Šta je novo?

cable internet

lugonja

Čuven
Učlanjen(a)
27.05.2002
Poena
619
Radi li taj cable internet, gde modem moze da se nabavi, i koliko bi bila neka konekcija 512/128 i koliko bi to kostalo?

?!? kakav bre cable internet kod nas? pitas ko da si u svedskoj....ima neko sr*** od cable interneta i to dostupno ~0.001% ljudi. a kosta ko sv.petra kajgana......oko 2.300,00 din za mesecni protok od 650 mb???????

legend je napisao(la):
?!? kakav bre cable internet kod nas? pitas ko da si u svedskoj....ima neko sr*** od cable interneta i to dostupno ~0.001% ljudi. a kosta ko sv.petra kajgana......oko 2.300,00 din za mesecni protok od 650 mb???????

MA daj to je standardna konekcija, modem je 512/128, a sad koliko to stvarno ide i nije vazno, treba mi za online igranje, i nesto malo skidanja sa net-a, kod nas bi trebalo da ponude cable internet i placao bi se nekih 1.500,oo dinara mesecno, e sad ne znam tacno kakav?!

Jel si ti odavde uopshte ? pa lepo ti kazu ljudi da cable mnogo koshta, odnosno, recimo za 4GB protoka / 512kbs, cena je oko 600 evra mesechno + 200 evra u startu + hardware...za te pare mozesh 5 godina da se igrash u igraonici, a mozesh i auto da kupish :D

driver je napisao(la):
Jel si ti odavde uopshte ? pa lepo ti kazu ljudi da cable mnogo koshta, odnosno, recimo za 4GB protoka / 512kbs, cena je oko 600 evra mesechno + 200 evra u startu + hardware...za te pare mozesh 5 godina da se igrash u igraonici, a mozesh i auto da kupish :D

A odakle si ti! Slusas li ti samo sta ovi ovde kazu ili se raspitas malo i u nekoj drugoj zemlji kako je! Modem 512/128 jednom liku iz inostranstva radi sa realnih 9kb/sec, pa npr. u quake3 ima jebeno dobar ping, u principu nisam ja pitao za 4GB koji ce mi racq to! Znaci nesto solidno od cable-a dovoljno za komotno internet igranje! U igraonici nije zanimljivo posto niko ne zna da igra ili nece da igra samnom, a u multiplyeru uvek se nadje neka budala! Gubim mnogo zbog 56k modem-a zato i pitam za cable, koji god da je samo da mogu da imam normalan ping! 8)

ja i dalje ne razumem odakle si ti? ako zivis u zemlji srbiji i iole poznajes situaciju u vezi interneta to sto ti trazis neces naci jos dosta dugo po dobroj ceni. cablovski internet je zaziveo samo u nekim delovima beograda i to vrlo malim delovima. cene su katastrofa. protoci i brzina bedni. kod nas je i dalje najrentabilnije imati dial up a bojim se da ce tako biti sigurno jos 2-3 godine.

legend je napisao(la):
ja i dalje ne razumem odakle si ti? ako zivis u zemlji srbiji i iole poznajes situaciju u vezi interneta to sto ti trazis neces naci jos dosta dugo po dobroj ceni. cablovski internet je zaziveo samo u nekim delovima beograda i to vrlo malim delovima. cene su katastrofa. protoci i brzina bedni. kod nas je i dalje najrentabilnije imati dial up a bojim se da ce tako biti sigurno jos 2-3 godine.

E pa da ga je**m! Pitacu ove ludake sto uvode kod mene cable kakav je i koliko kosta, ustvari kostace oko 50 DEM mesecno, a za brzinu ne znam! Kad budem cuo javicu vam pa da vidimo ko ovde se*e! 8)

Evo na www.sbb.co.yu proverite cene cable interneta
sto meni zvuci
primamljivo izuzimajuci modem od 100E
download- me ne zanima tako da i 200Mb u 2 meseca zvuci ok
i i imam cableTV kod njih tako da cu i da probam to cudo

jel vi ljudi samo proveravate mail pa vam 200mb zvuchi ok?!?

ja ne znam, ali meni je to neka normalna dnevna kvota...

Jel ste gledali nekad posle 2 sata CS-a koliko vam je protok? Ne manje od 15 mb dl 8 upl

Vrh Dno