Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Je'l neko probao ove KZ Z5S sluske sa bluetooth adapterom?
Kakvi su utisci i da li se isplati doplatiti 10ak dolara?
Alie Mislim da dolaze dva kabla u paketu, tri tastera sa mikrofonom i drugi je bluetooth.

Poslednja izmena:
Visa Electron mi je napokon kreirana, ovih dana idem da je podignem i da uplatim novac. Odluka je pala na '100% Original Xiaomi Mi Hybrid Pro Earphone Piston 4, Mi In-Ear' . Znam da je pitanje nerealno ,subjektivnog karaktera..ali čisto ako ih neko već poseduje, da li je zadovoljan i koje su mane Pro/Cons. Čitam da je bass puno izražen . Slušam sve muzičke žanrove.

Poslednja izmena:
^ Da li si video da na nasem KP-u imaju da se uzmu Xiaomi Hybrid Xiaomi Piston 4 slusalice?
Video sam ,ali je cena 4500din, a na Ali-u su one koje sam pronašao, ako sam uzeo u obzir sve kriterijume, 2824din. Plus, experience [emoji41], nisam do sada poručivao, pa da vidim kako sve to funkcioniše. I tako će mi trebati još svašta nešto da poručim za u buduće.
Kako se vrši konverzija na Ali-u?
Vidim se su cene izražene u USD $, a na mojoj karticu su evi (€). Ako roba košta 26.15$, da li će meni sa kartice biti skinuto 2824din (uz obzir ako evro računaju 122din).

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Poslednja izmena:
Računaj i moguću naplatu pdv-a od strane carine ;)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

A kako će banka da obračunava što se tiče provizije menjanja valute? Logično da ako je na Ali-u u evrima i na kartici (u banci) evro, da nema konvencije. Ali sve zavisi kako prodavnica na Ali-u obračunava, tj. u kojoj valuti. Može li neko da da krajnji odgovor? Ili da pišem Kinezu u prodavnici i pitam ga kako obračunavaju, u dolarima ili evrima..

edit:
Nije mi jasno kakva je to poslovna politika prodavnica na Ali-u..prodaju Piston 4 Pro HD za 26$, a na zvaničnom Mi sajtu iste te sluške 40$ .

Sent from my Redmi Note 3 Pro[kenzo] using Tapatalk

Poslednja izmena:
Meni zena oprala u ves masini KZ-ED4 slusalice...
Posle par dana susenja, danas sam uzeo da ih probam, i sve radi kako treba ali je bas nekako slabiji nije vise onako jak i cvrst.

Iskreno nisam ocekivao da rade u opste, ali mi je sad krivo sto rade samo imam utisak da je bas vidno slabiji i ako nikakvih drugih promena u zvuku ne primecujem.

Sta je tu moglo da se desi?

Mozda ce da se usviraju vremenom? :)

Ja imam jedno pitanje kojem ovde nije mesto ali ima li ko da ima viska neke dobre kineze da mi proda? Problem mi je kartica inace bi ih pazario sam a desilo mi se da sam izgubio piston 3.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Deluju super sto se kvaliteta zvuka tice, ali ne uliva poverenje sto vise njih na glavnom sajtu u opisima pominju da im trajanje nije neko da ima problema sa kablom i mikrofonom pa su ih po 2-3 puta menjali u garanciji :/

Bedak jer stvarno kazu da su zvucno odlicne. Inace nemam obicaj da citam review-e sa sajta proizvodjaca ali izgleda da stvarno imaju problem sa QC (kablovi) kao sto si i rekao, samo je pitanje u kom procentu..

Treba pomenuti i ove: Beyerdynamic DTX 102 iE
Redovna cena u srb je cak 115e a trenutno su 69e (toliko otprilike kostaju i po amazonima).

Poslednja izmena:
stigle malopre ove nove Xiaomi hybrid pro hd.Pre toga koristio prosle hybrid .razlike ima, prosle sam koristio nekih 8-9 meseci .Ove nove su malo vece, lepse odradjene. a sto se tice zvuka , tu su malo korigovali bas.Ja uglavnom slusam live snimke. I kod ovih novih nekako se cistije cuje glas i instrumenti pa tek onda bas.dok je na prvim bio bas pa sve ostalo :D

Ako ti treba jači bas možeš da začepiš sitnu rupicu koja se nalazi pored L/R oznake.

^ Sa cime? :D
Gledam da uzmem neke jeftine sluske za bratanicu, posto kad idemo negde zajedno trenutno koristi stare pistons hybrid, pa bas ne bih da ih pokida. Koje su kolko tolko ok sto se tice izrada, da nece popucaju zice posle par koriscenja?
vidim da kz ima neke za evro-dva
https://www.aliexpress.com/item/MP3...lgo_pvid=1833cfdc-140d-4817-96b7-1712e79b482b
Uzmi uisii i to bez kutije.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Jel uzimao neko Piston 3 od lika sa Voždovca koji ih prodaje na KP? Da li je cena od 2500 rsd ok?

Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka

Na aliju ili ima i kod nas?

Sve si mi rekao :)
Imaš li preporuku za nekog prodavca sa Alija?

Nazad
Vrh Dno