Šta je novo?

Call history na Android (Samsung) telefonima

desp

Znamenit
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
1,025
Primetio sam da telefon (Samasung Galaxy S23 Ultra) pamti svega 2000 poziva. Sad, ne znam jeli starije pozive briše ili ih skladište negde, pa ih ne mogu naći.
Pokušao sam sa par programa da pronađem stariju istoriju, ali nisam uspeo. Da li ima način da se pronađu i stariji pozivi, ili ako ih briše da se nekako taj broj uveća?

A čemu takav stav??
Pitao sam da li postoji način da se proširi istorija poziva.
Šta je "malo" ili "mnogo" zavisi od ličnih potreba, korišćenja telefona i posla kojim se čovek bavi. Imam dnevno dosta poziva, tako da tih 2000 "iskoristim" za mesec ipo do dva meseca. Ponekad mi je bitno da pogledam kada sam sa nekim poslednji put razgovarao.
Siguran sam da nije problem količina memorije u telefonu (u konkretnom slučaju 12/512GB), već neko podešavanje koje ja ne mogu da pronađem.

I pitanje za ljude koji koriste iPhone; da li je i na iOS slična situacija?

Mozda da probas neki drugi dialer

Zašto takvim drskim odgovorom? Čovek je tražio pomoć i ako možemo da mu pomognemo, to je ok. Ako ne, ne treba odmagati. Zna on i sam da može da uzme listing od operatera, ali njemu treba da ima to u telefonu.

Možeš da sačuvaš listing sa dodatnim, programom u vidu backup varijante na svakih 2000 poziva i ako ti zatreba kasnije uvučeš samo i imaš za taj period unazad. Nije to komplikovano ali uvek umaš backup i tako unazad za koliko god ti treba.

Većina dialera ima još manji limit (na 500 poslednjih poziva), ako nema druge moraćeš iskoristiti third party bekap app poput ove pa onda ručno pregledati istoriju iz njenog bekap fajla. Imaš i ovde na samsung podršci više o tome pa pročitaj, možda ima još neko rešenje.

Hvala.
Na kraju, kupio sam i instalirao SMS Backup & Restore Pro. Ima mogućnost da jednom nedeljno napravi backup i da automatski šalje na cloud.
Ima opciju "Archive mode", gde pri svakom backup-u samo dodaje nove pozive u već postojeći .xml fajl. Novi fajl formira jednom mesečno.
Lepo je organizovano kada se otvori u Excelu, retko mi treba, tako da će odraditi posao.

Ako nekome bude značilo; instalirao sam aplikaciju Cally kada sam pokrenuo ovu temu. U toj aplikaciji stoje svi pozivi koji su bili u tom momentu pa do danas, dakle ništa nije obrisano (sada prikazuje ~2900 poslednjih poziva). Jako je dobra i za statistiku poziva.
Standardna Samsung Phone aplikacija koju koristim za pozivanje ne prikazuje sve; samo do 2000 najnovijih, kao i ranije.

Nazad
Vrh Dno