Šta je novo?

C&C Generals Zero Hour Problem!??

• Začetnik teme Začetnik teme Raksa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Raksa

Čuven
Učlanjen(a)
16.10.2005
Poena
619
Igra stara nvm igra mi se opet jer volim takav tip igre medjutim imam Problem jer igra nece da se startuje!?! Imam instaliran Win XP SP3, ATI Radeon 4870 Catalyst 8.9, ffd show codecs (ubacen generals.exe u DirectShow kontrolama da se ne pokrece s ovim kodekom) ali opet mi se samo pojavi na ekranu "logo" od igre i posle 20sec se samo ugasi!!? Da li neko zna u cemu moze biti problem, zasto igra nece da se startuje!? Cudno je jos sto sam sve to probao na istoj masini pod Vistom 64-bit SP1 i na mojoj drugoj masini gde je XP SP2, ATI Radeon 2600XT, isti problem se javlja. Instalaciju odneo kod drugara i normalno se startuje igra na mnogo starijoj masini pod XP SP2. :wall:

I meni se desavao isti problem. Probao sam mnogo razlicitih verzija crackova, na kraju kupio original igru i dalje isti problem. Probao sam i sa SP2 i SP3 nece da radi. Imamo mnogo jak komp za tu igru. 🙂

I ja mislim da postoji nekompatibilnost sa GC 🙂
Ne podrzava nase graficke ili vec sta 🙂

ubaci 1 cd otidji na unistal pa onda kada ti se otvori da izaberes izmedju unistal i repair izaberi repair to bi trebalo popraviti tvoj problem!

Nazad
Vrh Dno