Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ako mogu da ukradem temu na kratko,treba mi preporuka za bežične jeftine slušalice.Koristilo bi se na iphone 14,neke jeftinije 20,30e..
Da se ne uzima one replike airpods i sl .
Radnje ili kp.
Hvala

Kupih Samsung Buds 2 pro.

Imao sam do sad Sony BT slusalice, sa kablom i dva pravougaonika, kostale su 10-ak hiljada pre par godina.

Nista specijalno bolji zvuk Samsung slusalice nemaju, cak sta vise, upitno je da li je uopste bolji.

Mislim da mi definitivno placamo tehnologiju, a ne kvalitet zvuka.

Slažem se, naravno koliko para toliko muzike.

Pitanje sa moje strane, da se nije neko usudio da kupi Jabra Elite 10? Zanima me koliko su upotrebljive za razgovor pošto vidim da imaju lepu integraciju sa Teamsom.

Nije bas malo para (20-ak hiljada) za Buds 2 pro, a nema bas mnogo muzike. :)

Jabra Elite 10 meni nije odgovarao nikako oblikom, probao sam ih.

Sto se kvaliteta zvuk tice izmedju njih i B2P i nema neke razlike.

Kupih Samsung Buds 2 pro.

Imao sam do sad Sony BT slusalice, sa kablom i dva pravougaonika, kostale su 10-ak hiljada pre par godina.

Nista specijalno bolji zvuk Samsung slusalice nemaju, cak sta vise, upitno je da li je uopste bolji.

Mislim da mi definitivno placamo tehnologiju, a ne kvalitet zvuka.
Plaća se i pomalo neinformisanost u vezi tih Samsunga.

Dobro si i prosao... Sta je sa onima koji su platili 30k :D

Pazarih nedavno Sennheiser CX Plus True Wireless SE za nekih 100ak evra, gledajući preglede na youtube došao sam do zaključka iako je model star 2 godine l i dalje mi se čini da su veoma konkurente na tržištu pogotovo što su mi cenovno prihvatljive u kategoriji do 150e. Zvuk je odličan uravnotežen nema prejak bas taman koliko treba da bude a da ne pokrije ostale tonove, možda bi mogle biti glasnije u smislu da treba da pojačam zvuk skoro do kraja da bih dobio jačinu koju želim :D. Takođe bih dodao da odlično stoje u uhu ne žuljaju niti ispadaju... Sve u svemu zadovoljan. Da li neko ima slične i kakva su iskustva ...

Ja imam neki problem sa svim in ear slusalicama,sve se cuju bez basa kada prstim pritisnem preko nij onda se cuju basovi,posle kraceg vremena opet bez basova,probao sam i da menjam gumice ali sve isto.

Da li je problem softverske ili hardverske prirode. Ako si menjao gumice trebalo bi da proveriš u podešavanjima da li ima neki deo koji se odnosi na pojačavanje basa. Ili da sa ekvivalajzrima podesiš jačinu basova ako već nisi probao.

Teško je ispratiti ponudu in-ear slušalica, tu mislim i na poznate brendove a još više na chi-fi ponudu.
Nekada su Senfer DT6 bile ubedljivo najbolja kupovina za 20-ak $, pa i do 50$, i sada je verovatno tako ali uz mnogo veću konkurenciju.

Ako voliš takav Sennheiser zvuk, onda bi ti CX300s verovatno odgovarale: https://www.headphonedungeon.com/sennheiser-cx-300s-review/
Tu su još i Marshall Mode EQ i Klipsch R6, po malo višoj ceni, po boji zvuka su slične CX300s.

Ali, s obzirom da imaš mogućnost kupovine preko amazona, onda svakako pogledaj i 2022/2023 liste najboljih in-ear modela, u cenovnoj klasi koja ti odgovara.
Takve liste imaš na head-fi, a pogledaj i ovu Crinacle top-listu: https://crinacle.com/rankings/iems/
Da li i dalje igde ima Senfer DT6 slušalica? Imao sam dva para ali razdelio mojima. Sada ih nema u prodaji nigde?

Poslednja izmena:
I ja furam senfer ,kupim tako neke iz kine ,iako bolje zvuče ,ali na ove sam navikao ,tako da uglavnom završe u fioci
Odgovara mi malo mračniji zvuk da ga tako nazovem i lepog su dizajna

ja sam prezadovoljan sa ovim :)

Nazad
Vrh Dno