Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Driveclub i dalje "kišni" šampion :D

Kad je jedina fizika koja postoji u Driveclub, fizika vodenih kapljica :d

Nijedna racing igra jos nije prisla DC-ovoj kisi, igra fantasticno izgleda. Cak ima i ludacke momente kada se na viskokim stazama igraci nalaze unutar olujnih oblaka, i onda se tokom trke spustaju lagano u zonu ispod oblaka.

Al ne treba zaboraviti jako bitnu stvar, DC je 1st party arkadna igra sa ogromnim budzetom i 30fps renderingom.

Da su se malo vise potrudili sa fizikom... :)

DC je simcade, jer je u 60 frames per second i jer je presentovan na drugom Sony eventu na second stageu E3 floora. To ga qualifies as a simcade.

Poceli su da uplacuju nazad novce, vratili su mi ceo iznos danas i jos dve za perceta i saleta koji su platili preko mene, sale100 javi se na pm da se dogovorimo kako da ti dostavim parice a perce i ne mora :D

Yup, stigle pare i meni i mojim drugarima. Bas je fino sto smo povratili sve ulozene pare odmah u prvoj isplati. Dobijacemo quarterly isplate jos 2 godine, naravno ne ovolike jer se igra sada najvise prodala po najvecoj ceni.

Znaci ovi se ucute i rade i kad grunu patch to je uvek par GB evo na PS4 skoro 3GB :D Pegla se sve u 16es :d

Rade ispravke sa slicnim intezitetom kao i pre release-a, ali sada patchove objavljuju redje [jer moraju da plate za cert]. Zbog toga je svaki patch dosta velik i prepun novina.

Nisam igrao pCARS u zadnje vreme zbog GPU problema, al evo danas sam najzad bootovao igru i odvozao par krugova.

Ajd da vas vidim, kakvi ste u SLS GT3@ Nirburg GT driver challenge-u [no assists]? :) Dajte vremena.

Baš je tema zamrla..

[youtube]HqKn2CwbXIo[/youtube]

Fino fino, skoro pola prosle uplate. Toliko sam i mislio da ce biti. :)

Nisam pratio sve ovo duze vreme, kakve isplate su u pitanju? Znam da je letos trebalo da se ostave podaci za povrat para od ulozenog koje nisam ostavio ali sad mi nije nista jasno ako se opet nesto isplacuje? Inace sam junior member

Poslednja izmena:
Svi koji su bili backeri prve igre dobijaju deo profita nazad. Uskoro dobijamo 2nd payment, a posto se igra dobro prodala vec sa 1. uplatom smo dobili sve ulozene pare nazad.

Ako se dobro secam dobijacemo isplate 2 godine za PC verziju i 3 za konzolnu... ili obrnuto. Uglavnom prodaja ce opasti, ali pocece i popusti i sl, prodavace se igra fino sigurno jos dugo.

Ja prvu isplatu nisam nikad dobio !

Ja sam mislio da vracaju samo pare koje je neko ulozio, u mom slucaju 10e. Znaci dobijace se vise od ulozenog? Prijatelj koji mi je kupio junior paket ima paypal koji ne prima uplate i sad sam zapeo. Moracu napraviti paypal nalog , nadam se da necu zakasniti posto je vec jedna uplata prosla a evo i druga ce...

Ja prvu isplatu nisam nikad dobio !
Rade, proveri sa kog si pp uplatio igru, na taj nalog bi trebalo da ti salju pare!

Ja sam mislio da vracaju samo pare koje je neko ulozio, u mom slucaju 10e. Znaci dobijace se vise od ulozenog? Prijatelj koji mi je kupio junior paket ima paypal koji ne prima uplate i sad sam zapeo. Moracu napraviti paypal nalog , nadam se da necu zakasniti posto je vec jedna uplata prosla a evo i druga ce...

Napravi nalog ili nadji nekog ko moze da prima pare pa stavi njegov nalog i kontaktira na wmd forumu Vittorio Rapa-u mislim da je on zaduzen za finansije i vidi sta je bilo sa prethodnom isplatom.

Ja kao full member sam dobio igru, u septemrbu mi uplatili 49.5e, sad treba 27.5e + su valjda rekli da ce svi dobijati odredjeni deo koji zavisi kako se igra dalje bude prodavala.

Poslednja izmena:
Rade, proveri sa kog si pp uplatio igru, na taj nalog bi trebalo da ti salju pare!

NE, PP sa kojeg je uplacena igra ne igra ulogu nikakvu. Pare salju na paypal email adresu koju uneses na WMD forum profilu. Uvek podsecaju masu da unesu PP info tamo i da provere dal im PP prima pare.

Dobio sam danas uplatu od 6,12usd :) i kontaktirao Vittoria za prvu uplatu sto nisam dobio pa cemo videti sta dalje...

Daj mi kontakt mail... da trazim i ja prvu uplatu.

Otići će preduzeće u stečaj polako sa tim isplatama :d

Poslednja izmena:
Vrh Dno