Šta je novo?

ByteCent (BYC)

hebote ne znam dal sad da zavaljam ovi moji 20 komada

edit:
ma cekaju vecu cenu, nije neka para

Poslednja izmena:
haha ma jok prodaj sada, pa ti si se obezbedio vec mozes i da poklonis to...a ti nesicu nemoj slucajno ipak je ozbiljna cifra u pitanju :D ti ces osetiti ista samo na 5 dolara ako stigne sa 20kom realno

Poslednja izmena:
realno da, cekam tamo 3-4$ pa sta bude

na drugoj masini ne mogu da sinhronizujem pa to ti je, nece da hvata konekcije

ma da i ja cekam ovih mojih 240kom pa sta bude ili 1200dolara ili u bunar kao obicno

Kaze "ocekujem da BYC zameni BTC" :D

Što je babi milo... :)

Mislio sam šta kaže što se tiče cene sada i ubuduće, novosti, planova...i tako tih nebitnih stvari.
Videli smo na nekim ranijim novcima da je imao priču, dok se držao jednog novčića i da je priča uglavnom palila...na stranu što mu ja ne verujem ništa.
Nego da ne bude kao sa BC-om, da se pokunji i ode na drugi coin kad se najmanje nadaš.

Što je babi milo... :)

Mislio sam šta kaže što se tiče cene sada i ubuduće, novosti, planova...i tako tih nebitnih stvari.
Videli smo na nekim ranijim novcima da je imao priču, dok se držao jednog novčića i da je priča uglavnom palila...na stranu što mu ja ne verujem ništa.
Nego da ne bude kao sa BC-om, da se pokunji i ode na drugi coin kad se najmanje nadaš.

Kako sam ja shvatio on se bas zainatio da napravi dobar coin. I posteno ulozio je dosta. To sa drugim koinima a posebno sa BC je neka druga stvar.
Ovo je realno prvi put u pitanju licno njegov coin.

Kako sam ja shvatio on se bas zainatio da napravi dobar coin. I posteno ulozio je dosta. To sa drugim koinima a posebno sa BC je neka druga stvar.
Ovo je realno prvi put u pitanju licno njegov coin.

Da vidimo i to.
Pošto ni ja još ne prodajem, želim mu da napravi dobar i cenovno vredan coin za sve ovde prisutne i odsutne. :)

Ja sam rekao, pumpace on sam ako treba...novcic je takav da sa par stotona BTC-a trenutno moze daleko da dogura sa cenom...nece se on ovim zadovoljiti...A i sada neko da dampuje, on ce da prdne neki tvit i masa ce opet da pocne da kupuje za sve pare...neobjasnjivo...

Poslednja izmena:
slabo nesto ide danas kopanje samo 2kom uhvacena, ovo ce izgleda da potraje dobro je sto se volume povecava na trexu

Pola masina mi nema konekciju. Ima li jos ko problem ?

stabilno 4 konekcije dok se ne zakaci na vise konekcija nista od kopanja

jeste menjali nodove ?

Maleni G550 pokidao 9 komada za 18 sati. Od toga 5 komada u periodu od 4 do 5 jutros.

Mene strah da ugasim wallet, ko zna kada cu ga opet pokrenuti... Ima li kakve pomoci ako stopiram kopanje pa opet krenem?

Imaju li neki novi nodovi ? Jel neko brisao supernodove ?

jutros instaliro bytecent na laptopu core 2 duo 1.6mhz...i za satak vremena mi iskopao 67byc...nevjerovatno...a na drugom pc-u gdje mi je i5 za cijeli dan samo 2byc

Ma nesto nije i redu, i kod mene vim imam vise od 4 konekcije nista ne pravim...
@radiosb
Koj si miner instalirao i daj nodove na kojima kopas u tom laptopu...

Nazad
Vrh Dno