Šta je novo?

Call of Juarez: Gunslinger

Shobe

Slavan
Učlanjen(a)
16.09.2005
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-12400 & Be Quiet Shadow Rock 3
Matična ploča
MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4
RAM
Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz
GPU
Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
Storage
Kingston KC3000 NVMe 512GB + 2TB, Lexar NM790 2TB, Samsung 870 EVO 2TB, HDD Toshiba 3TB
Zvuk
Logitech Z533, JBL Tune 570 BT
PSU
Be Quiet Straight Power 11 850W Platinum
Kućište
Be Quiet Pure Base 500 FX
Monitor
Lenovo L27q-30
Miš & tastatura
Logitech M650L & Logitech MX Keys
Mobilni telefon
iPhone 8 128GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Najavljen je novi nastavak :guitar:

This morning Ubisoft announced Call of Juarez: Gunslinger, the fourth game in the shooter series. Gunslinger, developed by series creator Techland, will take players back to the days of the Wild West.

Gunslinger is billed as an "real homage to the Wild West tales." Players take on the role of a bounty hunter on the trail of some of history's most notorious criminals. Billy the Kid, Pat Garrett and Jesse James are just some of the targets.

The Concentration mode from previous games will make a return, but in a slightly different time. This time, activating it allows you to take down multiple opponents at once but also dodge bullets. Concentration mode, along with a new skill progression system, will allow you to stand toe-to-toe with all the West's famous outlaws.

In a break from series tradition, Gunslinger will be a digital release. As a result, it's probably smaller than earlier games. There's no mention of multiplayer in the press release so maybe that was one of the cut features.

Gunslinger will be available on Xbox Live Arcade, PSN and PC in 2013.

Call_of_Juarez__Gunslinger_13469413263445.jpg Call_of_Juarez__Gunslinger_13469413267787.jpg Call_of_Juarez__Gunslinger_13469413257975.jpg Call_of_Juarez__Gunslinger_13469413257772.jpg

Da pokrenemo licitaciju s' odlaganjima igre :d
Evo,ja sam uveren da je vec pomerena za jesen '14te.

Bice dostupna kroz PSN i XBLA! Smrdi mi na neku low budget produkciju

meni je prvi deo i dalje ubedljivo najbolji,valjda ce ovo opravdati slavu prvog dela...

Sa predhodnim delom su se zakopali da nema dalje, ako bude u rangu drugog dela bice ok igra. Prvi deo je prica za sebe, presao sam ga 3 puta.

bound in blood je fantasticna po meni ocekujem i od ovog dela, ovaj prethodno kao da nije bio COJ...

Ovo ce biti igretina imam osecaj :D

Tačno se vidi da se Ubisoft u poslednjih godinu, dve finansijski konsolidovao i vratio u neki raniji kolosek.

samo mi je bitno da bude western a izgled da ce da bude..konacnu su skapirali...ko sto neko rece, neka bude kao prvi deo, legendarna igra i jedina western igra koja je izasla na siroko trziste a da se igrala masovno i bila odlicna i zabavna...Cudno je da ovaj zanr nema vise naslova pa ispade da je CoJ jednini predstavnik...ako gresim ili se ne secam drugogo western naslova lepo bi bilo da me neko ispravi...

Poslednja izmena:
Baš volim ove Western igre :)

Neću nikada prežaliti što nisam Red Ded Redemption zaigrao na PC. :type:

samo mi je bitno da bude western a izgled da ce da bude..konacnu su skapirali...ko sto neko rece, neka bude kao prvi deo, legendarna igra i jedina western igra koja je izasla na siroko trziste a da se igrala masovno i bila odlicna i zabavna...Cudno je da ovaj zanr nema vise naslova pa ispade da je CoJ jednini predstavnik...ako gresim ili se ne secam drugogo western naslova lepo bi bilo da me neko ispravi...

Ma de western, sudeci po ovom klipu. :D

btw, veoma je mala sansa da ce da bude kao prvi deo, najverovatnije ce biti kao drugi, uz mnogo vise slow-motion potezanja pistolja.

Nema veze,bice ok ako bude makar i kao drugi deo,sasvim prihvatljivo!

Bloody hell! :)

[YOUTUBE]QhE3oRmvFtc[/YOUTUBE]

prvi deo odlican, drugi deo vrlo dobar, treci deo (zali para sto potrosise na to), cetvrti deo vracanje iz mrtvih :D

Desetka za kolicinu krvi:D Odlicno izgleda napucavanje. dosta sladunjavije od dvojke, ubaceni su i skilovi a svidja mi se i ta fora naracije, kao on prica nekom liku svoju ver. price pa se preplicu...Mislim nema sta, ovo ne moze da omane...ispravili su i one obracune one on one....

[YOUTUBE]hc18GdEUkMw[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ispasce da hejtujem bas sve sto je najavljeno/izaslo ali ovo je po mom misljenju, jos jedna krs igra u najavi.

Prva zamerka je sto cela stvar lici na malo slobodniju verziju Time Crisis igara smestenu u okruzenje divljeg zapada. Razlika je slobodnom kretanju lika ali zato neprijateljski "AI", njihovo pozicioniranje kao i nacin na koji izlaze iz zaklona i ovi poeni sto iskacu po ekranu (zajedno sa rupama od metaka na ekranu) su tako tipicni za igre sa laznim pistoljem koje su bile aktuelne devedesetih.

E sad, iz naslova se naslucuje da oni (Techland) svesno idu na taj fazon ali to nije ozbiljna WWII pucacina kakva je bio prvi Call of Juarez. Ima puno slicnosti i sa Dead Island (koji je meni licno nakaza od igre i jednako smesan kao i ovaj klip odozgo). Cak je i grafika ista, sto ce reci za danasnje standarde blago ispod proseka.

Menjao bi 10 ovakvih nastavaka Call of Juarez fransize za jedan Red Dead Redemption. To je ozbiljna igra smestena u doba divljeg zapada a ne ova sprdnja.

Ah pa dobro RDR je klasa za sebe, ali ovo je meni zabavno i mislim da je pravljeno sa tim na umu, nista dublje od toga...Bolja ce biti od dvojke, to ne sumnjam.

Auuu sto lose izgleda kad se igra preko gamepad-a... qq-lele.. Pa ne moze da nacilja, pa ne moze da pogodi... Jao, jao... :)

Ako nekoga zanima....

Call of Juarez: Gunslinger Minimum System Requirements

CPU: Intel Core 2 Duo E4400 2.0GHz or AMD Athlon 64 X2 4000+

RAM: 2GB System Memory

GPU RAM: 512MB Graphics Memory

GPU: Nvidia GeForce 8800 GT or ATI Radeon HD 5570

DX: DirectX 9

HDD: 5 GB Free Hard Drive Space

Call of Juarez: Gunslinger Recommended System Requirements

CPU: Intel Core 2 Duo E6850 3.0GHz or AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6400+

RAM: 4GB System Memory

GPU RAM: 1GB Graphics Memory