Šta je novo?

Kućna multimedija Budget TV Full HD

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

petar.ostoja

Cenjen
Učlanjen(a)
08.08.2012
Poena
170
Kao sto tema kaze, koji jeffin TV biste mi preporucili za povremeno gledanje TVa, Youtube isl?

Jedini zahtevi su:
39’ ili vise
1920x1080 tj full HD
Wifi
Smart, doviljno je da mi dobro radi yettel tv aplikacija, posebno p+/- i youtube app.

Neki budzet 150€ - 200€. Novo ili polovno not used 100%. Brend svejedno, nece se previse koristiti, za vikendicu je namenjen.

Tesla, VOX, Hisense sa Android TV/Google TV, eventualno webOS Hub. navedene marke, kao i TCL, nude produženu garanciju (redovna + produžena = 5 godina) uz registraciju

npr ovaj stariji model sa Android TV 11, 43" VA tip panela 43E635BFS za ~200€

Poslednja izmena:
Hvala svima na brzim odgovorima

Najpovoljnija varijanta mi je TLC 40S5400A za 19.000. Koja je sansa da na njemu yettel tv radi solidno, bar P+/-?
Da li ovaj da uzimam ili taj tesla 43e635bfs? Ili da gledam neki drugi model?

Na mom starom LG iz 2019 sa webOS yettel app radi kako treba, barza moje potrebe.

kako tačno Yettel TV aplikacija radi na daljinskom uređaja sa Android TV sistemom najbolje da proveriš u temi za tu aplikaciju, ako uopšte postoji

taj model TCL-a ima takođe Android TV 11, a od predloženog modela Tesle se razlikuje po podršci za HDR (upitna je potreba) i slabijem ozvučenju.

taj model Tesle je pokriven dodatnom garancijom

taj model TCL-a nije na spisku modela pokrivenih dodatnom garancijom

sa kog modela LG-ja prelaziš? lako može da bude da stari televizor ima panel IPS tipa a ova dva predloga ima VA (lošiji uglovi gledanja)

Poslednja izmena:
To je VA LG: 50UM7500PLA, jos ga koristim, samo je dobio plavi tint posle 2.5 godine upotrebe. Za sada mi samo za vikendicu treba nesto jeftino a da solidno radi tv app.
A ovaj cu videti da li mi se isplati da popravljam

Nazad
Vrh Dno