Šta je novo?

Call of Cthulhu game announced by Sherlock developer Frogwares

Kal-El

Slavan
Učlanjen(a)
04.05.2008
Poena
350
callofcthulhu4.jpg

Sherlock Holmes and Magrunner developer Frogwares is working on a Call of Cthulhu game, publisher Focus Home Interactive has announced.

http://www.eurogamer.net/articles/2...ame-announced-by-sherlock-developer-frogwares

Ja sam nedavno opet odigrao onu iz 2005 i IMHO, sto se tice atmosfere, duzine, raznovrsnosti gameplaya i izazova na najvecoj tezini dosta bezi od ovih danasnjih... konkretno mislim na Outlast, novi Metro i Bioshock...
Tako da ako planiraju akcionu avanturu, Dark Corners of the Earth moze da im bude dobar izazov.

Update:
A representative for Chaosium, the company behind the pen-and-paper version of Call of Cthulhu, confirmed to Polygon that it is working with Frogwares on the upcoming game.

Nadam se da će ovo stvarno ličiti na Dark Corners of the Earth, zbog developera imam osećaj da će biti klasična point & click avantura.:(

... neka ga, ne marim, moze i point & click samo da je paranoje... Onaj prvi deo u Dark Corners of the Earth, bez oruzija, bezanija iz Gilmenovog hotela mi je jedan od boljih delova igre... ali taj deo je dosta kratak.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno