Šta je novo?

Call Of Juarez

nisam mogao da je pokrenem zbog daemon toolsa.
imao sam stariju verziju u kompu ,cim sam instalirao novu pokrenuo sam igru bez problema.
nabavio sam dvd bez daemona i cd key-a,a nije trebalo ni krekovati.
izvinjavam se na smetnji i da ide mi bolje sport nego ovo.

Poslednja izmena:
Probah igru i imam problem. Naime teksture trave, lisca i ostalog bilja ;) kao da su napljene na braon papir, pa sa nista kroz njih ne vidi i nemoguce je igrati. Uvek je tako kako god da podesim VIDEO u igrici. Doduse, posle instalacije igra je prijavila da su sve komonente OK osim graficke kartice (7300 DDR3 256MB). Da li je neko igrao sa ovakvom grafickom katicom? Imam 169.21 drajvere. Mozda neki patch bi pomogao?

izvinjavam se sto vadim temu iz naftalina, ali sam relativno skoro igrao ovu igru :)
imam problem na nivou kada treba naci neki medaljon pre zalaska sunca (epizoda 11), uzmem kljuc od crkve od onog decaka i udjem tamo i ima onaj zadatak sa onom stenom i ne znam sta dalje raditi odn sta treba da se desi i gde treba da idem? nemam ni oruzje niti ga mogu uzeti...

Ako se dobro secam, trebas nekako da nadjes put do te stene koja se nalazi gore na brdu, i da gurnes stenu dole na grob. Put do stene je bio malo zaobilazan, cini mi se da treba da se vratis malo unazad do ulaza u groblje i tu negde da nadjes nacin da se popnes gore i onda ides okolo po nekim brdima i mosticima dok ne dodjes do stene.

Al' ga opisa... :)

Poslednja izmena:
Nalazim se na nivou kada moram da pobijem bandite koji napadaju voz. Sve ide kao po loju dok ne dodjem do provalije, vidim voz, cujem pucnjavu i ne znam sta dalje da radim!?

Citam na netu da moram da pucam u neka vrata koja su zatvorena spolja nekim snajperom medjutim ja ne znam ni koja su to vrata, nisam ni stigao do njih a nemam ni snajper. Dakle, pre "skretanja u prirodu" putem koji vodi do provalije ubio sam lika koji puca iz mitraljeza i tu u voz dalje ne moze da se udje.

Sta dalje ?

Treba da pogodis u bravu od vrata sa snajperom, ako se ne varam, davno bese...
Znaci u deo voza ka mostu.

Ako se dobro secam, do pozicije za pucanje u ta vrata dolazis tako sto predjes na desnu stranu pruge, (u odnosu na smer u kome bi trebalo da ide voz) i onda ides nekim putem oko brda i usput ces pokupiti snajper.

Ahaaa... pa ja jesam dosao do tog brda odnosno do provalije ali nisam nasao snajper... a i ne znam sta kada pogodim ta vrata i ona se kao otvore kad' ne znam kako da dodjem do njih!? Jer, kada se vratim do voza ne mogu nigde da prodjem dalje...

Cini mi se da pucanjem u ta neka vrata ti omogucavas sebi prolaz kroz vagone, ali ne secam se detalja. Secam se da sam nakon te provalije isao kroz vagone i tako prosao dalje.

Sta dalje !? Jurim za banditima koji su oteli Molly, stignem dovde i nema dalje!? Znaci ako odavde ima dalje ima odma' da skocim u ovu provaliju! :D

Prilozi

• coj.jpg
    coj.jpg
    131.2 KB · Pregleda: 94
Mozda ne ides u pravom smeru? Cudni su waypoint-i Boziji...

evo posle stalkera soc i ovu temu dizem iz mrtvih :D posto su mi western filmovi omiljeni zanr a dobar los zao omiljeni film, ova igra deluje nezaobilazno za mene.

e sad dilema je sledeca: da li vredi da instaliram win7 zbog directX10 grafike? mene ne mrzi to da uradim ako je razlika dosta u korist dx10, nego sam gledao na netu i kazu uglavnom da nije neka razlika izmedju dx9 i dx10. da li je neko mozda licno odavde probao u dx10 da mi kaze da li je velika razlika?

Nije neka razlika vizuelno, ali performanse su bas opadajuce. Inace, probao sam davno, ali mislim da sa novim kartama ne bi trebalo da ima problema i trebalo bi ok da ti radi.

sutra cu da instaliram sedmicu pa cu videti, imam vremena raspust je :D

Кад си већ дигао тему из мртвих... Пре пар дана сам стао на месту где треба да се обрачунам са главним бандитом, код пруге (претходно пролазим кроз неке руднике). Треба да извучем пуцу, али Реј не реагује ни на какав трзај миша (према туторијалу, цимнем на доле, па нишаним). И убије ме сваки пут, јер ја само могу да стојим као мета. Да ли се неком то дешавало?

Nazad
Vrh Dno