Šta je novo?

Call of Duty: Modern Warfare 3

A zasto se cimate oko toga kad se pojavio AlterMW3 :D

Uf izvinjavam se mislio sam da sto jos na teknogods :D ah to pivo... :bottle:

E ***,ja vec uzeo ruski code za steam i vec uveliko igram,kado god nece biti sigurno vise aktivnih igraca na alter.iwnetu nego sto to ima na steam.

Ovo se za moj ukus ne moze porediti sa BF3,deluje mi nekako smesno za igranje!

Ne za tvoj ukus samo, vec se to nikada i nije poredilo sa BF-om... a sto se tice igranja ovo mi deluje skoro pa isto ko i mw2 uz par dzidza-bidza promenjenih. Sto ce reci, od onog silnog trabunjanja o pc featuresima i nekim promenama u odnosu na mw2, dobijena je ista igra samo malo prepakovana i malkice zamaskirana. :D

Ne, mw2 i ovaj mw3 su downgrade sa cod4 aka mw oridjinale. Tamo u cod4 gde je heli bio jedini bes i death from beyond, u mw2 kao i ovde samo prepakovano, ti je kao ona recenica u Lepa sela lepo gore "oces zolju sine da ga dokusuris".

A to jeste, malcice poboljsana grafika, dok smo cak u mw3 dobili i ekskluzivni pc feature ssao. :D Doduse, ok izgleda ali kao pomak od cod4 - jedva. A o zvuku koji meni uvek cini bar 30-40 posto prezentacije fps igre necu ni da komentarisem, koliko ih boli stojko za njega...

Jel postoji neka fora da se promeni FOV? ovo je zivi ocaj na default...

po 1000x put Black ops je mnogo blizi COD4 :) necu vise da smaram :d

Pozdrav ljudi, dobio sam original mw3 od drugara preko steam-a. Nazalost imam 2 problema. Prvi je : ja skinem igru i sve je uredu , nema bagova pri pokretanju igrice ili ista slicno, naime kada neko krene da prica preko voice chata u igri meni se momentalno ugasi zvuk , i onda moram izaci sa servera ili lobby-a da bih promenio speaker config sa npr Windows default na stereo, i onda mi se vrati zvuk, probao sam sve i 4. speaker i mono i sve moguce , ali zvuk jednostavno nestaje. A drugi problem je kada na primer udjem na server( ne preko find game) ne mogu da biram svoje klase koje sam napravio, bio sam na preko 50+ servera da vidim da slucajno server nije onemogucio ovu opciju , ali vidim da je do mene nesto, prikaze mi samo one default klase. Nadam se da mi mozete pomoci.

Mogu li se ubaciti i igrati ove nove mape, sto su izasle prosle nedelje u opstanak modu??

Te mape su izasle samo za xbox jos nisu za PC i PS3 i samo COD Elite clanovi mogu da ih igraju.

Ljudi sta se desava sa FOVom, jel su ga namestili, ili nekim patchom ubacili u opcije? Naleteo sam na neki softver koji ti dozvoljava da ga promenis al ko je lud da rizikuje acc zbog toga...

Moze li neko da objasni podesavlanja za lan ako je moguce uopste, a da igrica nije original, please??/

:d :d:d

malopre mi izletelo na yt ovo

[YOUTUBE]s_5_pbEdt9w&feature[/YOUTUBE]

Ajd ako neko igra mw3 nek me aduje na steam da igramo neki tdm il jos bolje neki klan da pravimo

nnikolic

profile name: The Annihilator

Ja bih voleo da cujem misljenje o igri od igraca koji imaju bar 500 sati igranja mw2

Imam <1000h sati u mw2, sada igram BF3 :D

Vrh Dno