Šta je novo?

Bully: Scholarship Edition

• Začetnik teme Začetnik teme Alex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kod mene jeste instaliran SP3...

i jos jedna glupost koju sam primetio : iako je na kompjuteru najnovija verzija dx9.0c ,
igrica ga uvek pri instalaciji instalira.

I to ne kao sto igre uglavnom rade "checking your dx instalation" , par sekundi i idemo dalje,
nego polako, kao da ga uopste i nema...

Na kraju cu reinstalirati xp SP2...

Hm

Da vas pitam imam jedaaan problem....( koji me ekstremno nervira😡 )
Kada uđem u igu i igram jedno desetak minuta iybaci me iy igre ondosno pishe ono Don't send error....JEL MOŽE TO NEKAKO DA SE OTKLONI?

ja bih bio zahvalan ako bi mi neko rekao kako da iskljucim bloom 🙂 ubi me u pojam.
imam osecaj kao da nosim pogresnu dioptriju.

Procenat neigrivosti je jeziv.

sta da se radi -Cekamo patch ... sta ces kad nismo Ameri pa da sad uputimo kolektivnu lawsuit Rockstaru , zainat !

Ja sam je završio kompletno, nisam imao krahiranja, a jedino mi je iritantno bilo to što je hemija jedva igriva zbog oscilacija u framerate-u. Takođe je problem bio i na onoj priredbi za Božić kad je audio potpuno ispao iz synca 🙁

Ja sam evo ponovo pocheo sve ispocetka pa shta buda e da moja mahsina je
1 GB ram
EN8600GT graficka
maticna je nesto msi
3000+ procesor
Da li to ima neke veze sa ovim bagovanjem????
(Ja vam pricam ono shto znam sta je ostalo je spansko selo zaa mene)

Konacno da ovo stigne na PC... Igrao sam je na PS2, i igrica je solidna. U odnosu na to sto sad prolazi kao igra. Ovo je dobro... Igrica vuce pricu malo na film Evil, sto mi se posebno dopada!

Je 'l zna neko kako da podesim deadzone u igrici. Koristim RumblePad 2 i pizdim. Leva palica reaguje na najmanji pomeraj. Cak i kad je u neutralnom polozaju, deckonja se krece proizvoljno. U Gamepad settings-u u windowsu je sve OK. Tj. palica se ne pomera!

Uf, i ja dobijam poruku o tome da nemam DirectX 9.0c kompatibilan zvuk (my ass).
Igra udje u meni, podesim video opcije, udjem u Story, ide intro sa zvukom, pritisnem Esc da preskocim animaciju, krene Loading i to je to. Igra nece dalje.
Svaki put kad pokrenem isto sra*e. Da li neko ima resenje? (konfiguracija iz potpisa)

Pazi novost,
ono odozgo se ticalo masine AMD x2 2.8ghz, ATI 2600, realtek HD 5.1
a kad je instalirano na Intel Conroe, 9600gso, realtek HD 7.1, sve radi super

Ni izletanje u win, ni mutiran zvuk, ni dx9.0c Incompatible soundcard... sve kako treba.

katalisti su 8.10 ... oba sistema su instalirana isto i osim Bullya, rade kako treba.
Mozda je opet neka rupa u catalistu, kao sto je bio slucaj sa FarCry 2...

1. takodje izlece u win.
2. na pocetku ,pre glavnog screena, izbacuje poruku da zvucna /realtek HD/ nije dx9c kompatibilna ?!
3. Tokom cutscreenova ima zvuka, dok za vreme igre /onih 1minut pre izletanja u win/ zvuka nema. Inace , hardver je instaliran propisno.

Ima li ko ideju ?

Za sve koji imaju problem sa startovanjem igre zbog "DirectX 9.0c nije kompatibilan bla, bla" idite na;
-My Computer
-Properities
-Hardware
-Device Manager
-Sound, Video, Game Controllers
-then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....
IT WORKS !!!!
I mozete da se bacite na:type:

E bas lepo ! sad mi disk /original, -zna se/ nije ovde !
Bem ti Marfija !!!

Za sve koji imaju problem sa startovanjem igre zbog "DirectX 9.0c nije kompatibilan bla, bla" idite na;
-My Computer
-Properities
-Hardware
-Device Manager
-Sound, Video, Game Controllers
-then DISABLE Unimodem Half-Duplex Audio device....
IT WORKS !!!!
I mozete da se bacite na:type:

ma kakvi, meni barem nije pomoglo ni ovo!! imam klasican problem, izbaci poruku za audio karticu i onda zabode posle prve uvodne animacije na loading screen-u

Imam problem, a da li neko ima resenje --- Kad kliknem na setup.exe, ne krene instalacija izbaci mi gresku bully scholarship edition.msi is missing.... Jel neko ima slican problem i postoji li resenje ??? Hvala !!!

I meni je pomoglo, tačnije, pomoglo je da više ne dobijam tu grešku na bratovom kompu, na kome je Sound Blaster X-Fi Music. Kod mene na Audigy 2 ZS nisam imao taj problem.

I meni je pomoglo, tačnije, pomoglo je da više ne dobijam tu grešku na bratovom kompu, na kome je Sound Blaster X-Fi Music. Kod mene na Audigy 2 ZS nisam imao taj problem.

Probaj mozda pomogne ovo

1- Go to Control Panel
2- The click on "Hardware and Sound"
3- Click on "Sound"
4- Doble click on "speakers"
5- go to the Advanced tab
6- Set the default format to "24 Bit, 48000 Hz (Studio Quality)"

ja i dalje nisam resio problem.tj jesam..isao sam disable unimodem half duplex audio device i radilo je..sutradan kad sam upalio igru izbacilo mi je istu gresku za sound card 9.0c... a ono je i dalje disable-vano...pomoc 🙂

Nazad
Vrh Dno