Radi još uvek, bre.Vise nije free £2.49
Dobro je da sam se na vreme registrovao i dobi serial![]()
Multi je nevidjen shit
Skida se BOP, hvala za link.
Da li je EA download manager potreban za instalaciju ove verzije BOP-a, ili mogu da sacuvam fajl koji EA DM bude skinuo i kasnije da ga instaliram nevezano za EA DM?
(prvi put koristim EA DM, verovatno glupo pitanje)
Ne znam, ja nemam tih problema otkad sam provalio kako da se ubacim u multiplejer. Prvo sam odigrao nekoliko trka sa nekim neznancima, a onda još nekoliko sa ekipom sa SK-a. Nijednom nisam kikovan, niti je dolazilo do nekih prekida. Možda je bio problem sa tvojom konekcijom, ili sa njihovim serverom, s obzirom da je danas verovatno mnogo ljudi kupilo igruNa koji fazon funkcionise online sistem? Update-ovao, ulogovao se, kada upadnem kod nekoga u sobi (unranked match), posle okvirno pola minuta dobijem kick i pise mi da nesto nije u redu sa konekcijom. Ima li neko slican problem?
Jel vam radi multiplayer? Ja vec par sati ne ni racun u igri da napravim, a kamo li da igram (multi). Uvek izbaci da je server nedostupan.
Da odgovorim sam sebi.
EA DM nakon skidanja ekstraktuje sadrzaj i na kraju ostane root ISO-a/diska, tako da bi trebalo da moze normalno da se inst.![]()
Jel vam radi multiplayer? Ja vec par sati ne ni racun u igri da napravim, a kamo li da igram (multi). Uvek izbaci da je server nedostupan.
Gde ga ekstrahuje? Ja ne mogu da nadjem. Nista nisam menjao, znaci df skida u C/Program files
Autorun
autorun.dat
AutoRun.exe
autorun.inf
Burnout.ico
BurnoutConfigTool.exe
BurnoutLauncher.exe
data.cab
data1.cab
data2.cab
DirectX
DMCmdPortalClient.dll
EASetup.exe
GDFBinary.dll
Setup.exe
Support
VEHICLES
version.txt
I meni je tako bilo u početku. Našao sam rešenje na Steam forumu. Nemojte da pokušavate da kreirate EA account iz igre, uvek će vam pokazivati da je server nedostupan. Izađite iz igre, obrišite savegame (i ovo je pisalo na tom forumu, ne znam da li je bitno, ali ja jesam tako uradio), zatim kreirajte na EA sajtu vašu personu. Probajte sad da se ulogujete u igru. Nećete moći da se ulogujete sa svojom email adresom (kao što se logujete na EA sajt) nego kao username iskoristite naziv vaše sveže kreirane persone, a kao šifru onu istu šifru koju koristite za EA account. Ja sam tako uradio i proradilo je.
Ceo folder ima 60ak MB a Cashe foldera nema. Tu nesto nije u redu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari