Šta je novo?

Call of Cthullhu

Ovu igru je nemoguce preci bez walkthrough-a,bar meni.Pri tom ne mislim na tezinu.Evo i zasto-stigoh do onog dela u Marsh Rafinery kad treba da ukljucite mehanizam pa da vas lift voza okolo da bi dosli do druge strane.Ukljucim ja lift kad ono ne moze se uci u lift na jedinom mestu gde je to moguce!Kao da stoji zid ispred vas!Kao budala sam se vrteo okolo dok nisam resio da procitam o cemu se radi!Evo kako pise - "If you saved
and find you can't get on, it's a 'Bethesda bug' -- meaning to solve it, you
have to circumvent their game scripting. Head back to the bucket control room
and investigate it so the character repeats the phrase, 'I've already done
that' twice. The buckets should now be okay"
:wall:

Auuuuu, kad sam video ovo, delovalo mi je interesantno, ali sad vidim da je u pitanju Bethesda... neka hvala.

Vec treci put me izbacuje kad treba da sredim onog ogromnog na samom kraju igre.I pored dobre volje izgleda da necu moci da zavrsim igru.

Uspeo sam.Kraj su mogli i bolje da odrade.Igra je dosta dobra.Svega pomalo a najvise straha.Bar meni ovo je pravi horor.

Da li neko zna u kom se direktorijumu cuvaju save-ovi tj. save check points?

Otvori "tvoje dokumente"...

Pomoc The Marsh Rafinery

Zaglavio sam na pocetku The Marsh Rafinery kada Agent Hoover kaze da ubijem momka sa "Mashine Gun" nemoguce da se pretrci do kutija desno.Zna li neko sta da radim?

Zaglavio sam na pocetku The Marsh Rafinery kada Agent Hoover kaze da ubijem momka sa "Mashine Gun" nemoguce da se pretrci do kutija desno.Zna li neko sta da radim?

Pa moguce je.Ides prvo desno pa onda levo_Onda imas tu jednu rupu,prodjes i dodjes iza ledja tom "momku".

Nazad
Vrh Dno