Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Nakon sto mi je otkazao zvucnik na JBL J33a,uzeo sam 2 para sluski :D
Pa eto,da cisto podelim svoje misljenje o istim
Uzeo sam Beats,urBeats.Savrseno se cuju,bass je bas meaty sto se kaze,isti kao na JBL.Odlicna izrada,kabl se ne uvija.Preporuka.
Uzeo sam za rezervu i Sennheiser CX55.Odlican zvuk,ali malcice slabiji bass od urBeats.
Sve u svemu,bas sam zadovoljan.

Za 100$ koliko su urbeats se moze kupiti bas kvalitetne sluske, npr Senn 5.00 ili one sto je hsv uzeo.

Poslednja izmena:
Da li može neko ko ima Meizu EP-51 da slika deo sa kontrolama, stranu gde je ulaz za punjač?

Moj ima lufta na spoju sive plastike i guma preko ulaza ne pokriva prorez celom dužinom, pa me zanima da li je tako i kod ostalih.

Merkao sam House of Marley Liberate XLBT,e to su sluske + sto su bt.Medjutim,skupo.
urBeats su mi najpribliznije JBL J33A,bas su mi dobro legle,dok senn i nisu tako bassy.
Inace su urbeats u Uscu oko 15 hiljada.

Hvala Scouser-u za PM. Značiće, planiram i njih da poručim da imam u rezervi. ali ću verovatno pre toga poručiti Meizu da budu u rezervi.

Ostao sam dužan review za SkullCandy Inkd 2 Wireless.

Vrlo dobre slušalice. Ne ispadaju (gumice sa kojima su stigle mi odlično pristaju, iako bi možda mogle da budu malkice veće), zvuk odličan (nema prenagalšenog basa kao kod Sony-ijevih žičanih koje sam do tada koristio), kontrole rade perfektno, povezivanje prošlo bez problema za tili čas. Jedina mana (ako se tako može reći) jeste da su van gumenog dela same slušalice povezane izuzetno tankim kablom koji ne uliva neko preterano poverenje (mnogi stručni review-ovi nagalšavaju ovo i kao pozitivnu stranu u smislu da bukvalno možeš da ih zgužvaš i ubaciš u fioku, torbu itd).

Baterija kaže do 8 sati slušanja muzike. Neka bude 4 ja sam zadovoljan.

Nakon mesec i po dana korišćenja:

Situacija je nepromenjena. Izuzetno sam zadovoljan izborom i zvukom. Debljina kabla mi više ne smeta, i ne obraćam pažnju na isti.

Baterija traje oko 8h, s tim da već nakon 6 i po sati ima malih prekida u prenosu zvuka (pri zaključavanju uređaja obično) ako na primer telefon stavim u levi džep, a ne u torbicu koja mi visi sa desne strane (sa desne strane je modul od slušalica sa elektronikom). Prekid je dužine bukvalno milisekunde. Što se bliži više 8. sat tako je prekidanje učestalije osim ako telefon nije baš blizu. U osnovi ne smeta i korišćenje je bez problema.

Koristio sam ih i za teretanu, bukvalno ih ne osećam da su mi oko vrata tokom trčanja, a za šetnju ne moram ni da spominjem.

Moze li preporuka za neke bezicne slusalice,bubica da bude
Gledao sam neke anker,aukey,xiaomi ,meitzu i slicno,vredi li to cemu?
Vec godinu dana koristim sony sbh 20 i ok su mi,ali bih ipak napravio neki upgrade za malo kvalitetnije sluske
Ili dajte neku drugu preporuku ,ako ove gore navedene nisu neki kvalitet
Zaboravih napisem budzet 40€ ne bih davao vise

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nadjoh za njih utiske ali me zanimaju i ostale ,ako je neko imao neka iskustva sa tim modelima
Onaj link su odlcne sluske samo ....ahahahaha

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja se ponovih sa samsung level U pro modelom. Mogu reci da sam iznenadjen kvalitetom zvuka. Jeste malo socnija cena al su bar bluetoot. Ne moram vise da se cimam sa kablovima.

Послато са MX4 уз помоћ Тапатока

Neko mišljenje o AKG y20u? Da li će raditi taster da pauziram/preskačem pesme na Lumia 950 telefonu?

20170623_231449.jpg
Eto dosao je i taj dan ocekivan, ali ne tako brzo. Naime cuvane i pazene slusalice sennheiser cx 5.00.na kojima se kabl rascvetao. Ne razumem da na takvim slusalicama sa odlicnim zvukom stave takav jeftini kabal.
Ako imate neku ideju, kako resiti problem bio bih vam neizmerno zahvalan, servis, majstor bilo sta. Bubice rade jer u nekom polozaju sviraju za sve pare, steta ih baciti. Unapred Veliko hvala !

Poslednja izmena:
Koliko godina ih imaš ?

Pa ovo moze da zalemi svaki iole spretniji 'kucni' majstor [emoji2] Samo uzmi neki kvalitetniji 3,5mm dzek,i gledaj da je u G varijanti.Ako je lepo zalemljen i kvalitetan,nema sanse da izgubi kontakt pri normalnom koriscenju.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ma nije ni neka nauka ... Nadji neki stari fush pa se izvezbaj sa njima i onda ove zakrpi,lemilica 250 din u wobby house_u i od nekog pozajmi ili kupi malo kalaja i vozi ;))

sent from tapa for android :)

Vrh Dno