ups... ctp;valek je napisao(la):"Imam Caller id na digitalnoj centrali i na displeju telefona..."
Citamo, pratimo
Rage against The mAchine je napisao(la):
Ja bih prvo proverio da li taj Lucent (pouzdano) ima CID, pa tek onda cackao dalje 😉Ljubo_ je napisao(la):imam Lucent modem i sve je podesrno kako treba ali neradi nesto nemam pojma zbog cega ali ipak hvala na pomoci probacu jos nesto ako ne uspem dizem ruke
boggyman je napisao(la):iz nekog mog iskustva, 2 caller ID uredjaja ne mogu zajedno na jednoj liniji...
sta god da sam pokusao, sa 2 bezzicna panasonika nije radilo, tj samo jedan je prikazivao id a drugi nije ...
boggyman je napisao(la):iz nekog mog iskustva, 2 caller ID uredjaja ne mogu zajedno na jednoj liniji...
sta god da sam pokusao, sa 2 bezzicna panasonika nije radilo, tj samo jedan je prikazivao id a drugi nije ...
PeterJay je napisao(la):...
To ce sigurno biti zbog slabog signala. Kod mene istovremeno rade i modem i Caller ID spravica (kupljen na buvljaku) bez problema...
PeterJay je napisao(la):...
To ce sigurno biti zbog slabog signala. Kod mene istovremeno rade i modem i Caller ID spravica (kupljen na buvljaku) bez problema...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari