Šta je novo?

Caller ID modem

Budimir

Čuven
Učlanjen(a)
17.12.2001
Poena
609
Jel ima neki modem koji moze sada da se kupi (pozeljno interni, jeftiniji) a da mu korektno radi prikazivanje broja pozivaoca? Ne mislim na modeme koji bi trebalo da rade i koji se samo odazivaju na AT komandu nego na modem koji je proveren u praksi da radi. Ako moze jos konkretnije, da radi u Bgd-u na Alcatel centrali.
Aj' pa hvala unapred ako nesto ima :)

Znam da se ne ukalapa u tvoje pitanje, ali cisto informacije radi,imas da kupis po gradu telefone za 600 dinara lepog izgleda (doduse kineske prozvodnje), koji imaju indetifikaciju dolazeceg poziva, kao i da memorisu 100 dolaznih, neodgovorenih, i pozvaih brojeva, zajendo sa satom, devet "fast dialing" mesta, vise linija za call waiting, sve kao kod mobilnog...meni takav radi vec godinu dana.

Ma OK je to, imas i identifikatore kod kineza u Pancevu za 300-350 din. Ali meni treba bas modem :type:

A jel ima neki besplatni program da recimo radi u tray-u i prikaze baloncic sa brojem?

Ima - Nema Caller ID?!?!?!

frogman je napisao(la):
Bilo koji interni modem sa intel 537 chipsetom podrzava caller id funkciju.

A 536EP ?! Moze li?
Aktivirana mi je u telekomu, ali nema CID usluge na kompu ...
SHTO?!

Nesto sam video u help opcijama, da zavisi i pod koju zemlju ubacis modem, mislim preferences... sta li ... medjutim, SCG ili YU nema ...

HELPPPPPP!!!!!!!!!

frogman je napisao(la):
Bilo koji interni modem sa intel 537 chipsetom podrzava caller id funkciju.

...nisam bas nesto siguran u to
Imao sam i taj 537, sada imam 536ep i ne sljaka ID ni na jednom.
Jesi li ti to probao?

Aaaaaaaaaaa!

Stvarno ljudi, jel to do modema, ili do settings-a za njega.. ili sta !?! Nekompatibilan srpski 'signal' Caller IDa .. ili!??!?!
Ja jedva docekao da predjem na digitalnu centralu i te dziza midze... kad ono CVRC!!!!
Vidim ovde silni pricaju kako to kineska neka sr*** imaju to.. neki telefoni za 600 din .. 300 din ... a citav Barton ... :) ne moze ... :)))
kako to!??!

JELI TO MOGUUUUUUUUUUUCEEEEEEEEE!?!?!! :wall:

Nazad
Vrh Dno