Šta je novo?

C.A.R.S - Community Assisted Race Sim

Iz ovog builda:

vm4v4iym.jpg
mt8jv6x5.jpg
ab54w42j.jpg

detalji razbijaju!

Inace, evo i najave free trial-a za sve koji hoce ovo da probaju a i naravno za privlacenje potencijalnih investitora:

Andy Garton je napisao(la):
Free trial is coming as soon as we can get it implemented, maybe next week.

trial? Verovatno ce vaziti jedan odredjeni period , tj moci da se igra za to vreme. nemas vise informacija o tome , posto bih hteo da doniram ali da znam da ne zurim ako ce vec da izbace taj free trial :d

Pa nemam pojma, rece taj njihov lik da planiraju skorije (mozda iduce nedelje) tako da mozes da se strpis sa donacijom. :D Inace, probah sad ovaj novi build i mogu reci da je mnogo uznapredovao od prethodnog. Pocevsi od input laga koji sada gotovo i ne postoji, moze cak da se vozi i na 20 fps-a i ima savrsen odziv, automobila koji imaju realniji grip sa podlogom, detaljnije grafike, uglavnom sve mi je odlicno za voznju. Tek sada mi je uzivancija da teram onog DTM-a po Bathurstu i Spa, doduse nezavrsenim...

Poslednja izmena:
Nema, ovo se zove igra. Kad vidis koliko se ljudi trude da udovolje zahtevima igraca ... Za primer.

Oce biti demo ? Sta se prica ?

Rešen problem sa plaćanjem, igra skinuta i instalirana.
Mogu reći samo waaooooooo. Grafika je brutalna, vide se koreni iz Shift-a. To je to samo još malo dorađeno. Logi G25 se automatski podešava i sve što se njega tiče šljaka do jaja. Na mašini iz potpisa ima konstantnih 90 FPS u DX11 sa skoro svim opcijama uključenim (4x AA).

Za sada nema mnogo automobila ali za alfa test nije loše. Zvuk je takođe poprilično dobar.

Ako nekoga još nešto interesuje neka pita.

Koliko si platio ?

Ok, moram da kupim graficku. Namerno sam ignorisao ovaj podforum zbog faxa, ali sam se pre neki dan zajbo i probao na nekim 9800gtx nesto malo da se igram, opet me uhvatila manija.

Sad gledam ovo, odusevljen sam. Sta mislite, konfig iz potpisa, samo graficku da stavim 6850, jel ce imati 25+ fps? Ne moraju bas max detalji za sve, ali bar za automobile. Naravno mislim na ove buildove, jer se isto razmisljam da mozda kupim.
Kad dodje 2013-ta, vec ce leci neka novija masina pa cu se igrati kako valja :)

Na nekoj od prethodnih strana je bio klip sa Caterham-om, kako su bolesno dobro preneli zvuk kroz obrtaje, posebno prilikom downshift-a...

Hocu ja da kupim ovo ali kako i ako mogu preko nekog da kupim jer nemam pojma kako to ide preko neta kupovina?

Koliko si platio ?

Pa standardnih 10e. Nema nekog bog zna šta sadržaja, ali da te mine želje ima dovoljno. Desetak automobila i isto toliko staza.

@dule: nisam stigao da pogledam opterećenje procesora, ali mislim da bi sa 6850 trebala da ti mašina izvuče i 40 FPS sa max detaljima.

Ako izvuce 40fps ja sam na konju :D
Da se razumemo, moji standardi su takvi da je sve preko 24fps fluidno i igrivo totalno, ne treba bi 100fps da bih uzivao u igri :) Tako da ako izvuce i 25fps na max, odlicno. Uplasilo me to sto sam na nekoj od prethodnih strana procitao da je minimum quad, a iskreno ne ulaze mi se u ovu platformu sad, bolje da izgura koliko moze pa sve novo da uzmem.

Za proc ne mogu baš da ti potvrdim. Odvozaću sutra koji krug, pa ću da proverim zauzeće procesora.

Oce biti demo ? Sta se prica ?

Vittorio Rapa je napisao(la):
Soon. Do not confuse a Demo (of the final product) with a Trial Version of the current client. The first will be aimed to the potential "retail" customers (it's too early...); the second (and we're talking about this) would be used to evaluate the product and then decide to join the project during its development.

btw, danas je bila anketa o tome kako ce se igra distribuirati, da li ce ici free sa mikrotransakcijama ili full retail box/steam i 90 i nesto procenata je odgovorilo da zeli retail box/steam verziju igre.

A da, takodje i dinamicka promena vremena (noc, dan, tranzicije sunca i oblaka) sa sve veoma naprednim sistemom sencenja se ocekuje uskoro i na osnovu nekog gledanog nekog ranog previewa i buduceg razvoja, izgleda mi veoma, veoma dobro, ako ne i najbolja fotorealisticna tranzicija vidjena u igrama do sad.

Mozda sam ja lud ali, bilo bi lepo da u igru implementiraju 24h trke, koje ce toliko trajati i u real-time-u :D
Prosto mi ne bi bilo zao da potrosim par dana na trku u vizuelno ovako dobroj igri.... Naravno ne bih mogao 24h u cugu, ali uz neki save sto da ne :)

Da li ce biti nekog rally dodatka u vidu malog broja staza, ili iskljucivo trkacke staze/asfalt?

