Šta je novo?

C++ kursevi???

Učlanjen(a)
31.03.2006
Poena
301
Jel ima neko neku preporuku za C++ kurseve? Ako uopste ima istih... Da li neko daje privatne casove mozda? Da li ima nekih organizovanih kvalitetnih kurseva iz C++?

Pozdrav

Samo da ti kazem da se to ne radi tako. Skini ebookove, citaj, sto je nejasno pitaj na netu, pokusaj sam da razjasnish... itd...

Ne ocekuj da ce te neko preko nociti nauciti C++ ili slicno, te stvari ucish sam (i to ne za dva dana, nego godinama), tako da... ebookovi na download i na posao :)

Preporuka: Practical C++ Programming. (ja mislim da se tako zove).

POzz

Jel ima neko linkove ka kursevima iz c++ na domacim fakultetima sa literaturom u elektronskoj
formi? trazio sam na www.pmf.bg.ac.yu ali sam nasao samo neke pocetne kurseve.

Časovi, časovi i samo časovi :D
Za sve ostalo tu je PM.

Samo da ti kazem da se to ne radi tako. Skini ebookove, citaj, sto je nejasno pitaj na netu, pokusaj sam da razjasnish... itd...

Ne ocekuj da ce te neko preko nociti nauciti C++ ili slicno, te stvari ucish sam (i to ne za dva dana, nego godinama), tako da... ebookovi na download i na posao :)

Preporuka: Practical C++ Programming. (ja mislim da se tako zove).

POzz

Naravno, ne ocekujem da to naucim "brzo". Meni konkretno treba znanje C++ zbog MEL skripting-a u Maya programu. Radili smo vec u skoli sa MEL-om i tu ima toliko komandi da je prosto nemoguce fizicki nauciti sve sto ti treba... uglavnom se traze te komande po help arhivi... Ali cisto bih voleo da savladam osnove C++. Znaci neka logika... Ljudi sa kojima sam radio a imaju solidno znanje i iskustvo u programiranju isto su mi rekli "samo rad, vezba i vremenom ces savladati"... no, u glavnom imam problem da se "izrazim". Naidjem na konkretan problem, znam sta mi treba od prilike, znam kojom logikom da krenem... ali bas osecam da nisam siguran u to sto sam "smislio" i jako brzo dodjem u situaciju da prosto neznam da li sam dobro napisao skriptu i gde je zapravo problem. Pa, ako neko zna nekog ko daje casove iz C++ makar da udjem u stos, cisto da imam koga da pitam gde gresim...

Pozdrav

@Marko Radinkovi: upravo to, uzmesh taj jedan ebook, predjesh do kraja i tvoj problem je reshen :)
To ti je taman za "osnovno znanje" (sta god to znacilo).

POzz ;)

Ma ne treba ti kurs da bi radio taj skripting. Neka knjiga za osnove i posle uci iz tih skripting primera.

Vrh Dno