Šta je novo?

Buziri za kablove,gde?

ivke76

Slavan
Učlanjen(a)
29.08.2005
Poena
350
gde kupiti (po mogucstvu crne) bozure u koje bi isli kablovi iz kucista a bogami i ovi sto su van njega :)
jos ako ima negde "emi shielded" varijante?... bombonica :smoke:
p.s.nikakve drecave,svetlece,"piano finish" zahebancije ne dolaze u obzir :smash: samo dark :eyebrows:

Poslednja izmena:
božur=>vrsta cveća :D
bužir=>ono što tebi treba

Pogledaj da li ti odgovaraju oni koji mogu da se nađu po prodavnicama elektroinstalacionih materijala (oni što prodaju i kablove, prekidače,...), a bila je slična tema skoro, pa pogledaj i tu šta kažu ljudi.
:wave:

heh,selim se pa nemam pojma ni gde je glava lol dobro sam odvalio :)
pogledacu po tim radnjama hvala :wave:
edit:
a bilo mi cudno sto nema nista na search-u a siguran sam da se na benchu to pominjalo :smash: hahaha bozuri :d sva sreca pa je mogao edit lol :p

Poslednja izmena:
Ja kad sam ih trazio samo sam naletao na bele i prljavo sive varijante :(

NIgde nisam mogao da nadjem skroz crne buzire koji bi se sklopili fantasticno sa shumom kablova od kucista do stola, a tek sam se sad podsetio kad sam video temu da ih opet potrazim ...

Znam da ih je Sion Net imao jedno vreme - zvrcnucu ih ujutru bas da uzmem par metara za kompove u kanc ...

Ja sam crne 32mm uzimao u "Uradi Sam"...

Ako ti treba buzir tj, one plasticne cevi u koje se stavljaju kablovi za struju da bi se zastitili ima na pancevackom buvljaku 5din metar dolazim u cetvrtak na sajam pa mogu da ti donesm koji metar ako ces da dodjes da ih uzmes

Ne znam da li mislimo na iste buzire, ti pricas o zatvorenim cevima koje su jeftinije i koriste se kao zastita za kablove koji se recimo uzidavaju - dok ja govorim o onim "spirala" varijantama sa kojima mozes da pokupis kablove i nisi ogranicen sa "fi creva" nego se obim smanjuje/povecava zavisno od broja kablova koje hoces da pokupis sa njim ....

E to ZAP - jos ja i mislim kako sam to vec negde video ovde ;)

Search je konza ;)

U slucaju nuzde mogu da posluze i spirale za koricenje knjiga ( PVC ili zicane )

2_spirala02.jpg

jos sam u potrazi!na pijaci ima samo ovo sto je neko vec pomenuo za uzidavanje :smash: mislim moze to da se iskoristi ali je isuvise "kruto".meni treba nesto na foru ovoga u attach.

dok sam "mozgao" sta bi sve moglo da se improvizuje palo mi je na pamet da kupim jedno 10-ak samolepljivih vesalica za peskire (5-10 din. kom. na pijaci),poredjam ih po pozadini stola i "zakacim kablove tako da vise pozadi ali da se ne vide :) posto imam 2 poprecne daske koje idu celom duzinom stola mislim da bi bilo izvodljivo :trust: dok bi strujne kablove od kompa,monitora i produznog stavio u kanalicu (koju bih takodje morao da farbam jer ne videh crne nigde) ili da ih "prikucam" u zid onim plasticnim drzacima sa eksercicima.

sve u svemu ovo sa slike bi bio pun pogodak a nemam pojma gde da ga trazim :wall:
p.s.nije los fazon ni ovo sa spiralama od knjiga :type: a gde to da trazim?

Prilozi

• 41H8F6EY1QL._SS500_.jpg
    41H8F6EY1QL._SS500_.jpg
    17.8 KB · Pregleda: 765
Izbegavajte žičane (metalne) spirale - ovi bužiri i RC-a su prava stvar.

Sad gledam ovu temu i vidim da moji kablovi "plachu" za tim buzirima!

Fabrika bužira

Ljudi evo fabrike u Paracinu, ja sam im svojevremeno radio sajt mislim da sada imaju i maloprodaju ali racunam da su sigurno najjeftiniji jer su prva ruka.. http://www.timi.co.yu/

Nazad
Vrh Dno