Šta je novo?

buffer overflow problem

• Začetnik teme Začetnik teme jozza
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

jozza

Čuven
Učlanjen(a)
26.04.2005
Poena
875
Brat mi je (po obichaju) opet zbrchkao OS. U pitanju je Win7 64 ultimate. Instalirao je neki programchic, i posle toga procesor je stalno zauzet bar 30%, a zauzece RAM memorije je oko 80% i raste! Ne mogu da skeniram sistem ni sa Avastom ni sa Spybot S&D, jer svaki program pukne posle odredjenog vremena. E ja ne budem lenj, snimim taj EXE (koji instalira problematichni program) na USB flesh, butujem XP sa drugog HDD-a i pokrenem isti fajl da vidim shta je. I tu mi Comodo FW odmah blokira instalaciju sa porukom: "...bla, bla buffer overflow..."!!! Iz XP-a ni Avast ni Spybot ne vide nishta problematichno na HDD-u gde je Win7, dok je rad u Win7 posle par minuta skoro nemoguc. Shta da radim? :wall: :crash:

Uspeo sam sa Spybot S&D da skeniram pri podizanju Win-a, a posle i sa Ad Aware i nekim Trend Micro alatima, i svi su nashli poneshto... Sad je sve OK. Chudi me da Win Firewall nije reagovao, evo sad skidam CIS, pa ce mi CIS-ov FW raditi u kombinaciji sa Avast pro AV. Ovaj Win FW je shupalj ko resheto.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno