Šta je novo?

Call Of Juarez

Kako da se popnem na ono djubre od planine?!? Stigo sam do jednog dela gde ima neko drvence na planini ali nikako nemogu da se zaljuljam dovoljno da bi se bacio na onu vislju izbocinu :mad:

Onda ne ides dobrim putem.I ja sam tu nekoliko puta gresio.Mislim da svo vreme treba da ides desno,sta god to znacilo.

@proday: na desno,ko sto rece goran....al jesi probao da dovoljno skratis uze? (mislim bitch)

Resio sam problem; stvarno je trebalo ici desno (zbunilo me sto sam morao da se spustam; mislio sam da je to put kojim sam i dosao)!!

upravo zavrsio igru.. woow... :) ... ja hteti josh uposliti shredere i piksle ...:d

Presao sam igru i mogu reci da je odlicna. Zabavna je i atmosfera je dobra. Zanimljivo je odradjeno sto se kroz igru koriste 2 lika. Igrao sam 800x600 i medium detalje i nije bilo problema u radu. Sve preporuke.

Nece da radi!

Potrebna mi je mala pomoc, ako je moguce. Uzeh sad da probam ovo cudo od igre ali izgleda da sam malo preuranio jer je kao minimum navedena graficka karta Radeon 9800. Imam 9600 pro a brat 9550 i ne radi igra ni jednom ni drugom. Konkretno, igra se zaglavi na crnom ekranu na pocetku igre. Nekom logikom gledano, karte su hardverski veoma bliske 9800 Radeonu, razlika je jedino u hardverskoj snazi i tako gledano mislim da bi obe mogle da teraju igru makar u low podesavanjima. S obzirom da sam i na 9600 pro i na 9550 igrao Oblivion u medium/low ovo mi izgleda totalno bezveze. Opet, ima ljudi na internetu koji nаvode da su ipak igru igrali sa ovim kartama ali ne znam kako su uspeli. Je li nekom sa foruma ovde to isto poslo za rukom? Ima li nekog resenja koje bi ovo omogucilo, novija verzija verzija drajvera ili neki patch?

Poslednja izmena:
Potrebna mi je mala pomoc, ako je moguce. Uzeh sad da probam ovo cudo od igre ali izgleda da sam malo preuranio jer je kao minimum navedena graficka karta Radeon 9800. Imam 9600 pro a brat 9550 i ne radi igra ni jednom ni drugom. Konkretno, igra se zaglavi na crnom ekranu na pocetku igre. Nekom logikom gledano, karte su hardverski veoma bliske 9800 Radeonu, razlika je jedino u hardverskoj snazi i tako gledano mislim da bi obe mogle da teraju igru makar u low podesavanjima. S obzirom da sam i na 9600 pro i na 9550 igrao Oblivion u medium/low ovo mi izgleda totalno bezveze. Opet, ima ljudi na internetu koji nаvode da su ipak igru igrali sa ovim kartama ali ne znam kako su uspeli. Je li nekom sa foruma ovde to isto poslo za rukom? Ima li nekog resenja koje bi ovo omogucilo, novija verzija verzija drajvera ili neki patch?

Ne znam resenje tvog problema ali 100% znam da nije do grafike jer sam licno kod drugara igrao na 9550,on je vec presao i nikakvih problema nije imao,tako da provereno nije do toga.

Znaci, moze?

Jel znas mozda koji je drajver bio u pitanju?

Kod mene na obe masine Catalyst 5.9. Znam da je bajato ali mi nijedna druga igra nije pravila probleme sa tim drajverima.

Rekoh, gde sad da skidam novi drajver ali ajde ako mora, makar reci sa kojom verzijom provereno radi.

ja sam je presao na 2400+ , 1.2 gb ram, 9550 ge, drajveri 6.5 .

Drugar koristi catalyst 5.6.

Hvala obojici.

Dva podjednako korisna odgovora.
Kad budem probao, javljam iskustva.

