Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

Životom....

Mada, ne vidim poentu praviti klan za ovu igru kada za manje od 6 meseci izlazi novi COD koji će svrgnuti ovaj po MP partijama... Klanovi za COD-ove se prave bukvalno prvog dana i traju do novog COD-a, znači tačno godinu dana od izlaska.

Pa i da igramo mw3 do izlaska novog CoD-a, nema veze :) Kao sto rekoh, ko nije video:

Par ortaka i ja pravimo klan, kad se skupimo planiramo da igramo S&D 4v4, 5v5 i 6v6, vezbamo preko lobija a kad to pocne da lici na nesto organizovace se neki warovi i eurodomination. Fali nam nekoliko dobrih igraca. Trazimo recimo da vam je K/D preko 2 kao sto je i nama, komunikacija preko skajpa/ts-a obavezna i da ste zainteresovani za celu tu pricu a ne jednom mesecno da se igra :) Ko je zainteresovan i hoce da proba moze da se javi ovde ili da me doda na steamu, odigracemo koju pa cemo videti dali je to to sto trazimo. Ajd uzdravlje :)

Steam ID: nnikolic

upravo mi se skida veci update, preko 50 mb zajedno...
kakve li su to promene? :d
e458b90f70.jpg

EDIT:
naravno, update je zabagovao 800 kb pre kraja :D
6c69a98f4d.jpg

Poslednja izmena:
549.99 RUB

Sad ima juce kada sam gledao nije bilo..

Da li je neko kupio black ops 2 na tom site..aktivacija preko VPN,a sta ako se mora i igrati preko vpn..

Poslednja izmena:
Jel imate problem sa nalazenjem servera posle update'a i dodavanja dlc'a ?
Otkada sam uzeo dlc jedva nalazi po 1,najvise 2 servera za recimo infected, ili hc-mix u 'najjacim' satima,popodne i uvece,
a kamo li servere za npr. hc domination, kojih je pre updatea bilo uvek barem 10, do 100 ms pinga.

Jednostavno, od DLC'a ima neuporedivo manje servera i sve se teze ukljucujem....

Da, nesto su zeznuli matchmaking sa tim pre-DLC update-om, ali se radi na patch-u (potvrdjeno preko twittera)...

Kako je postala odvratna igra od poslednjeg patcha,ne mogu da verujem.
Matchmaking je potpuno propao, jedva nalazim 1 server do 125ms, i to HC mix ili infection...
kad sam napokon usao u server, tu su bila i 2 *****a sa aimbotom, na infection-u :smash:
neverovatno...
jedva cekam da ponude novi dlc, nadam se da ga niko ziv nece kupiti. DNO.

7c320f6580.jpg

mora da su citali bench,posto je upravo izasao novi patch :d

Ako neko moze da potvrdi dali ovaj ruski mw3 steamkey i dalje radi bez problema posle vpn aktivacije (moze da se igra na engleskom bez proxyja i tako tih stvari)
tnx

Pozdrav ljudi.Imam jedan problem sa ovom igrom i molio bi sve koji znaju resenje da mi pomognu jer cu biti jako zahvalan.Ovako kad je igra tek izasla ja sam je instalirao i presao bez ikakvih problema.Sa mojom konfiguracijom.O cemu se radi imao sam neki problem sa ram memorijom i umesto 3gb sad imam 2gb mada mislim da to za ovu igru nista ne prestavlja jer su to jako male nijansice.Kada udjem u igru prvo sto se desi je da pocne da prekida mis,jako sporo ucita i kad ucita misiju pocne da zakucava i tako jedno minut i onda me izbaci iz igre i tu igranja nema.O cemu se radi?Da li je neko imao slican problem ? Inace imam na racunaru i zahtevnije igre od call of duty mw3 i igram ih na full hd bez problema.Na primer Syndicate radi savrseno,need four speed uc i tako da ne nabrajam.Mislim da problem nije vezan za konfiguraciju jer mw3 je ne zahtevna igra i 2gb je sasvim dovoljno za nju...

reinstaliraj ?
ili makar desni klik u library pa verify integirty ? naravno,ako je na steamu....
21a332d24c.jpg

Nisam bas sasvim razumeo.....

Probao sam reinstalaciju vise puta....Nije pomoglo.

Obrnuo single player kampanju, lepa pucacina nema sta.

Nazad
Vrh Dno