Šta je novo?

Periferni uređaji Budzetne bezicne slusalice

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

veeljkoo

Poznat
Učlanjen(a)
25.02.2023
Poena
30
Potrebne su mi neke bezicne slusalice za telefon, ne planiram da potrosim vise od nekih 40-45e osim ukoliko nema neke odlicne vrednosti. Najbitnija stvar mi je kvalitet zvuka osim ukoliko nema takvih sa barem nekom "solidnom" baterijom. Sve preporuke bih pomogle jer ne znam apsolutno nista o ovoj temi

Moondrop Space travel i za manje od 40e kidaju.

Huawei Freebuds SE 2
Ja sam ih platio 6000. Možda negde mogu da se nađu i jeftinije.
Dobar zvuk. Odlična baterija. Nisu "in ear", što je meni bilo bitno pri izboru, a nisu sklone (čestom) ispadanju iz ušiju. Dopunjevanje slušalica u kutijici funkcioniše normalno (za razliku od JLab Go Air koje sam imao pre njih) i može da se prati na telefonu preko aplikacije. Da ih ne ureknem, ali konačno sam našao normalne TWS bubice.

• Like
Reagovanja: 5ar
da li ista od ovoga moze da se koristi za gledanje filmova i igre preko PC-a, u smislu, da li postoji osetni lag zvuka za slikom?
znam da je ranije bilo neophodno da BT slusalice podrzavaju aptx low latency codec...

• Like
Reagovanja: 5ar
Imam soundcore A20i, ima ih na oglasima i kod nas, odlične su, imam bt adapter na kompu, radi besprekorno. Zvuk je baš dobar, i glasne su.
Ako ćeš nešto skuplje, imao sam soundpeats truengine 3 se, i njih sam imao pa poklonio bratu. One su još bolje, ima i njih na oglasima...

Nazad
Vrh Dno