Šta je novo?

ByteCent (BYC)

Da li ima neko ovde da kopa sa nekim jacim precosorom, a da hvata net preko WIFI-ja...? I ako ima, kako mu ide...jel uspeva nesto da iskopa? Bitna mi je ova info, pa ako neko moze da mi napise svoje iskustvo...unapred hvala

ja sam i BTC kopao preko WiFi mreze(komsiluk) jer drugi net nemam, i to radi sasvim ok, a sto se tice konkretno ovob BYC prvih par dana sam kopao 40-50, pa onda ~25 a sad mrka kapa inace imam I5 3470...

Hvala, to mi je znacilo...evo i zasto...Dok mi je ova masina bila na LAN-u kopao sam dobro i zadnjih par dana sam presao na WIFI i uzas, juce i prekjuce po 7-8 novcica a nocas od ponoci ni jedan...pa me zanimalo nesto jer sam analizirao nesto debug fajl i dolazim do nekih zakljucaka....
Malo mi cudno da ljudi sa dvoglavim procesorima kopaju novcice, a mi sa dobrim i jakim, nista...mrka kapa...sada cu nesto da probam da vidim na kakvom sam putu da nadjem resenje...ako ima jos neko da kopa preko WIFI-ja da mi potvrdi zakljucak..

Meni se u logu nalaze nodovi kojih nema u conf fajlu. Znaci opet je do srece :D

ja evo ne mogu da navatam 2 stabilne konekcije vec sat vremena, kud ga ugasih malopre...

Bez super nodova, imam svega par konekcija. Sa super nodovima, imam oko tridesetak konekcija.

dok nije bilo super nodov ja sam zaradjivao jedno 5 puta vise nego sad ...

Sto ste krecili, krecili ste......

Bytecent v1.1 Update Today

Hello all!

Today we will be releasing Bytecent v1.1. We are going to have to coordinate with both Bittrex and the block explorer host. We are also going to have to update the nodes. This is a mandatory update so everyone must update once the new version is available. Once I have an exact time when we will be upgrading the network, I will make a follow up announcement. During the update, I strongly suggest you do not transfer any coins until we give the all clear. If you need to transfer coins I recommend you do it now.

IE

mislim na 2 sata.

arrow kaze da se na sve masine iskopira isti wallet sa 600 byc i da se nastavi raditi. Samo ja ne znam dal ce moci tako.

Poslednja izmena:
ma oce ;) ako ovo moze i dalje da se kopa sa jeftinim procesorima neka se javi neko na pm ko oce da pozajmi 350kom da nastavim da kopam bez hebavanja sa catpcha. Dobice 20kom kamate nazad + ovih 350 kad odlucim da prodam

Poslednja izmena:
Bilo bi posteno da za svaki procesor mora da se ukucava captcha, ali pretpostavljam da neko sa velikom CPU farmom gde sa svih adresa kopaju u jedan wallet ce samo na jednom mestu morati da ukucava?

Zapravo za 24 neprekidnog majnovanja ce trebati 575 coina.
Racunica je 25 coina = 1 sat. Prvi sat je free.

A ovo za isti wallet na razlicitim masinama... sad cu da probam... :)

edit:
Nesto se ne konektuje wallet br2...

Poslednja izmena:
Slabo sam pohvatao, da li moze iko da objasni sta je to novo stiglo i sta moramo da medjamo u ovom obicnom walletu

stize nova verzija novcanika. Predhodne 2 verzije ce biti banovane i moguce je samo kopanje sa nove verzije. Ko nema koine na walletu morace na svaka 2 sata da ucukava kod. Prvi sat je gratis. Svakih 25 koina produzava operaciju za 1h. E sad mi gledamo alternativu.

Ovo sa istim novcanikom na vise racunara sumnjam da ce moci, ako POW nije mogao, sumnjam da ce i ovaj POM...mislim da to otpada u samom startu...

Znaci wallet.dat sa iskopanim coinima ostaje, samo menjamo exe fajl??

Ako ste probali i zakljucili da ne moze, ok, sorry.
Kod mene moze i konektuju se i majnuju bez problema.
Ma najbolje bi bilo da mu dam BTC za 84 x 600 shitcoina da bih pravio 84 x 2 shitcoina dnevno...

Da kopiras novcanik na vise racunara sa istom adresom i da ti pravi novcice...Ajde otkrij mi kako...meni nikada nije uspevalo...

Pa, solo mining. Isti wallet.dat. Opet napomena, o PoW je reč, ovde ne znam.

Moja greska, ne pow...pos :(
Pogubio sam se vise u oznakama...

Poslednja izmena:
Priznajem da i dalje ne kontam. :D BTC, LTC i slično (PoW), sve se to može kopati preko jednog novčanika. Ako su u pitanje neke druge faze nakon PoW, PoS recimo, tu nisam pratio situaciju, ja sam old school. :D

Sorry za off.

Neka neko javi, kad izađe novi wallet.

Poslednja izmena:
Ja sam pogresio oznaku, moja greska...nisam probao POW nikada, probao sam POS da zbudzim...ali nisam uspeo....a videcemo da li moze onda ovaj POM na tu foru...ako moze, bice zanimljivo...
Takodje sorry za off... :)

Jos nije, valjda se cekaju ovi sa bittrex-a. Ja sam dosta dezurao. Poispadale mi silne masine, nesto sam uspeo da konektujem. Dosta smaranja.....

i meni nesto ova jedna koja uvek imala 25+ konekcije sad jedva se konektuje, a ponekad i ne

Nazad
Vrh Dno