minketa je napisao(la):Nesto mi ne ide kolokovanje ovog celera. Jel dovoljno dici samo magistralu ili treba i nesto oko napona menjati?
Adapter je izuzetno bitna stavka u overklokovanju. Rekao bi bitnija od svega.Bax je napisao(la):Da bi ti pomogao treba mi vise informacija, koja magistrala, koji adapter, kakvo hladjenje, sta se desava....
Bogami, taj Promise je mnogo bolje resenje za O/C od bangavog HighPoint-a na mojoj bivsoj BE6...dj13 je napisao(la):Problem ti osim loseg adaptera moze stvarati i sam Master,jer zbog njegovog promisa moze biti prilicno nestabilan na svim magistralama sem na osnovnim (66,100,133).
dj13 je napisao(la):A drzanjem HD na promisu i drndanjem po egzoticnim magistralama moze ti puci FAT hd-a.
dj13 je napisao(la):Adapter je izuzetno bitna stavka u overklokovanju. Rekao bi bitnija od svega.
Problem ti osim loseg adaptera moze stvarati i sam Master,jer zbog njegovog promisa moze biti prilicno nestabilan na svim magistralama sem na osnovnim (66,100,133). A drzanjem HD na promisu i drndanjem po egzoticnim magistralama moze ti puci FAT hd-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari