Šta je novo?

Call of Cthullhu

Kog je tipa igra ? Jel bar donekle prati originalnu pricu ?

poz.

Poslednja izmena:
vidakm je napisao(la):
Kog je tipa igra ? Jel bar donekle prati originalnu pricu ?

poz.

Avantura sa pogledom iz prvog lica.Neznam originalnu pricu pa na drugo pitanje nemogu da ti odgovorim.Malo sam igrao ali ono sto sam video obecava.

Igra je brutalno ružna :puke:

upravo je skidam...ali tek sam na 15% pa cu da javim za koji dan :d

filipenko je napisao(la):
Igra je brutalno ružna :puke:

mislim, video si je posle obliviona... :D

A stvarno nije loša... onako za zabavu...

Presao prvi chapter.Ovo je meni nekako najblize Thief-u,nikako Sufferingu ili nekom drugom hororu.

kakva je prica? da li je to jedna od onih igara koja ne dobije nikakav poseban review, ali te zato odusevi? dajte jos informacija, kakav je feeling?

Prica?!Ti bi bas da ti pokvarim uzivanje?Pa ti si bivsi policajac/privatni detektiv koji se na pocetku igre obesi u ludnici.E onda ti prica pokazuje zasto je do toga doslo.Dobijas zadatak od nekog misterioznog coveka,put te navodi u jos misterioznije selo Insmouth.E onda tamo kao i svaki pravi detektiv pokusavas da otkrijes o cemu se radi.Bar to je dokle sam stigao....

Stigao sam u drugi chapter(negde oko sat vremena igranja) i nisam se jos borio.Samo istrazivao i evo sad bezao od nekih likova....Dakle borbe u pocetku ili necega slicnoga ni od korova.Samo istrazivanje detektivskog slucaja.

Poslednja izmena:
Da, i ja sam se u drugom chapteru vec poceo pitati kad cu bre da pucam u nekoga... smorishe!

@goran.rs:
nisam mislio da mi prepricavas pricu, vec da mi kazes da li valja ili ne...nema veze zvuci interesantno. videcu za par dana i sam.

Igra je sasvim ok, trenutno sam u petom chapteru.Što se tiče pucanja počinje u trečem chapteru "Jailbreak".

Konacno je izasla igra. Uskoro cu je nabaviti. Call of Cthulhu i Oblivion moram nabaviti. To se ne propusta.

Meni je igra razocaravajuca, cak dosadna. Ipak, poceo sam 2 chapter pa, ajde, mozda ce se stvari promeniti. Fino izgleda ali nema mi nikakvu atmosferu niti sam video H od horora. Poslednji pravi horor sam igrao krajem prosle godine - Fatal Frame 3 pa mozda i zato ovo deluje mlako. Cak i prica u igri mi je nekako kilava i nedovoljno intrigirajuca. Ali ajde, treba ici jos malo ionako to ne bi bio prvi put da se utisci sa vremenom poprave.

Poslednja izmena:
jel' se meni cini ili ne moze da se snimi igra kad hoces, niti ima check pointe, nego se snima samo na pocetku nivoa?

sale prdez je napisao(la):
jel' se meni cini ili ne moze da se snimi igra kad hoces, niti ima check pointe, nego se snima samo na pocetku nivoa?
Nesto izmedju. Igra ima auto save prilikom checkpoint-a koji je obicno ili pocetak chapter-a ili kad se zavrsi neka celina u okviru chapter-a ali se u toku chaptera mozes snimati na odredjenim mestima tj. tamo gde se na zidu nalazi beli simbol (cesto je to pentagram) i to neograniceni broj puta. Broj takvih snimanja utice na ukupan status na kraju igre pa valjda ko juri status to ne bi trebao da uradi preko 30 puta u toku igre.
Inace, posto sam dosao do 7 chapter-a zakljucak je da je igra najblaze receno losa tako da cu na tom chapter-u i da se zadrzim. Losa je i kao avantura a jos losija kao FPS. Za izbegavanje.

meni deluje interesantno. probao sam samo prvi nivo. jel ima nesto od horora kasnije?

ima, ja sam negde na pola igre, i do sada mi je kanalizacija bila najgora ...
svo vreme cujes neke glasove i vidis neku iskasapljenu devojcicu koja trckara naokolo ... prilicno strasno ...

a i ja sam nasao da igram taj deo u sred noci :)

Hm...ja sam bas puno ocekivao od ove igre.Jutros sam je startovao,stigao sam do onog dela u hotelu kad legnes da spavas a oni retardi hoce da te ubiju...prica je zanimljiva,osecaj straha je dobar...imam osecaj da sam stvarno odsecen od sveta u nekom gradu duhova bogu iza ledja.Grafika je blago receno ruzna,odavno prevazidjena,sto se i ocekivalo s obzirom kad je igra zapoceta,naravno zahtevnost je minimalna.Cekam da krene neka akcija,pa da zaokruzim utisak koji je za sad pozitivan.Ko voli ovakve igre trebalo bi definitivno da proba.