Da nije bilo ova vasa dva posta ne bi mi ni palo na pamet da pomislim da nije u pitanju video drajver. Resenje je vise nego debilno: iskljucio sam antivirus i firewall koji je verovatno blokirao igru u trenutku kada je ova trazila izlaz na mrezu.
Dakle, resih stvar bez promene video drajvera.

Hvala, momci!:wave:

Inace, igra je AWESOME!

Odavno me ovako nesto nije odusevilo, poslednje cega se secam bilo je "The chronicles of Riddick" .A i moja pretpostavka da zaista nije Radeon 9600 graficka jos uvek za bacanje se ispostavila kao tacna. Ovo su utisci sa bratovljeve masine (jer ce verovatno njega mrzeti da se javi): rezolucija standardnih 800x600 (inace kad igram novije igre), sve medium, Object high, shadows OFF. S obzirom da je u pitanju Sapphire 9550@400/500Mhz i Barton 2500+ na default-u sa 512 ram-a radi bolje nego sto sam ocekivao. Naravno, pada FPS na nekih 20 ili malo nize kada sam u gustoj vegetaciji ili velikoj guzvi, i ima swap-ovanja zbog manje rama ali meni je to sasvim podnosljivo.
Atmosfera, dijalozi, svetlosni efekti, prasina i meci koji zuje...super. Da ne duzim dalje, igricu itekako vredi probati. Preporuka i s moje strane.

Poslednja izmena:
Da igra je stvarno odlicna,imas onaj osecaj da si stvarno tamo,muzika je super a o grafici i samom dizajnu nivoa nemam reci,ja sam je malo kasno poceo(jos nisam zavrsio) pa mi je bilo bezveze da se ubacujem na desetoj strani topica sa otkricem da je igra extra :p meni na 6600gt radi solidno na 1024*768 na medium mada ume da uspori.Primetio sam da je hdr upaljen po defaultu,jel se sam iskljuci kad se upali AA?Nisam video da moze u opcijama da se ugasi hdr.

Igra je FANTATICNA, I have no life anymore:S:
Greota bre igrati je na 800x600, grafika na max podesavanjima i 971p, neverovatno.

Au, zahtevnooo.......:S:

Kako igra odmice, vec sam dve stavke morao da smanjim. Ali dobro, ide nekako.

Presao sam igru i odlichna je. Cela ta vestern atmosfera me je odushevila sa sve prichom, a i ono pred kraj kada treba da porokate brdo negativaca u Juarezovoj hacijendi mi je bila nirvana. Samo sam se odmakao od mini guna i krenuo da ih pishtoljam jednog po jednog:)

Da nije onih zescih smaracina sa pentranjem:mad: i stenama:mad: bila bi dobra igra

Poslednja izmena:
Da nije onih zescih smaracina sa pentranjem:mad: i stenama:mad: bila bi dobra igra

Meni su ti delovi bas super,podjednako mi se svidjaju kao i prangijanja sa mentalno nestabilnim "ocem"

Ludi svestenik je najjaci:-devil-: pogotovo njegova propoved.

Jel probao neko ovo na 8800 seriji, da li dobija "shadow flickering", tj. treperenje senki? 97.44 forceware.

Pozdrav

Odmah na pocetku igrice Call of Juarez sam se zaglavio slabo ide engleski. Pokupim oruzje sa krova i sta dalje treba da se radi.

Hvala

Da sidjes sa krova i u dvoriste i malo gadjas kante, flase, itd. posle treba da odes ka gradu ....i da malo naucis inglese... :)

cek do to je ironija tako, ni SCDA ne radi...mislim nemoj da me lozis :)

cek do to je ironija tako, ni SCDA ne radi...mislim nemoj da me lozis :)

radi najnormalnije sa 97.92 samo uradi ovo:

X:\Ubisoft\Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.exe" -ll

znaci promeni shortcut properties i dodaj "-ll" na kraju

ima cak i fora da se forsuje aa preko hdr-a ali radi samo na prvom nivou kasnije se skenj*ju texture ako se ostavi aa

Poslednja izmena:
tx za info, skinuo sam 97.72 :). Sta ce mu te 2 crate na kraju uopste?
Inace Juarez idalje ima shadow flickering :(.

Vrh Dno