Šta je novo?

C&C Generals Zero Hour

lik7777

Cenjen
Učlanjen(a)
17.06.2011
Poena
154
Pozdrav,
imam problem sa vom igricom....ima li neko resenje kakko da normalno radi na Windows & 64bit....Igram npr skirmish i na pocetku igre radi normalno ali kako igra traje sve vise krece da secka

To je opste poznat problem sa igrom,sto duze igras i vise jedinica ili igraca ima igra pocinje da laguje.Ja sam probao sam x neki programa update-a ali nista.Uglavnom igraj 1vs1 na malim mapama i nemas problema.

Kako bre to? Ja se secam da sam igrao i 1vs7 i radilo bez problema.

Meni je pre pola godine mozda malo vise(pre 2 windowsa :p) radilo bez problema isto ali sada nema sanse da namestim

Ne mora da znaci da je do igre, mozda tvoj racunar ne moze da podrzi toliko detalja.

Nema leka za to sto te muci.

Eh, naviru sećanja... Nema više takvih RTS-ova

Najbolja strategija ikad...ma nema sanse da je do hardvera ...imam Gtx 470 ,q9400 na 3,3 GHz i 4gb rama ...mada sada malo bolje radi ne zznam sta se desava mozda se malo razradila :p

ako se dobro secam zavisi mnogo i do mape na kojoj se igra.*** ta igra je izasla u vreme athlona xp2000+ i igrala se na njemu.danasnje masine bi trebale da je pocepaju ali nista od toga :)

I kod mene posle nekog vremena pocne da laguje i koci, imam original i ni jedan update nije pomogao da se ovaj problem resi. Nadam se da ce da izadje Generals 2 uskoro i da ce da ima istu onu draz koju je imao Zero Hour!

odo ga ja instalirati da vidim kako ide :)

ShockWave je poslednje ''friziranje'' Generala, ali cak ni tu nisu otklonili ovaj problem sa rezanjem u toku duze igre, dodato je mnostvo novih jedinica, generala, gradjevina itd.. Ostaje nam da se nadamo dobrom nastavku i da ga nece uprskati.

A da vas pitam jos sta je bolje Hammachi ili Tunngle i jel moze tunngle da si igra protiv kompa ili je PvP?

A da vas pitam jos sta je bolje Hammachi ili Tunngle i jel moze tunngle da si igra protiv kompa ili je PvP?

Da bi igrao protiv kompa ne treba ti ni jedno ni drugo. Ako pak mislis da igras tipa sa ortakom protiv kompa, onda ti je svejedno Tungle ili Hammachi. Onaj ko hostuje igru namesta mapu, tako da moze da podesi i coop protiv kompa.

koliko se secam ne treba ti ni jedan ni drugi da bi sa ortakom igrao protiv kompa online.

Tunngle naravno. Ping je drasticno bolji.

ja sam malo pogresio.mislio sam da covek ima original.

neznam koliko je stara tema ali aj cisto da se nadovezem :), to sam igrao neprestano od 2004-5 :) doduse u zadnje vreme smorilo, ali je igrica stvarno vrh.. Vidim da su neki imali problema sa windows 7, odnosno nisu mogli da pokrenu, ja sam se isto tu nesto mucio pa sam pronasao resenje..
Zapravo postoje 2 varijante, pa ti izaberi onu koje sljaka.
Prva metoda jeste da ides desni klik na ikonicu, properties, pa onda u compatibility podesis da ga otvaras kao administrator i to preko "Windows XP SP3 ili SP2", i onda to sejvujes i otvoris igricu.. tako bi trebalo da radi, mada secam se kad sam reinstalirao windows kasnije nije htelo ovako pa sam trazio nov nacin, doduse ovaj je malo tezi ali radi 100%.
Skines vmWARE, ako znas sta je onda super ako ne onda se malo informisi.. Instaliraj na njega windows xp sp3, skini preko njega generals i cepaj! Koliko sam procitao imas dobar pc, tako da nemas brige.. Ukoli ti koci samo disabluj DVD drive ja mislim i problem resen..

meni mnogo bolje radi kad stavim compatibility za Windoes 7 i isto run as administrator......ali mi ponekad izbaci missmatch kada igram multiplayer....takeodje Skinuo sam onaj mod Rise of the reds i isto mnogo bolje radi kada stavim Windows 7

A kako namestate rezoluciju na preko one koja je ponudjena a da zaista prikazuje tu rezoluciju, da ne razvuce samo 12x9 na 16x10 recimo...? Znam za ono u My Docs kada se upise parametar ali to je samo razvlacenje...

Problem sa kocenjem je vezan za mape (neko je spomenuo vec, mislim). Koliko se secam, problem je u tome sto je putanja za jedinice premalo, pa kad ih je mnogo igra krene da baguje. Pokusaj vise razlicitih mapa, ima ih i bez ovog problema, pogotovo novije unofficial mape.

Nazad
Vrh Dno