Šta je novo?

Caller ID Telekom

Space cowboy

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
620
Da li jos cimaju u Telekomu da bi ti ukljucili caller id tj. da li treba da se kupuje onaj njihov uredjaj.Da li se zahtev jos podnosi u Sime Milosevica?

ja sam podneo zahtev u Vase Charapitja, nisu trazili nista posebno, samo popunis zahtev i za 10tak dana ti ukljuche

Space cowboy je napisao(la):
Da li jos cimaju u Telekomu da bi ti ukljucili caller id tj. da li treba da se kupuje onaj njihov uredjaj.Da li se zahtev jos podnosi u Sime Milosevica?

Meni su pre par meseci ukljucili za dva dana samo sa licnom kartom pretplatnika i popunjenim zahtevom, s tim sto mi je to drugi zahtev. Prosli sam podne pre godinu i po bez rezultata.

Da li to funkcionise na novopostavljenim 2xxx-xxx centralama?

outlaw je napisao(la):
Da li to funkcionise na novopostavljenim 2xxx-xxx centralama?

Da funkcionise. Ako sam dobro razumeo i to su Alcateli.

Bas sam tu dobio i danas sam podneo zahtev samo popunis neki obrazac i poneses kopiju licne karte vlasnika broja.

U Sime Milosevica sada se zove Novopazarska kod Kalenic pijace.

Da ne otvaram novu temu koliko su zicni telefoni sa caller id
Panasonic ,Siemens.

Koliko kosta aktivacija caller Id-a i da li se kasnije naplacuje mesecno i koliko?

Space cowboy je napisao(la):
Ne kosta nista ni aktivacija ni pretplata.

ne zaludjuj ljude - placa se 60din mesecno - mada je to van svake pameti treba neko da se pobuni. a ima pored caller id-a jos stavki kao sto su call waiting i ... ne znam vise ali ima desetak i SVAKA se placa na mesecnom nivou sto stvarno ne bi trebalo da se placa.

Anti Patriota je napisao(la):
...
ne zaludjuj ljude - placa se 60din mesecno - mada je to van svake pameti treba neko da se pobuni. a ima pored caller id-a jos stavki kao sto su call waiting i ... ne znam vise ali ima desetak i SVAKA se placa na mesecnom nivou sto stvarno ne bi trebalo da se placa.
Cuti, dobro je da nisu poceli da naplacuju i amortizaciju zica i centrale (tipa angazovane snage kod EPS-a) ctp;
Pa u svakoj normalnoj zemlji je lokal dzaba, a kod nas opet hoce da ga poskupe (kako se suska duplo). Svaka normalna kompanija bazira svoju zaradu na medjunarodnim i delimicno medjugradskim razgovorima, a samo kod nas je 90% na mobilnima i lokalu - najlakse bi ima bilo da sve ostalo ukinu i da ostane samo to + da sav yu internet ide preko njeih :whip

Nazad
Vrh Dno