vidakm je napisao(la):Kog je tipa igra ? Jel bar donekle prati originalnu pricu ?
poz.
vidakm je napisao(la):Kog je tipa igra ? Jel bar donekle prati originalnu pricu ?
poz.
filipenko je napisao(la):Igra je brutalno ružnauke:
Nesto izmedju. Igra ima auto save prilikom checkpoint-a koji je obicno ili pocetak chapter-a ili kad se zavrsi neka celina u okviru chapter-a ali se u toku chaptera mozes snimati na odredjenim mestima tj. tamo gde se na zidu nalazi beli simbol (cesto je to pentagram) i to neograniceni broj puta. Broj takvih snimanja utice na ukupan status na kraju igre pa valjda ko juri status to ne bi trebao da uradi preko 30 puta u toku igre.sale prdez je napisao(la):jel' se meni cini ili ne moze da se snimi igra kad hoces, niti ima check pointe, nego se snima samo na pocetku nivoa?
vala posle FEAR-a, ovo ce mi biti "walk in the park"Rale45 je napisao(la):ima, ja sam negde na pola igre, i do sada mi je kanalizacija bila najgora ...
svo vreme cujes neke glasove i vidis neku iskasapljenu devojcicu koja trckara naokolo ... prilicno strasno ...
a i ja sam nasao da igram taj deo u sred noci![]()
Agilni je napisao(la):Call of Cthulhu još nije izašao
Nego, igra je FPS sa avanturističkim elementima. Nikako avantura.
Ali slažem se da se ne može porediti sa FEAR-om, izuzev što su obe horor igre.
Diablo je napisao(la):Cekajte malo... Zar nije pre jedno 9 godina napravljena istoimena avantura?
Znam dobro da sam je igrao. Imaju li neke veze jedna s drugom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari