Šta je novo?

Call of Duty 2 pomoc

zacool

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Ljudi ovako treba mi pomoc, nece da mi sljaka COD 2 tj krene da radi i onda pocne toliko da koci da boli...

Imam Athlon 2600+
512 Rama

Ati Radeon 9200 SE

Naravno ovo nije bog zna kakva masina ali ne verujem da bi trebalo bas toliko da koci i kada smanjim rezoluciju i detalje..

Mozda je razlog taj sto sam ja pre nekih 2-3 nedelje formatirao disk prvi put od kako sam kupio komp i nesto nisam dobro namestio...

Ajde ako moze mala pomoc..
Hvala unapred

Ja na 9200se igram call of duty 2 samo tako...
Sempron 64 2800+, 512 rama...
ispod 40tak frejmova na 800 600 ne pada...
probaj da je malo oc ati tray toolsom...ja sam tako dobio oko 25 posto ubrzanja...

SPAVAC je napisao(la):
Ja na 9200se igram call of duty 2 samo tako...
Sempron 64 2800+, 512 rama...
ispod 40tak frejmova na 800 600 ne pada...
probaj da je malo oc ati tray toolsom...ja sam tako dobio oko 25 posto ubrzanja...

Aj mi objasni kako da to uradim...

Zasto mislim da nesto nije namesteno kako treba jer npr uopste ne pusta one uvodne filmove, znaci cujem kako se onaj znak activision zavrti ali ga ne vidim, tek kad stisnem ESC dodjem u onaj meni...
I odigrao sam onaj trening bez problema, kako pocne prva misija i treba da se skrene za onaj ugao pocne da koci neverovatno

Poslednja izmena:
a da ti nije podeseno na DirectX 9???!!!...Probaj da stavis na DiretcX 7!!!

Rajke je napisao(la):
a da ti nije podeseno na DirectX 9???!!!...Probaj da stavis na DiretcX 7!!!

:d :d

Mislim da je to, posto nisam imao nijedan DirectX pre ovoga (kao sto sam rekao formatirao sam disk) kopirao je sa CD-a DirectX 9 cini mi se..
Sta je problem? i gde da nadjem tu 7-cu?

U samoj igru mozes podesiti sa kojom ces verzijom igrati [kolko se ja secam trebalo bi da je tako]!

Sad i bas lupio!
U samoj igri u podesavanjima za graficku imas da namestis da igra ide u DirectX9 i u DirectX7 modu.

A i sto se graficke tice sasvim je ok!Meni burazer igra sa MX440 bez problema u 1024x768 sa High detaljima! Verovao ili ne!!!Naravno u DirectX7 modu

Igra je po meni jedno veliko razocarenje!Kompletirao sam je za svega par sati [na srednejm nivou tezine] Steta...ali zaista...:(

Nije ni DirectX

Pazi ovo, odradio sam trening normalno, i onda prva misija sa rusima, pocinjes u nekoj prostoriji iz koje izlazis i imas mali hodnik i cosak, kako dodjem do tog coska pocne toliko da kocu da me boli, ali to nije da igra koci ono malo malo pa stane ovo jednsostavno kao slow motion :)

Mislim da je to nesto do mojeg formatiranja diska i postavljanja drajvera, mada sam ih sve postavio sa Cd-ova.

Ali me buni to sto ne mogu da vidim animacije u igri, cujem zvuk ali slike nema??

Moze li to biti do ovog formatiranja diska, imam na Xp cini mi se da bas i nije sjajn...

...Hu Nouz...cudni su putevi "racunarski"

Rajke je napisao(la):
Igra je po meni jedno veliko razocarenje!Kompletirao sam je za svega par sati [na srednejm nivou tezine] Steta...ali zaista...:(

ja nisam ni igrao single player, samo rokanje na mrezi...fenomenalna igra ;)

Skini Omega drajvere,uz njih dobijas i Ati Tray Tools pa ces lako naci u njemu kako da klokujes karticu!Ni ja nisam video uvodne filmove za COD2,nije pomoglo ni instaliranje novijih drajvera sa Compaq sajta (spustali su Internal RAM DAC sa 400 na 350MHz i nista vise) a sa Omega drajverima sam"progledao"!Nisam klokovao graficku sa Ati tray tools za igranje jer se ipak u laptopu mnogo greje ali za malu probu je vredelo malo kloknuti i mislim da ce i tebi pomoci jer imamo slicne graficke a ja sam ga sasvim lepo odigrao,naravno u DirectX 7!
Pozdrav ,)

:trust: :trust:

Aj brate malo jednostavnije, pazite kampanju sa Britancima igram bez problema :trust:

Gde da skinem te drajvere i sl?

Nadjoh omega drivere na netu ebote 22 MB :trust:

Kupi neku bolju graficku kartu..kao na primer Nvidia 9520td-x nije neka posebno ali neces imati problema..poz

Stani jel normalno da ja npr odigram misije sa Rusima neke i neke sa Britancima sasvim normalno a onu Romels last stand ne mogu ni da pocnem koliko koci???

Vrh Dno