Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Ti hoces desktop replacement laptop. Sve ostalo nije predvidjeno da radi po ceo dan, 80% vremena pod punim opterecenjem. Plus u toj cenovnoj grupi nemas konfiguracije sa jakim GPU-om koji bi ti trajao bar 2 godine. To je cisto bacanje para. Kupi wireless periferije, bezicni x360 gamepad pa neces biti toliko vezan za stolicu. A ako hoces da igras simulacije onda ti sto ne gine zbog volana. Osim ako ne igras simulacije gamepadom sto je *****izam posebne vrste.

Problem je što mrzi ljude da se cimaju, nemaju vremena itd. Kada bi odvojili malo vremena da se informišu koje je dobro kućište, da nije bučno, koje su dobre wireless periferije, da smisle gde da postave kućište blizu TV, da sakriju kablove, postave XMBC na PC i podese launchere da pored muzike, filmova, serija pokreće i aplikacije, igre i ostalo i eto konzolnog interfejsa na LCDTVu.

Konzola to sve nudi out of the box i zato je toliko popularna. PC može da izgleda isto i radi isto ako ne i bolje ali treba uložiti vreme i trud što je u današnje vreme apsolutno not cool...

Kao sto ljudi rekose bacices pare. U taj desktop da ulozis 100e za graficku(tipa gtx460) i miran si jos godinu dana pa i vise.
Kupi netbook do 30k din ako ti se surfuje iz kreveta, a posao i igre na desktopu.

...i dobijem pravu malu "nerd"wanu? xD Tu su ps3 , G25 volan , kuciste kome bi i poveci frizider pozavideo , i uz sve to mi treba i laptop. :p
freedom bre ljudi , za****te ovo silikonsko robovlasnistvo. xD

ps3 i kuciste uskoro odlaze , to je odluceno , e sad jeste g@w malo zagrebao altenrativu , al opet , ne mogu tv da izbacim na terasu i uzivam ispred kuce i td... Mislim , proci ce ovaj sneg , think out of the box for a minute :d

i opet offtopic ljudi xD

jel ima jos neko neki predlog , pa da se vratimo na temu? :d

Ne razumem koji je problem sa paypalom, ja ga koristim vec 8 godina :)

Nego, jel probao neko ovo, posto mnogo podseca na NFS shift, sve se previse trese i ubrzano je ko Charli Chaplin:), to moze da bude realno samo nekom ko nije seo u auto :)

Poslednja izmena:
Za pocetak malo prelistas temu, vratis se par stranica unazad posto je mnogo puta receno. I ne, ovo nije shift iako je bazirano na istom art directionu jer ga radi isti tim i da, ovo je hard core sim, igra u pre-alpha stanju aka ranoj fazi izrade i skupljanja donacija.

Ah, i jos jedno da, stvarno niko nije seo u pravi auto pa ni sami dizajneri i njihovi strucni savetnici vozaci, zato i rade ove bolide sto se tresu i deluju nerealno...

ne obraćajte pažnju na njega, njemu očigledno soni i apple plaćaju da ih reklamira, u ovom slučaju ova igra je pretnja za gt5, pa mora da se pljuje po njoj. ne znam kako drugačije da objasnim njegove postove.

Eh, da mu placaju pa i da razumem, ovako...

prerusicemo je u bokija 13 xD nit ce biti zensko , nit musko.

O igrici sam procitao najmanje, al sad sve znam o laptopovima umesto desktopa, paypalu i lutkama na naduvavanje.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Sutra stize novi build sa dinamickom smenom dana i noci i koliko sam video deluje fenomenalno iako je u najranijoj mogucoj fazi. A evo nekoliko slika jednog lika koji je samo uz pomoc developer konzole i novog dof postprocesinga ovo uspeo da izvede u igri i deluje apsolutno jawdropping:

pcars-2012-03-01-01-33-0.jpg
pcars-2012-03-01-01-37-0.jpg
pcars-2012-03-01-01-54-2.jpg
pcars-2012-03-01-02-00-5.jpg
pcars-2012-03-01-02-01-2.jpg
pcars-2012-03-01-02-15-4.jpg

uuuuu bem ti sve :shock:
Trazili ste fotorealisticnost? E pa dobili ste je :))

:puke rainbows:

A imajte na umu da je ovo sve i dalje PRE-ALPHA. Mnooooogo ce tu jos izmena i unapredjenja biti..

'su to slike bash iz gameplaya, ili nekog picture moda u replayovima? :)

Gejplej naravno, nego samo modifikovan postprocesing sa dof-om radi slikanja.

Ne mogu da vratim vilicu u prvobitnu poziciju, pomoc!

Jbs mi sve gledam i ne mogu da verujem da je ovo zapravo CGI a ne slika sa nekog starog testa Jordana.

Poslednja izmena:
Malo pre sam poslao linkove od ovih slika drugu na chat:
on:ciji je to bolid?
ja:jordan
ja:eek:naj od pre par godina
on:idi to je igrica
ahahaha

Verovatno je ocekivao da je neko predstavio bolid za 2012tu.
Mnogo je dobra mašina koju koriste i upregli su baš kako treba.

Ima li kakvih poboljsanja fizike u poslednjem bildu ?

Sutra stize novi build sa dinamickom smenom dana i noci i koliko sam video deluje fenomenalno iako je u najranijoj mogucoj fazi. A evo nekoliko slika jednog lika koji je samo uz pomoc developer konzole i novog dof postprocesinga ovo uspeo da izvede u igri i deluje apsolutno jawdropping:

pcars-2012-03-01-01-33-0.jpg
pcars-2012-03-01-01-37-0.jpg
pcars-2012-03-01-01-54-2.jpg
pcars-2012-03-01-02-00-5.jpg
pcars-2012-03-01-02-01-2.jpg
pcars-2012-03-01-02-15-4.jpg

Zna li se minimum hardware req. za ovu realisticnost ?

Pa na mojoj mašini ide bez problema sa preko 90 FPS, tako da neće baš da traži zverinu od mašine.

Vremenom će tražiti sve jaču mašinu...rečeno je da se igra priprema za narednu generaciju grafičkih kartica.

Nazad
Vrh Dno