Šta je novo?

Call of Duty! Kako dalje?

ivo.r

Čuven
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
649
Možda je već bilo, ali sa Search nisam uspeo da nađem.....

Zaglavio sam se u na početku Staljingrada, kada me onaj baja sa snajperom loži da trčim preko. Oni odozgo me uvek iseku sa "šarcem", majku im fašističku. Na koju foru ovo da pređem?

Nema tu neke filozofije. Kad ti on kaze da trcis do zaklona ti krenes i nadas se da ces do tamo da stignes u jednom komadu. Posle toga jos jednom trebas to da odradis. Ali ne brini, pokiriva te on dok si na otvorenom :) :beat:

Ako sacekas njegov znak, trebalo bi samo malo da te potkace pre zaklona, nikako da te ubiju. Znaci samo cekaj znak.

Agilni je napisao(la):
Ako sacekas njegov znak, trebalo bi samo malo da te potkace pre zaklona, nikako da te ubiju. Znaci samo cekaj znak.

Ma čekao sam, ali me ipak oleše. U međuvremenu sam uspeo, ne znam ni sam kako. Hvala svima na pomoći.

Aaaaaa bolje prekini da je igras kad se tu zaglavljujes!!!

Fora je da ustanes,a ne u cucnju da se kreces.Ne moze ni da te okrzne ovako.

Ja sam to presao skacuci (k'o u Quake-u :)). Inace opasan deo igre i vrrrloo mi se dopao. Ja sam se najvise zezao kada sam trebao zauzeti onu visoku zgradu @(*#_+@$ 1000 puta me ubio snajper (sve dok nisam otkrio gde je a onda sam mu pokazao moju cev).
COD me je odusevio po svakom pitanju...

kUdtiHaEX je napisao(la):
COD me je odusevio po svakom pitanju...

Bas tako, retko dobra i inovativna igra. Ima neki sarm kao ni jedna druga do sada.

Slazem se, MOHAA je imala svojevremeno taj smek, ali tamo su me ubijali snaperi bez da me fizicki vide, a ovde je to bolje reseno, moraju da me prvo primete, a ne da me gadjaju kroz granje drveta. Potpuno odlicna igra.

M

igra je ludnica, al sam je nazalost presao za 6-7 sati igranja :(

takodje...bio sam tako razocaran kad se sve zavrsilo :zgran:

Slazem se, igra je odlicna ali i nekako suvise kratka. Takodje mogli su malo vise mapa da ostave i za multiplayer :(

Roy Jones Jr. je napisao(la):
Slazem se, igra je odlicna ali i nekako suvise kratka. Takodje mogli su malo vise mapa da ostave i za multiplayer :(

Kada je igra tako dobra moze da bude dugacka koliko hoces, uvek ce se doimati kratkom!
A nadamo se da ce i dodatak!

Da, sve sto je dobro kratko traje. Medjutim, neprijatno sam se iznenadio kada su se misije sa amerima brzo zavrsile :( Najteze misije u igri, po mom misljenju, su Staljingrad kod Rusa i ona u kojoj branite most kod Engleza/Amera vec sta su ;-)
Mnoogoo mi se dopalo to sto je nemacke vojnke, koji su zaposeli zgradu i gadjaju sa prozora ne mozete tek tako u nekom RAMBO_MAMBO_JAMBO stilu da pobijete, vec tu treba dosta muke.. recimo za uklanjanje neprijatelja sa prozora jedne zgrade trebalo mi je bar 10 min...

I to zavisi od nivoa tezine. Ja uglavnom igram na normal sve FPS-ove... i nekako je uglavnom adekvatno (mada ne potpuno realno).

kUdtiHaEX je napisao(la):
...Najteze misije u igri, po mom misljenju, su Staljingrad kod Rusa i ona u kojoj branite most kod Engleza/Amera vec sta su ;-)...

To je most kod Arnhema (Arnema), ta akcija se desila u okviru Market Garden kampanje 1944.god. U njoj su ucestvovale americke, engleske i poljske jedinice. Akcija je bila narocito krvava i sa dosta gubitaka na saveznickoj strani.
Vidis kako se isplati gledati Discovery! :d

Agilni je napisao(la):
I to zavisi od nivoa tezine. Ja uglavnom igram na normal sve FPS-ove... i nekako je uglavnom adekvatno (mada ne potpuno realno).

Pa AI i na Easy je, koliko sam primetio, sasvim korektan.

To je most kod Arnhema (Arnema), ta akcija se desila u okviru Market Garden kampanje 1944.god. U njoj su ucestvovale americke, engleske i poljske jedinice. Akcija je bila narocito krvava i sa dosta gubitaka na saveznickoj strani.
Vidis kako se isplati gledati Discovery!

Osecam da ti je to pomoglo da pobijes one nemce koji su dolazili sa leve strane ;-)

Pre par dana sam sa drustvom raspalio multiplayer ove igre: looodilo! Kakav MOHAA! Ako budete imali prilike, probajte obavezno. Snezne mape, brod...

M3 je napisao(la):
Aaaaaa bolje prekini da je igras kad se tu zaglavljujes!!!

Imaj razumevanja, ja sam ipak čovek u godinama. :d

Igra je super ko jos nije zavrsio neka se lati posla

A jel neko ima resenje za multiplayer?

Vec sam postavio ovo pitanje ali nisam dobio odgovor pa se ponavljam, a i vidim da neko ovde vec igra multiplayer?
Dobio sam CoD CD iz YU pa ga sada po malo voshtim, ali ovde je generalna tendencija da se vise cepa po multipalyeru. Elem kada pokusam da se prikacim na neki server (dakle Internet a ne LAN) uvek dobijam poruku tipa: "CD key already in use try again later?" I tako stalno? Jel zna neko kako da ovaj problem zaobidjem? Meni je single player OK ali bih radije tukao po multiplayeru...
Ajde pomoc... :wall:

Ja sam pricao o LAN-u. Za online ne mogu da ti pomognem. Jedino mozda da iskopas neki server koji ce se zeznuti ili da kupis pravi CD negde drugde.

A CD key generator?

Dobio sam i keki CD key generator uz igricu. Jel on generice random kljuceve ili samo izlistava neke iz liste koju mozda ima? Jel neko uopste igrao ovu igricu na Netu? :sceptic: Kako je resio problem?

baltazar je napisao(la):
Vec sam postavio ovo pitanje ali nisam dobio odgovor pa se ponavljam, a i vidim da neko ovde vec igra multiplayer?
Dobio sam CoD CD iz YU pa ga sada po malo voshtim, ali ovde je generalna tendencija da se vise cepa po multipalyeru. Elem kada pokusam da se prikacim na neki server (dakle Internet a ne LAN) uvek dobijam poruku tipa: "CD key already in use try again later?" I tako stalno? Jel zna neko kako da ovaj problem zaobidjem? Meni je single player OK ali bih radije tukao po multiplayeru...
Ajde pomoc... :wall:

Poslednja izmena:
E pa jaro ima da ih malo zeznes za taj kljuc: nego, skidaj s neta program All-seeyng eyes, i to ti je to. Neces bas moci igrati na svim ponudjenim serverima ali naci ce se koji i za tebe. Eto ga! A kazu da su Bosanci glupi:)

Da li si video da je to pitanje post-ovano pre vise od godinu dana i kao takvo nije vise aktuelno? Pozdrav.

HHEHHEHE
MA Bosandjerosi su cudo :D
POzz

Nazad
Vrh Dno