Šta je novo?

Burn vec bootabilnog xp-a!?

• Začetnik teme Začetnik teme PDESD
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PDESD

Slavan
Učlanjen(a)
01.12.2008
Poena
320
Pozz svima i evo mog problema...

Skinuo sam Windows XP SP3 December 2008 + Driver Packs i sad treba da ga narezem na DvD kako bi uradio format HDD-a.

Pise mi sledece:

- Extract .rar files to .iso using Winrar
- Proceed to burn this .iso file to a blank CD using any burning software on max 24x.
- Then You have a Bootable CD.
- Install fresh copy of Windows XP by formatting your hard drive C:.
- Use and enjoy a lifetime genuine Windows XP SP3

... i ja sam otvorio .ISO fajl preko Deamona, isao u My Comp pa na Explore i "sadrzaj" tog .ISO fajla narezao na DVD.
Kada sam namestio da buta sa CD Roma nije hteo... ne prepoznaje ga... kaze ubacite cd i pritisnite enter... :S

Nadam se da neko moze pomoci... Hvala.

Mozes sa UltraIso-om to da uradis.Samo otvoris image ili .iso fajl i kliknes na ikonicu burn.Rezac je vec izabrao da reze preko image-a i samo izaberi brzinu i to je to.Ako je bio bootabilan iso dobices i bootabilan disk..

Poz

ili preko ImgBurn u slici : link

Hvala na predlozima. Pokusacu, pa cu napisati sta sam uradio 🙂

da i Nero ima 'burn disk image', najbolje tu sitnicu odradi sa programom koji vec imas.

preko Daemona si 'otpakovao' ISO 'arhivu' i izgubio podatke vazne za boot. isto bi se desilo kad bi narezani disk iskopirao sa explorerom/total_commanderom (ako budes pravio kasnije kopije, koristi "CD copy" iz Nera ili taj .iso).

e da, verovatno i sam Daemon Tools moze da nareze .iso (znam da Alcohol120% ima tu opciju)

Poslednja izmena:
UltraISO je odradio pos'o. 🙂 Hvala na pomoci. A sad... format! 😀

Nazad
Vrh Dno