Šta je novo?

Bug koji me izludjuje!

rmb

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2003
Poena
619
Imam jedan bug kojem ne mogu da provalim uzrok. Kad udjem u neku igru (bilo koju) i izadjem iz nje, pukne konekcija i jedino sto preostaje je da istekam/ustekam usb modema da bi opet proradio. To se desava totalno random.. nekad po 10 puta ulazim izlazim pa ne pukne a nekad i u toku ulaska u igru pukne. Isti sluca je i sa alt-tabovanjem.. samo prsne net! Isprobao sam 2 razlicita modema i uvideo da nije problem u njima. Jedino sto mi pada na pamet je da je neki bug na ploci .. Asus M2N-E. Procesor je x2 4000+ a ostale komponente zaista nisu vazne jer smo ortak i ja zajedno uzimali sve isto sem ploche i on nema tih problema. Hteo sam da pitam ako je neko imao ovakav problem? Mozda da update-ujem bios ili mi jos nesto pada na pamet a to je sto imam naviku da redovno posle instalacije windowsa stavljam AMD drivere (drajver,hotfix,optimizer) pa da je problem u njima!? Pozz

Meni ovo vise lici na neki softverski problem. Moguce je da si zaradio neki virus.

Ne.. ovaj problem imam od kad sam sklopio mashinu a ima vec jedno 2 god a od tad je proslo bar 15 windowsa

A modem je predpostavljam Sagem? Onaj koji ima samo USB vezu?
Probaj, ako si u mogucnosti, neki Ethernet modem. Ti USB modemi su chudo :D

Prvo sam imao sagem a sad imam dlink i nema razlike.. Svasta sam probao i ne ide mi u glavu sta moze biti. Jedino jos sto mogu probati je da obrisem drivere fixove i patch za dualcore amd... Poz

Vrh Dno