Bice sve to, samo je pitanje da li ce npr. hill climb ici kao dlc kasnije, posto je vec ocigledno da svi hoce box produkt a ne mikrotransakcije. A rally moramo da urgiramo koliko god mozemo da bi bio u osnovnoj verziji igre. :D

@dule

Vec je u izradi Le man staza, tako da ce i endurance racing u nekim od narednih buildova, sa sve dinamickim vremenom, a ti ga posle steluj koliko zelis da igras...

uf ajde vise taj free trial , dosadili mi vise brno , zandwoorth i mid-ohio na simraceway :d

Ljudi nisam pratio na casu i danas sam se tek ukljucio.
Fotke deluju zapanjujuce dobro! :D

Da li se radi o novoj igri ili modu na neku postojecu? Da li se planira neki F1 mod? :)

nova igra bre , kakav mod , prelistaj prvu stranu.

Evo par novosti vezanih za ovo remek delo. Danas je izasla verzija 149 koja je donela Le man (u igri Loire). Takodje, u toku je glasanje za uvodjenje novog "paketa" od 45e koji bi clanu doneo full igru sa sve dodacima.

Na zalost, ima i jedna ne tako lepa vest za nas. A tice se kupovine..

"As explained in another topic, having a Paypal account will become vital once it's time to pay out the profits. Wire transfer can be expensive, especially outside of Europe and the costs might be higher than the gains that are being paid out in some cases."

Odnosno, nisu bas preterano zainteresovani da omoguce bilo kakav drugi nacin finansijskog ucestvovanja u ovom projektu osim PayPal-a. Tako da, pretpostavljam da mozemo samo da cekamo..

Odavno sam ja to jos pitao na nogrip-u i rekose mi da navodno mocice i drugacije, medjutim evo tek sad videh tvoju temu na forumu i njihovo razjasnjavanje "zasto ne zele"... inace, onaj lik sto je uplatio 25k koristio je sasvim drugaciji, pouzdaniji transfer i jos je potpisao neku vrstu ugovora sa Ian-om i SMS-om. A to je sve za ove sitne sume do 100 evra uglavnom nebitno...

To je upravo razlog zbog koga nisam uplatio ni ovih 10e. Mislim , necu propasti za tako "sulude" novce , ali da se ne lazemo , vi i ja necemo igrati istu igru (kod mene na low izgleda kao gt5 , dok recimo kod gdin_M izgleda kao renderovana scena :d ).

Mozda ako izbace neku online varijanticu , tipa 2 staze sa izborom 2 automobila pa da mozemo da se trkamo. Ovako da se vrtim u krug beskrajno , sam sa sobom , ili AI-em , bi mi dosadilo brzo :p

^ Pa ispruzi se za malo noviju graficku, 'ebemu misa. :p Taj 8800GT sad kosta oko 15 evra. Dodaj na to jos 40-tak, uzmi 4870/260GTX i odigraj ovo k'o covek. Nije u pitanju neka sumanuta cifra, a racunar ti zaista vristi za nekim, pa cak i najosnovnijim, upgrade-om. :)

Fora je u tome da planiram da prodam masinu i uzmem neki do dzaja laptop. Dosadilo mi vise da kad moram za komp , budem ogranicen na jedan ugao sobe u ovolikoj kucetini :p

Tako da ce te mi preporuciti neki 3ds max/gamerski laptop do 100k dinara kada bude doslo vreme, posto sam sto se tice hardware-a , totalno outdate-ovan s` trendovi :d

Nebuloza investirati u gejmerski lap. A ti kako hoces. ;)

Ma nervira me vise da mi prdi i smrdi desktop , i da budem ogranicen na jedan ugao u sobi zbog njega :p Ne mislim bukvalno na gamerski laptop (oni sareni , smesni) vec na jedan onako jaci , ozbiljniji , a bio bi koriscen najvise za simulacije voznji (sto se tice igranja), posto me za krize i far krajeve zabole j*je :d

+bih mogao da ga prikacim lako , po potrebi, na svoj 42` tv koji je u dnevnoj sobi , jedno 20ak metara daleko od ove sadasnje krsine.

Poslednja izmena:
Ti hoces desktop replacement laptop. Sve ostalo nije predvidjeno da radi po ceo dan, 80% vremena pod punim opterecenjem. Plus u toj cenovnoj grupi nemas konfiguracije sa jakim GPU-om koji bi ti trajao bar 2 godine. To je cisto bacanje para. Kupi wireless periferije, bezicni x360 gamepad pa neces biti toliko vezan za stolicu. A ako hoces da igras simulacije onda ti sto ne gine zbog volana. Osim ako ne igras simulacije gamepadom sto je *****izam posebne vrste.

ne kontate ljudi , nije problem kada moram da igram simulacije , tada me bas briga , cak mi i odgovara moja soba zbog izolacije , ali brate ne moram stalno kada sam na netu ili gledam film i slicno (sto je 80% vremena) da sedim konstantno na jednom mestu. Budzenje i td. mi je nebitno , zbog toga i hocu laptop ali kada vec treba da mi traje , bolje je da uzmem jak pa do neke sledece zamene. Smor mi je desktop , jednostavno me vise ne zanima ni pracenje hardware-a ni zamlacivanje sa OC-om (to me u stvari nikad nije zanimalo) , od zahtevnijih stvari tu i tamo neko modeliranje i rendanje u 3dsmaxu i igranje simulacija.

Hocu bre kad je lepo vreme da izadjem na terasu , i procitam nesto online uz kaficu.

To je sve. Ne zelim da mi cpu bude aktuelan 2 godine , zelim samo da ove stvari koje su sada aktuelne rade punom parom :p mislim , koliko je to moguce za takvu masinu. I aman , odosmo u off. :)

Poslednja izmena:
Kao sto ljudi rekose bacices pare. U taj desktop da ulozis 100e za graficku(tipa gtx460) i miran si jos godinu dana pa i vise.
Kupi netbook do 30k din ako ti se surfuje iz kreveta, a posao i igre na desktopu.

Nazad
Vrh Dno