Šta je novo?

Call of Duty 2 online problem

Kikibgd

Slavan
Učlanjen(a)
07.04.2007
Poena
350
e ovako tokom igre me izbacuje i prikaze ovu poruku
untitled.JPG

kako da se resim smora?

Prvo proveri da li si pod Multiplayer options stavio pb na on ili yes, (sta je vec), idi na server i ako se ne updatuje sam onda skini pbsetup.exe ovde http://websec.evenbalance.com/downloads/windows/pbsetup.exe i kopiraj u pb dir u cod2 folderu, zatim startuj pbsetup i nadji putanju gde je cod 2 instaliran (def program files....) odaberi posle update pb i i saceka da skine update.

Poslednja izmena:
Kao prvo da imas Call of duty 2 instalacioni cd :) bilo bi dobro da imas original ali i "narodna" verzija ce pomoci za pocetak. Onda ti treba internet :) da kazem min nekih 256/64 kod adsl ili kablovski internet koji je mnogo bolji za online igranje od adsl i kod koga je ping bolji i stabilniji i pri manjim brzinama (meni sa 256/128 odlicno radi). Sledece bi bilo pozeljno da imas patch 1.3, koji mozes da skines sa ovog linka Patch 1.3, jer vecina servera je sa ovim patch-em. Skines si takodje i PBsetup, update-ujes PunkBuster i manje vise si spreman za igranje. Za pretrazivanje servera mozes koristiti All-Seeing Eye ili HLSW .

Poslednja izmena:
Vrh Dno