Šta je novo?

Periferni uređaji Budget ranac za laptop

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Alukard

Slavan
Učlanjen(a)
08.09.2016
Poena
315
Treba mi ranac za laptop, do nekih 4000 dinara recimo. Zapao mi je za oko Dell Essential backpack, da li iko ima iskustva sa njim i koja bi bila druga preporuka? Laptop je dijagonale 15,6, ali pored njega nosim jos gomilu sitnih stvarcica pa mi znaci dosta pregrada.

@Martin Mystere na kp ima lepih lenovo ranaca (uzeli smo kolegi nedavno jedan za legion 5), čovek prezadovoljan. Da li se mogu naći u radnji i gde, pojma nemam. Možda najbolje i to da uzmeš preko na amazonu kad budeš u mogućnosti.
Nego stižeš li ti da ae igraš na tom laptopu ikako ili?! 🫣😇

Nešto "ne volem" KO jer su mi se smučili sa muljavinom oko brisanja negativnih ocena prevarantima od kojih imaju koristi.

Razmatrao sam i par Lenovo Legion gaming rančeva ali tamo gde ih imaju ih u stvari nemaju što je sasvim normalna i očekivana situacija. Mada i oni su mi malo gabaritniji.

Inače bukvalno ne stižem ovih dana ništa da pipnem na računaru jer ne mogu da izdvojim ni sat vremena u kontinuitetu za tako nešto, tako da ga bukvalno od Vaskrsa nisam otvarao... Biće dana za megdana...

Na kraju sam se odlučio za Lenovo Legion Armored backpack II...

Ranac jeste poprilično bulky, naročito kada su visina (čitavih pola metra) i težina u pitanju (skoro 1,5kg prazan) ali je zato baš robustan i pruža stvarno dobru zaštitu za laptop i ostalu opremu.

Pregrada ima sasvim dovoljno, dobro su raspoređene i u njega bukvalno može da stane sve što vam je potrebno.

Kvalitet izrade i materijala je očekivano na visokom nivou i tu za sada stvarno nemam nikakve zamerke.

Cena očekivano veća nego bilo gde drugde u svetu ali dobro, nije to nešto na šta već nismo navikli...

Nešto "ne volem" KO jer su mi se smučili sa muljavinom oko brisanja negativnih ocena prevarantima od kojih imaju koristi.
Купиндо је много гори по том питању. Ипак преферирам KP.
Razmatrao sam i par Lenovo Legion gaming rančeva ali tamo gde ih imaju ih u stvari nemaju što je sasvim normalna i očekivana situacija. Mada i oni su mi malo gabaritniji.
Јел ово нису буџетски ранчеви ?

Zna li neko kakvi su ovi Swissgear rancevi sa KP za 2000-2500 din, jesu orginal je l vrede taj novac?

Original nisu sigurno, ja kupio jedan, kinez, smrdela kuća dva dana, morao sam da operem u mašini i da naparfemišem😉. Izrada OK, rajsfešlusi ok, mesta ima dosta.
Смеће, поручивао сам једну торбу и једну мању торбу преко Алија. Одличан квалитет, никада није смрдело. Налетео си на јефтину кинеску робу.
После лошег искуства са Таргусом, у Србији би једино купио Pulse ранац.

Jel ima neko preporuku gde u NS da uzmem kvalitetan/povoljan ranac za laptop do 5k? (može i za manje pare ako ima dobar)? U suštini bitno mi je da ne pukne vremenom i da u njega staje laptop veličine 15.6 inch?

Jel ima neko preporuku gde u NS da uzmem kvalitetan/povoljan ranac za laptop do 5k? (može i za manje pare ako ima dobar)? U suštini bitno mi je da ne pukne vremenom i da u njega staje laptop veličine 15.6 inch?
Ne znam da li je bitno da ima ono dzepce za laptop, ja sam uzeo pulse ranac preko sajta bio oko 3700 din super je za sve

Ja imam Targus Citygear 3, bukvalno je neunistiv ranac, imam ga vec 2 godine. Nosim ga svaki dan na posao i nije se nigde pocepao ili izlizao. Od mene sve preporuke, jeste malo iznad budzeta ali ja sam u njega nekad stavljao i dva laptopa sa dva punjaca.

Ne znam da li je bitno da ima ono dzepce za laptop, ja sam uzeo pulse ranac preko sajta bio oko 3700 din super je za sve
Da da, poželjno bi bilo. A taj model pulse ranca, u kom shopu si uzeo?
Ja imam Targus Citygear 3, bukvalno je neunistiv ranac, imam ga vec 2 godine. Nosim ga svaki dan na posao i nije se nigde pocepao ili izlizao. Od mene sve preporuke, jeste malo iznad budzeta ali ja sam u njega nekad stavljao i dva laptopa sa dva punjaca.
Važi, hvala na preporuci. Gledam sad za taj targus model koji se naveo, ali nigde ga ne nalazim u lokalnim shopovima. Gde si ga nabavio bio? Ili je tipa tad bio na stanju.

Da da, poželjno bi bilo. A taj model pulse ranca, u kom shopu si uzeo?

Važi, hvala na preporuci. Gledam sad za taj targus model koji se naveo, ali nigde ga ne nalazim u lokalnim shopovima. Gde si ga nabavio bio? Ili je tipa tad bio na stanju.
Ovaj nema to dzepce, ali vidi na sajtu, pulse ranac kucaj i videces, pulse sajt, oni ga i prave, iz Nove Pazove, ali ranac imas u svakom sluzbenom glasniku neki model, pa vidi prvo da li ti se ovako svidja
Ovaj nema to dzepce, ali vidi na sajtu, pulse ranac kucaj i videces, pulse sajt, oni ga i prave, iz Nove Pazove, ali ranac imas u svakom sluzbenom glasniku neki model, pa vidi prvo da li ti se ovako svidja
A inace najbolji ranac za laptop koji sam imao, kupila keva kad je bila u Turskoj, neki no name, ne secam se bio dzabaka, ali bukv sve ima i odlicna izrada

Nazad
Vrh Dno