Rale45 je napisao(la):
ima, ja sam negde na pola igre, i do sada mi je kanalizacija bila najgora ...
svo vreme cujes neke glasove i vidis neku iskasapljenu devojcicu koja trckara naokolo ... prilicno strasno ...

a i ja sam nasao da igram taj deo u sred noci :)
vala posle FEAR-a, ovo ce mi biti "walk in the park" ;)

Igra je ok... ima dobre delove... narocito onaj deo u hotelu kada te jure... pocne da ti skace adrenalin samo tako... hahaha... a poredjenje sa F.E.A.R nema nikakvog smisla, F.E.A.R je najdosadnija igra koju sam naterao sebe da igram... a Call of Cthulhu me prosto vodi da igram dalje... F.E.A.R sam igro 3 meseca... ne zato sto je teska nego zato sto me toliko mrzelo da igram... da nisam mogao da je vidim ocima...

Cekajte malo... Zar nije pre jedno 9 godina napravljena istoimena avantura?
Znam dobro da sam je igrao. Imaju li neke veze jedna s drugom?

Ljudi pomagajte otiso mi save... je**ni Oblivion mi zezno komp... stigo sam do nivoa THE AIR-FILLED TUNNELS... ako neko ima save, molim vas posaljite mi na [email protected]... Oblivion sam probo tri puta da instaliram i prekine mi se na pola a instalira nesto na root C:\, napunio mi je ceo hard... i kada sam hteo da obrisem dir Oblivion zaboravim da je u dir-u Bethesda Softworks i Call of Cthulhu... i ja pametan obrisem ceo dir Bethesda Softworks umesto sam Oblivin.... hahahahahah :S:

Stigao sam do "Chapter 6 - Esoteric Order Of Dagon".
Presao 63% igre, posle 6h igranja.Ovo vreme je netacno, jer belezi samo prelaske od pointa-pointa, a broj bezuspesnih pokusaja ne belezi.Jako sam zadovoljan, mada sam hteo u Chapteru 5 , da dignem ruke od igre. Igra ima pricu, neprijatelji nisu komplikovani, dobra stvar je sto posle ubijanja istih nema resapwn-a istih prilikom ponovnog ulaska u prostorije koje su odradjene. Cimi mi se da F.e.a.r i CoC nisu bas slicne igre, osim povremenih flash-backovima.

Nisu ni blizu,jedan FPS a drugo avantura.

Call of Cthulhu još nije izašao :D

Nego, igra je FPS sa avanturističkim elementima. Nikako avantura.
Ali slažem se da se ne može porediti sa FEAR-om, izuzev što su obe horor igre.

Poslednja izmena:
Ja sam smorio sa onim shunjanjem u drugom chapteru(atack of the fishman),treba da prodjem pored onih ludaka sa puskama izmedju nekih sanduka,svaki put me vide.Totalno mi je bezveze to sa sunjanjem,nije bre ovo splinter cell...i jos nesto,po kojoj logici,kad me primete,ja se kao uplasim i onda sporo trcim???Pa kad bi me pojurilo 5 umno poremecenih sektasha sa tandzarama ne da bih bezao nego...jednostavno nije logicno.

Agilni je napisao(la):
Call of Cthulhu još nije izašao :D

Nego, igra je FPS sa avanturističkim elementima. Nikako avantura.
Ali slažem se da se ne može porediti sa FEAR-om, izuzev što su obe horor igre.

Jel se zezas?Jesi ti igrao ovo uopste?

Diablo je napisao(la):
Cekajte malo... Zar nije pre jedno 9 godina napravljena istoimena avantura?
Znam dobro da sam je igrao. Imaju li neke veze jedna s drugom?

Jel mislis na Shadow of the Comet. Ta igra je u principu trebala da prati pricu Lovecraft-ovog Call of Cthulhu, ali je bilo dosta odstupanja od originala i ostala je samo simpaticna p&c avanturica. Cini mi se da ova nova verzija nema apsolutno nikakve veze sa pricom, sto je velika steta, jer se tu najvise i ocekivalo. Btw, meni se cini da je Shadow of the Comet bila jedna od prvih igara koja se pojavila na CD- u kod nas, tj. bar je prva igra koju sam ja video da je dolazila na cd-u.

poz.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno