WebWolf
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.09.2004
- Poena
- 735
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5600 & Scythe Mugen
- Matična ploča
- MSI X470 Gaming Pro Carbon
- RAM
- Kingston HyperX Predator 16GB 3200MHz
- GPU
- GeForce RTX™ 3060 Ti GAMING OC PRO 8G
- Storage
- Samsung 970 Evo Plus 1TB & Samsung 970 Evo Plus 500GB
- PSU
- Corsair RM650x
- Kućište
- NZXT H500
- Miš & tastatura
- Cooler Master MK730 & Razer Basilisk v3
- Mobilni telefon
- Pixel 7 Pro
- Pametni uređaji
- Xiaomi Roborock 6
Xiaomi Air Purifier 3H
- Pristup internetu
- Optički internet
Mome 6100 su izgleda dani odbrojani, ili se zadnji bas odbrojavaju, i trazim mu zamenu. Posto mi se trenutno ne daju (i nemam bas para) za ono sto mi je merak (neki PDA
), a i nije mi potreban, realno, potreban mi je neki jeftiniji telefon, ali sa par karakteristika. Ne znam sta u ponudi imaju proizvodjaci osim Nokia i delimicno SE.
Posto recimo 1650 i slicni nemaju GPRS, ne odgovaraju, jer mi je GPRS ipak potreban ponekad. Samim tim ocekujem da telefon ima bar 10-15MB memorije da stavim nekoliko neophodnih aplikacija, sto za net, sto neke koje su mi potrebne na prepade
.
Druga stvar je tastatura, ne odgovaraju mi gumene, znaci otpada i 1680
. Kad sam vec kod toga, ne mora sam telefon da bude neunistiv, ali ipak ocekujem odredjenu dozu izdrzljivosti.
Nisam siguran kakve softvere trenutno imaju Samsung i LG, jer od njih zaista bezim zbog losih iskustva sa istima .
Cena... pa recimo 60-70 evra, ne mnogo preko toga.
Gledao sam 2630, ali je telefon malo mator, i nisam siguran da li postoji neki naslednik ili nesto i mislim da nema filtriranje poziva.
P.S
Zaboravio sam, zaista bi veliki plus bio (gotovo neophodnost) filtriranje brojeva i poruka, ili mogucnost da se ubaci. Ako bas nema, onda avaj...
Posto recimo 1650 i slicni nemaju GPRS, ne odgovaraju, jer mi je GPRS ipak potreban ponekad. Samim tim ocekujem da telefon ima bar 10-15MB memorije da stavim nekoliko neophodnih aplikacija, sto za net, sto neke koje su mi potrebne na prepade
Druga stvar je tastatura, ne odgovaraju mi gumene, znaci otpada i 1680
Nisam siguran kakve softvere trenutno imaju Samsung i LG, jer od njih zaista bezim zbog losih iskustva sa istima .
Cena... pa recimo 60-70 evra, ne mnogo preko toga.
Gledao sam 2630, ali je telefon malo mator, i nisam siguran da li postoji neki naslednik ili nesto i mislim da nema filtriranje poziva.
P.S
Zaboravio sam, zaista bi veliki plus bio (gotovo neophodnost) filtriranje brojeva i poruka, ili mogucnost da se ubaci. Ako bas nema, onda avaj...
Poslednja izmena: