Šta je novo?

Hardver Budžet napajanje

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

Мита

Poznat
Učlanjen(a)
27.07.2022
Poena
35
Pozdrav svima, pitanje za budžet napajanja, za konfiguraciju gtx 1650, i7 3 gen, koje bi ste preporučili, budžet do 7-8k u radnjama:

1. Corsair CX550, čuo sam da je prva serija sa zelenim omotom bila problematicna, ova druga sa crnim bi trebalo da je ok valjda

2. Cooler master mwe white 500w

3.Lc power lc600-12 80 plus bronze

4. Chieftec ELP 600S

Definitivno corsair

Imam CX450 već 15 godina 😄

I oni muljalju.Ne može čovek da kupi napajanje od silnih brojeva,slova,oznaka,promene platformi...smuči mi se od nekih brendova sa milion modela,a razlika u jednoj tački,potpuno druga platforma.

I oni muljalju.Ne može čovek da kupi napajanje od silnih brojeva,slova,oznaka,promene platformi...smuči mi se od nekih brendova sa milion modela,a razlika u jednoj tački,potpuno druga platforma.
Yup, isto kao muljanje sa RM650e atx 3.0 sto su nazvali RM 650, a, sad za RM650e ATX 3.1 2025, vratili slovo e, ...

Takodje, cak i jaca CX ova iz 2023-te su u stvari rebrand CV sa drugom nalepnicom*, proverih sad (imali su par osvezavanja CX, i totalno zaboravih da su kompletno skuvali zabu, i posle postepenog muljanja, zamenili sve sa najeftinijom CV platformom)

jonnyGURU vec duze vreme, se bori za, moli Corsair da mu dozvoli da napravi novu CX platformu, ali bezuspesno

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno