Šta je novo?

Caller id

• Začetnik teme Začetnik teme Ljubo_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ljubo_

Čuven
Učlanjen(a)
04.02.2004
Poena
601
Imam Caller id na digitalnoj centrali i na displeju telefona ali bih zeleo da do imam i ana displeju monitora pa kakvi programi imaju za to i gde ih mogu naci .

Dobar programcic 😉

AnalogX

http://www.analogx.com/contents/download/system/callerid.htm

Freeeeeeeeeeee

svi programi su veoma zanimljuvi imaju lepe opcije ali ni jedan ne radi

"Imam Caller id na digitalnoj centrali i na displeju telefona..."

Citamo, pratimo

http://www.analogx.com/files/callidi.exe
Ovaj kod mene radi sa Intelovim V.92 modemom

valek je napisao(la):
"Imam Caller id na digitalnoj centrali i na displeju telefona..."

Citamo, pratimo
ups... ctp;

neki modemi (kao i neki faxovi) ponekad "ubiju" CallerID...

npr. kod mene Ricoh fax iskljuci CID :evil: cim isklucim fax, sve je ok... kad ga ukljucim, i na displeju telefona i na samostalnom CID uredjaju, pojavi se samo "ERROR" :S

ne podrzhava svaki modem CID, prvo proveri da li ga tvoj modem podrzhava pa onda dalje trazhi..

Kakav ti je poredak na kablu?

AnalogX je radio na svim modemima koje znam.

Nisam siguran ali je moguce da Firewall ili neki Port blocker pravi probleme.

caller id

imam Lucent modem i sve je podesrno kako treba ali neradi nesto nemam pojma zbog cega ali ipak hvala na pomoci probacu jos nesto ako ne uspem dizem ruke

Re: caller id

Ljubo_ je napisao(la):
imam Lucent modem i sve je podesrno kako treba ali neradi nesto nemam pojma zbog cega ali ipak hvala na pomoci probacu jos nesto ako ne uspem dizem ruke
Ja bih prvo proverio da li taj Lucent (pouzdano) ima CID, pa tek onda cackao dalje 😉

Ne secam se da je neko uspeo da to namesti, narochito ne sa Lucentom..

Mozda nekom i uspe, ko zna..

Bukvalno "N A MONITORU" 🙂)))

Kupi lepo na buvljaku Caller ID spravico od 300 dinara, zalepi je na monitor selotejpom i imaćeš šta ti treba. Ne treba ti valjda caller ID od 500€?

Ljud Ja nemam pojma sto ovo ne radi kod mene izgleda kako da ima blokadi necega i tako da sam resio da dignem ruke od toga u svako slucaju hvala na informacijama

iz nekog mog iskustva, 2 caller ID uredjaja ne mogu zajedno na jednoj liniji...
sta god da sam pokusao, sa 2 bezzicna panasonika nije radilo, tj samo jedan je prikazivao id a drugi nije ...

boggyman je napisao(la):
sta god da sam pokusao, sa 2 bezzicna panasonika nije radilo, tj samo jedan je prikazivao id a drugi nije ...

Koliko ja znam to je zbog slabljenja signala, CallerID se salje sa prvim ring tonom kod nas, E sad na veyi dva prijemnika koji prikmaju taj ring ton verovatno se javlja interferenca koja "ugusi" kod prenosenog ID signala?!?

boggyman je napisao(la):

To ce sigurno biti zbog slabog signala. Kod mene istovremeno rade i modem i Caller ID spravica (kupljen na buvljaku) bez problema...

PeterJay je napisao(la):
...
To ce sigurno biti zbog slabog signala. Kod mene istovremeno rade i modem i Caller ID spravica (kupljen na buvljaku) bez problema...

Takodje i kod mene.

PeterJay je napisao(la):
...

i kod mene (ext. US Robotics i AT&T CID)... medjutim, cim prikljucim fax (Ricoh, koji takodje ima CID), CID uredjaj izbacuje ERROR... i ako ostavim samo fax na liniji, ne pokazuje brojeve, pa sam siguran da neki faxovi prave problem (mislim da je ovaj moj pravljen za nemacko trziste, pa bi to objasnilo probleme)

Nazad
Vrh Dno