Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
"Ali, tvrditi da kz deru sve redom u klasi ~100e" nisam nikad tvrdio da je tako, vec sam lepo rekao da je to samo moje misljenje, ne tvrdim da je 100% tako i rekao sam da nisam strucnjak za slusalice.

Meni stigle KZ ZSN PRO. Stvarno su odlicne, mozete ih naci na aliexpressu za 12$, a kod nas ovako dobre se ne mogu kupiti ni za 100e,

Sve ok, uzivaj.

Bitno je da si zadovoljan sa KZ jer je cena zaista smesna, tih 12$ je samo malo vise od xwave/hama i slicnih krseva od slusalica koje zvuce ocajno a trajnost im je do nekoliko meseci.

Verovatno je iskoristio neki kupon, inace su malo skuplje.

Sent from D6503

Ja sam uzeo zsn pro za vreme mid year sale-a, bile su 11$ bez kupona, a bilo ih je za 12$ i pre par dana, ali vidim sad su povecali cene. Pogledajte na onim sajtovima sto prate cene i videcete da su bile 12$ do pre koji dan i sad poskupelo.

Samo još najbitnije da saznamo, kakav je zvuk :) U svakom slučaju, ovo po meni nisu slušalice za teretanu i neke trkačke aktivnosti... čekam testove ozbiljnijih tubera.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Da, prilicno su velike i nisu bas za treniranje i outdoor, reklamiraju se kao TW sluske za poslovne ljude/IT. Zvucno ce verovatno biti za nijansu bolje od prethodnih a kao celina verovatno najbolje u toj klasi.

Screen_Shot_2019_07_05_at_7.47.17_pm.png

Šta znam, lično ne bih mogao da zamislim da mi nešto ovako glomazno stoji u uhu...i senn ove su mi ogromne; bragi dash je po meni objasnio sa konstrukcijom, greota što su stali sa novim modelima :(

Nadam se da će biti bolje od nesretnih Jabra 65t...

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Kupio Philips SHE3700 …
utisci: malo slabiji / losiji bas u odnosu na prethodne SHE8500
srednji I visoki solidni
separacija kanala dobra
sve u svemu ok sluske za 10tak jura

Nadam se da će biti bolje od nesretnih Jabra 65t...

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Pa definitolivno su bolje i to u svakom pogledu bukvalno. Imao sam par puta onaj problem da neće da se poveže ali sam našao vrlo jednostavan način kako da rešim to za 10 sekundi tako da me ne dotiče previše.

Opaaa, nadam se da će ispraviti problem sa konekcijom; još ako ovo da mogu da se ugase bude radilo [emoji106]

Kod sonija mi je u startu mana što ne može da se smanjuje i pojačava bez telefona (ako sam dobro razumeo).
bb6a96eec39f61765db9bf640b227246.jpg

Da, to je extra; prosto mi nezamislivo sa bubicama da dobiješ onaj osećaj; stavis - upališ i isključen si od spoljnog sveta!

Sta je preporuka za bubice do 100 dolara trenutno od zicanih . Opcije su amazon.de i kina da sam narucim . Zadnje kada sam pratio bile su aktuelne KZ AS10 za nekih 60ak dolara sa alija , vidim da je cena sad dosta manje . Stigao mi je LG G7 fit , a sve bubice su mi se raspale, zadnji put me mrzelo da cekam i uzeo kod nas "Beyerdynamic Earbuds Virginia Rose DTX 41" , zvucno solidne , sto se tice kvaliteta izrade bukvalno su se raspale za manje od godinu dana , kao lego kockice .

Ibasso IT01 - vrlo brzo planu kad ih imaju na lageru, vaze kao odlicna kupovina za 100e (tj do 150e)...
Baci pogled na selekciju od FiiO-a (imaju cak i njihov shop/oficijelnog partnera u DE). Ili eventualno TinAudio T2(pro) x2 (krecu se oko 45-48e), kada ih ima na stanju jer i one vrlo brzo nestanu...
Uz malo strpljenja mozes da upecas i RHA T20i na prime day akciji za oko 100ak evrica (imam trenutno njih i TinAudio T2,prezadovoljan sam njima i kombom sa nw a45/a15 plejerom)

Poslednja izmena:
Imam trilemu neku...

Anomoibuds capsule ili Xiaomi airdots ili qcy T1 pro? Sve su oko 20$,šta uzeti?

Ath e40, ath ls50is, ath ls70is, akg ip2 ili nesto u tom rangu od oko 100-150e, ima li neko predlog i da ima da se kupi u Bg-u?

Trebaju mi bubice s kvalitetnijim kablom i da izdrze barem 2 godine akanja..preferiram monitorske, al ako ima neko neki predlog...just shoot. Iskljucivo zicane, nista vajerles.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ath e40, ath ls50is, ath ls70is, akg ip2 ili nesto u tom rangu od oko 100-150e, ima li neko predlog i da ima da se kupi u Bg-u?

Trebaju mi bubice s kvalitetnijim kablom i da izdrze barem 2 godine akanja..preferiram monitorske, al ako ima neko neki predlog...just shoot. Iskljucivo zicane, nista vajerles.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

E40 sam imao fit los, e50 bolje leze ali je zvuk raopcaravajuci. Kod nas mi se najvise svidjaju fostex te05 mada ne idu around ear. T20i ne bih preporucio meni je bukvalno za 3 meseca precvikao jack. Kanim se da ih modujem i stavim mmcx ali me mrzi da se i oko toga cimam.
U 2019. samo detachable kabl.
Preporuka i za tenhz p4 i yinyoo d2b4.
Imam oba ali cu se vrv resiti jednog para posto su slicni sound sig, neutral. Nema treble spajkova i prenaglasenog bass-a. Tin P1 su za 160$ dobile dosta dobrih recenzija ali kontam da ce carina da odere.
Kod nas mozda sennheiser ie40 jos da se uklapa u budzet.

Imas u toj prodavnici ok izbor in-ear ali je vecina u rangu 50-100e mada imaju i nekoliko skupljih modela. RP ma uglavnom razne ATH i rebrand-ovane Roland FRZ (V-Moda Forza).
Obe prodavnice imaju demo slusalice ali je pitanje koje sve nude na test, najbolje je da odes i pokusas da probas neke.

Nista, videcu i taj izbor 50-100e. Overicu obe radnje, istestiracu sta sve moze, pa sta mi bude leglo najbolje, uzecu to. Hvala vam na savetima.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nista, videcu i taj izbor 50-100e. Overicu obe radnje, istestiracu sta sve moze, pa sta mi bude leglo najbolje, uzecu to. Hvala vam na savetima.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Poslao sam ti pm sa linkom ie40 kod nas pa proveri jesu li dostupne. Kod nas kostaju 14 000. A zasto ne bi uzeo tin t2? Jeste da bi cekao 2-3 ned ali u sustini dodje na isto kao ti brand name modeli do 100e.

Nazad
Vrh Dno