Šta je novo?

Buzzing/Lag kada gledam filmove/serije

serbianx

Cenjen
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poena
154
Posto sam sve isprobao, moram da vas zamolim za pomoc.

Ista stvar mi se desavala na prethodnom racunaru, konfiguracija koju koristim je u opisu, a iz stare sam prebacio samo grafiku i dva hdd-a.

Ne postoji neka logika kada je ova pojava u pitanju, ponekad se pojavi posle 15 minuta, ponekad posle vise od sat vremena.

Mnogo toga sam pokusao ali mi nista nije pomoglo da se resim ove bede...

Koristim K-Lite kodek i MPC koji dolazi sa njim... Ovo se desavalo i bez tih kodeka instaliranih, ali da napisem za svaki slucaj.

https://www.youtube.com/watch?v=CF9Pvdsz0UM - ovakvo nesto... ponekad je skoro neprimetno, ponekad se cuje jasno...

Unapred se zahvaljujem za svaku pomoc!

Isto mi se to desavalo na win10 jesenas, ali cini mi se da je prestalo posle reinstalacije sistema. Mnogo me je nerviralo. Nisam izvalio do cega je bilo.
Znam samo jednu razliku, tada sam gledao filmove na monitoru. Od skoro imam i tv zakacen, znaci kao dual monitor setup, i ne desava mi se. Ali je i svez win. Ne znam da li bi se desavalo opet kada bi bio single monitor.

Instaliraj najnovije drivere za chipset grafiku i za zvuk i flesuj najnoviji bios za plojku. Mozda pomogne

Hvala svima! :) Za pocetak sam ponovo instalirao ovo Win10 djubre pa cu probati i BIOS na kraju. :)

Da slicna tema i isti ucesnici...
Vidis mozda bi dobio dobar savet...obzirom da sam ja imao istu graficku.
Ali sa takvim komentarom...vrati se na win7.

Evo urekao sam samog sebe.... Pocelo opet da mi se desava, gledao sam family guy 720p i desilo mi se 3x za sat vremena...
Do sad gledao razne serije, filmove, bez problema

Vrh Dno