moj rodjak je ovih dana isao u postu da mu ukljuce id. Uspostavilo se da nece to da urade jer je uredjaj (poseban) kupio u madjarskoj. U posti doslovce zahtevaju da im se pokaze racun od par modela koji oni diluju, i to iskljucivo za kes. Nije mu vredelo ni sto mu je prijatelj dao racun od dve godine starog uredjaja koji je prijatelj (morao, jer je otvarao menjacnicu) kupio u posti. Kazu vise nije taj model na listi. Tako da je morao na kraju da kupi ono sto su mu u posti ponudili. Mislim da se cifra kretala oko 30-40 evra (al` nisam siguran)

Re: harac

DS9 je napisao(la):
a probaj i ovaj freeware, inace ne znam kako rade jer nemam ukljucen cid.

http://www.activecallcenter.com/CallerIDBoxSetup.exe

ili ovaj( 255kb) :

http://www.analogx.com/files/callidi.exe

Za one koji bi tek da ukljuce ident. poziva:
Moj rodjak je ovih dana isao u postu da mu ukljuce id. Uspostavilo se da nece to da urade jer je uredjaj (poseban) kupio u madjarskoj. U posti doslovce zahtevaju da im se pokaze racun od par modela koji oni diluju, i to iskljucivo za kes. Nije mu vredelo ni sto mu je prijatelj dao racun od dve godine starog uredjaja koji je prijatelj (morao, jer je otvarao menjacnicu) kupio u posti. Kazu vise nije taj model na listi. Tako da je morao na kraju da kupi ono sto su mu u posti ponudili. Mislim da se cifra kretala oko 30-40 evra (al` nisam siguran)

Telekom trazi da moras da imas uredjaj za koji oni kao daju atest, a to su koliko sam video sa spiska uglavnom kineski uredjaji. Za PANASONIC uredjaje togt tipa NEMA SANSE!!! LUDILO...

Pa normalno je da direktori u (posti) telekomu hoce da i njihove privatne firme od toga imaju neke koristi

Ljudi, pa imate onaj vladin antikorupcijski tim, pa vi vidite, prijavljujte, sta da vam kazem....

Imam i ja sacuvane one stare oglase ljudi koji su prodavali za 70 - 100 maraka (na pocetku i za 330 DEM, secate li se one reklame na RTS - u, one ribe sto je smaraju manijaci...) pa ako treba, da policija ispita ko je to prodavao, i gde su isle te pare, a sa druge strane, kada dodjes u postu, ne mozes da dobijes tu uslugu na salteru kako bi bilo normalno....

Evo konacno nesto u Srbiji skuplje nego u Crnoj Gori.
Kod nas je identifikator 15-20dm na "tushku pijacu" a posta ukljuci identifikaciju za dan-dva bez posebne nadoknade samo ide dodatna pretplata-sicja.
😀

boskovic je napisao(la):
Evo konacno nesto u Srbiji skuplje nego u Crnoj Gori.
Kod nas je identifikator 15-20dm na "tushku pijacu" a posta ukljuci identifikaciju za dan-dva bez posebne nadoknade samo ide dodatna pretplata-sicja.
😀

E moj prijatelju, i meni su nudili telefon kada sam napravio pre desetak godina vikend kucu dole kod Bara, ali moja opstina u Beogradu ima vise telefona nego cela Crna Gora. Tako da su kod nas mogucnosti za razne malverzacije starno ogromne....

Nazad
Vrh Dno