Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Pregledao sam malo temu i cini mi se da su mi TinAudio T2 sada prvi favorit! Trenutno odličan deal za 30 dolara (mozda i 20 ako se napravi novi nalog) a svuda su hvaljene i visoko ocenjene.

Ja sam koristio Piston 3, ZS3, ZS10 i sada T2. T2 jesu najkompletnije. Zs10 imaju bolji soundstage i separaciju ali su tise, a T2 su mnoogo lepse za slusanje. Visoke sam morao da ugasim malo ali cak i bas mi je super i bez moda.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Pregledao sam malo temu i cini mi se da su mi TinAudio T2 sada prvi favorit! Trenutno odličan deal za 30 dolara (mozda i 20 ako se napravi novi nalog) a svuda su hvaljene i visoko ocenjene.

Ne moze za 20... Onaj kupon od 10$ vazi samo za narudzbine preko 99$. Napravio sam sinoc nalog.

T2 deluju skroz primamljivo i razmisljam da li da narucim 2 para ili jedan. Imao sam zs6, odlicne sluske za taj novac pre svega za blues/rock ali ubijaju za instrumentalne stvari - prog rock/metal (i pored svega sto mi je proslo kroz usi u kategoriji do 50e rekao bih da su odlicna kupovina). Zato me i interesuju ZS10...

Skontao sam sad da ne moze, najjeftinije je preko app 29$, dvoumio sam se izmedju tih ZS10 i T2 ali sam se odlučio za ove druge, nekako taj minimalistički izgled je pobedio :)
Edit ipak mi nudi da iskoristim kupon od 4 dolara nista mi nije jasno, a nisam sa novim nalogom :/

Poslednja izmena:
Ja uzimam TRN V80 cim pre, dobra izrada - metalne su, kabal bolji od onih sa KZ modela i na kraju dosta nahvaljen zvuk.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Zar nije bolje da potrazis ZS6 na nekom snizenju? Sudeci po testovima te V80 nisu bas toliko sjajne (veoma ostri, naglaseni visoki i soundstage ispod ocekivanja): https://www.head-fi.org/showcase/trn-v80.23225/reviews
Jesu dobre za 20-25$ ali mislim da je bolje cekati ZS6 po nekoj snizenoj ceni ili T2 za 29$ pa da odradis mod ako hoces jaci bas: https://audiobudget.com/product/TinHiFi/T2

Ja samo da zahvalim hsv.stoned. Pre dve god sam na preporuku uzeo Sennheiser 5.00i kada su bile 40 e... Rade kao sat. Pratim temu, pa ako iskoči nešto dobro uzimam

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Zar nije bolje da potrazis ZS6 na nekom snizenju? Sudeci po testovima te V80 nisu bas toliko sjajne (veoma ostri, naglaseni visoki i soundstage ispod ocekivanja): https://www.head-fi.org/showcase/trn-v80.23225/reviews
Jesu dobre za 20-25$ ali mislim da je bolje cekati ZS6 po nekoj snizenoj ceni ili T2 za 29$ pa da odradis mod ako hoces jaci bas: https://audiobudget.com/product/TinHiFi/T2
Pa ne znam, sve sto sam citao i slusao do sada bilo je vise nego pozitivno. Cak je lik sa audiobudget rekao da su mu to nove omiljene slusalice i da ih preferira naspram QT2. Ne mogu sad da nadjem gde je napisao.

Lik sa kanala bad guy good audio reviews ih je poredio sa T2 i kaze da su mu V80 bolje, tj imaju dinamicniji bas, iako kaze da i sa T2 ne moze da se pogresi.

T2 bih uzeo ali mi se cini da bi mi bile neudobne, mnogo mi vise odgovara ovajj fszon preko usiju.

Nisam pametan[emoji1]

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Poslednja izmena:
T2 mogu da se nose “klasično“ kao i preko ušiju. Samo se napravi rokada kabla na slušalicama, zavisno od toga kako želiš da ih nosiš...i udobne su u obe varijante.

Imam es3 oko 6 meseci, uzeo sam i one newbee silikone i za moje potrebe su mi odlične. Ali onaj fabrički bt modul me ubi u pojam, mikrofon i komande na jednoj strani stalno povlače na kabal i užasno me živcira. Jel ima neka zamena ili neko drugo rešenje a da ostane bt varijanta ?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Zeza i mene to, vratim ih, pa posle nekog vremena opet... Ali generalno ES3 su mi bas udobne. Mogu da slusam muziku satima bez problema. Svakako je bolji BT nego da se zezam sa kablom...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:
Imam Xiaomi Pro HD, razmišljam da uzmem KZ ZS10. Koliko vidim, postoji više opcija kupovine. U specifikacijama ima mic, nema control buttons. Ne razumem, pozove me neko, vadim fon iz džepa da bih se javio? Vidim na slikama postoji 1 button, verovatno kao remote control samo za javljanje. Ako nema kabl sa remote control, da postoji volume up/down, (koji koristim u player-u kao next, previous track)..ako nema button da se javim, ili da pritisnem isti taj button i kažem 'Ok Google'..onda ne bih razmišljao o nekompletnim sluškama., bez obzira na design i frekventni opseg.:guitar:

Poslednja izmena:
ima varijanta kabla sa i bez tog jednog dugmeta. možeš da se javljaš na telefon, pričaš, startuješ voice dialing ili šta već, šaltaš pesme napred - nazad, ali za jačinu zvuka moraš da vadiš telefon.

ima na aliju i kablova sa svim kontrolama.

ima varijanta kabla sa i bez tog jednog dugmeta. možeš da se javljaš na telefon, pričaš, startuješ voice dialing ili šta već, šaltaš pesme napred - nazad, ali za jačinu zvuka moraš da vadiš telefon.

ima na aliju i kablova sa svim kontrolama.
Meni treba kao na Piston slikama što imam, remote control I na njemu 3 buttons. 2 za up/down, (whatever what for) , a srednje za javljanje ili komunikacija sa Assistant-om. Taj drugi kabl mi em uvećava cenu, jer KZ ZS10 nema bez kabla, tj. klot sluške, a onaj njihov go kabl, bez ičega, samo za slušanje muzike mi ne treba. Želim ceo paket kao na Piston sluškama.

Dajte nekw preporuke za bluetooth slušalice gde baterija traju barem 5 sati a da su budžet.

Trebaju mi za teretanu audio knjige i sl.

Imam KZ EZ3 BT modul ali bih da uzmem nešto gde baterija traje duže pa i na uštrb kvaliteta posto nije presudan za ovo što meni treba.

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Ja sam sebi poručio Plextone bx 343 i Baseus s06. Baterija 100 i 110mah trajanje po njima 8-10h po komentarima 5-7h. Još mi nisu stigle ali bi trebalo da su ok i jedne i druge.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Meni su pre 2 nedelje stigle plextone 343, koristim ih svaki dan oko 1h, i trajala mi je baterija nedelju dana otprilike, napunio sam je iako nije bila prazna. Zvuk je takodje sasvim ok

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Super, ovo je izgleda novo posto nisam vidjao ranije ovakav adapter, bio je onaj sa klasicnim dugmicima koji imam i ja. Stari ima bateriju od 60mAh, ovaj novi 130mAh :banana:

Poslednja izmena:
Vrh Dno