Šta je novo?

Cairn

• Začetnik teme Začetnik teme Doktor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Doktor

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2006
Poena
660
Ko nije igrao, pod obavezno. Nešto potpuno drugačije od svega, pa i od Jusanta. Drugačija je mehanika, nije uopste lako i cilj je popeti se na vrh planine sa ograničenim resursima. Nije to samo jedan uspon. Ima ih gomila dok se dođe do same planine i odatle tek kreće igra i uspon. Kiša, sunce, vetar, hladnoća, glad, žeđ, bandažeri za prste, konopci...

https://www.thegamebakers.com/cairn/

Je l bolja od Jusant-a? On me prilično smorio
Ovih 6 sati koliko sam u igri, po meni je teza i bolja. Ima potpuno drugaciji sistem i bas je onako survival. Mehanika nogu i ruku taj cilj da se popnes na vrh planine, gde sam biras rute i gde je svaka do koske zeznuta, te tera napred. Mala greska i kraj, bez obzira na konopce. Mozes da se smrznes, ostanes gladan i da umres na konopcima. Ima taj sistem da mozes da se penjes i izgubis pola sata, i jednom greskom sve upropastis. Malo treba da se naviknes na noge i ruke, jer svaki klik menja ruku, nogu, onda mora da gledas gde u ispuste da stavis nogu, gde da se uhvatis. Npr, mozes da se uhvatis za pukotinu, drugom rukom da busis rupu da bi postavio anker za konopac i u tom dok busis da ona izgubi snagu i padne. Imas tog robota koji je uz tebe koji se krece i koji moze da reciklira otpad koji pronalazis, ali jedina mesta gde mozes da podignes sator su checkpointi, ali treba doci do njih. Igra bas trazi strpljenje.

Naravno mozes iskljuciti glad, rane na sakama, zedj, hladnocu...pa cak ankere neograniceno koji sam ja ukljucio...Jednostavno na 2/3 na Kami sam ostao sa jedan ili dva, bilo je nemoguce da se popnem sa 2...Ali bilo sta da olaksate sebi, kvari atmosferu jako! Screenshot_26_02_04_23_28_51.jpg
Screenshot_26_02_20_00_55_42.jpg

Screenshot_26_02_18_23_33_29.jpg

Screenshot_26_02_07_22_22_33.jpg
Screenshot_26_02_20_00_55_10.jpg

Nazad
Vrh Dno