salecar87
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 12.03.2012
- Poena
- 180
Našao sam danas u garaži davno zaboravljenu i rashodovanu P4. Pade mi na pamet da malo eksperimentisem. Skinuo sam kuler za Intel procesora. Ideja mi je bila da povežem kuler sa plastično cevi i da preko toga uduvavam/izduvavam vazduh u kućište. Našao sam i cev koja odlično pasuje. Ovo radim čisto eksperimentalno, temperatura procesora mi je sasvim normalna i nema potrebe za dodatnim hlađenjem. Probao bih ga na AMD X3 450, na 3.5GHz. Vrlo jednostavno izgleda.

Probao sam kuler, za pravo čudo je i tih za svoje godine. Samo mu je potrebno komplet išćenje od prašine. Priključio sam ga tako da uduvava vazduh i da duva direkt u kuler od procesora. Ili da ga stavim kontra? Pitanje za finiš, mogu li nešto zaebati sa tim kulerom? Mislim na matičnu. Ispravan je, ubo sam ga u priključak na matičnoj, al ono...

Probao sam kuler, za pravo čudo je i tih za svoje godine. Samo mu je potrebno komplet išćenje od prašine. Priključio sam ga tako da uduvava vazduh i da duva direkt u kuler od procesora. Ili da ga stavim kontra? Pitanje za finiš, mogu li nešto zaebati sa tim kulerom? Mislim na matičnu. Ispravan je, ubo sam ga u priključak na matičnoj, al ono...