delimir je napisao(la):
Nikada nisam video ni jedan razlog da Maxi kazem da je budala i svaki put kada bi se Maxa i ja "raspravljali" to je u sali...
A sto si onda meni rekao to sto si rekao kad smo Max i ja povodom tih slusalic tvrdili potpuno istu stvar ? Onda si kvotovao mene i podrugljivo odvalio "ma ti si strucnjak za sve", zasto nisi i njega ?
delimir je napisao(la):
Sto se tice frustracija... Zar mislis da cu nekome kao sto si ti da ista objasnjavam, a tice se mog privatnog zivota? Ne poznajes me i bolje je tako. Fino je sto se trudis da analiziras kako razmisljam, jer ja o tebi uopste i ne razmisljam, niti pamtim tvoje postupke po forumu. Vidim taj nick OptiPlex, obicno je za njega vezana neka smrachina od posta, pa ponekad procitam, ponekad pretrcim preko toga...
Srecom ne poznajem te i uopste ne zelim da te upoznajem
delimir je napisao(la):
Uostalom bio je neki thread gde se glasalo o naj smaracima - dobro si se kotirao
Pa ti bi me osisao 3x da su te stavili tu. Uostalom secam se dobro da si, kad je jednom baza prsla (ili je bilo ciscena, nisam siguran) pa su se pogubili postovi u prethodnih godinu dana izgubio oko 3000 postova.
delimir je napisao(la):
Uopste, posle ovog posta sumnjam ozbiljno u tvoje mentalne mogucnosti...
Ja u tvoje uopste n e sumnjam, odavno nemam dilemu kolike su. Tj. kolicke su.
delimir je napisao(la):
Napisacu samo zbog drugih, da ne ispadne nedoreceno. Iza opaske "Kupi kao moje" stajao je krezavi Mr.Green smajli kao olicenje ironije... Znaci pre je bilo: "Uzmi ove pukni - nepotrebno pare 9opet ne zato sto su loshe, vec objektivno tesko da bilo koje bubuce vrede toliko para)", posto je bila neka prica da mu ne odgovara neki model koji je neko drugi preporucio po mnogo boljoj ceni. Nravano da nikome ne bih preporucivao bubice od 3000 dinara, pa i da su najbolje, jer znam kako ljudi stoje finansijski i bilo bi pomalo neukusno...
Pa sta ti onda smeta kad ja na to dodam da te bubice ipak okreni-obrni nisu vredne tih para ? Ispada da ti meni kazes da sam budala zbog stava koji ispada isti tvome ? Zanimljivo...
U stvari, sad sam te razumeo, mozda si ti to sebi govorio...moguce...
delimir je napisao(la):
Ali Filipenko je baja - on sve zna unapred, vrsi razno-razne psiho-analize itd... Kada vidim takvo debilsko ponasanje kako drugacije da okarakterisem takvu osobu?
Samo ti karakterisi, to vise govori o tebi nego o meni...uostalom meni ne smeta to licno ni najmanje a razloge zasto cu obrazloziti u sledecem quote-u
delimir je napisao(la):
PS: Ne vidim zasto se sada ovde pravdas kako si konstruktivan u tamo nekoj sobi o DVD medijima kada se ovde i ne prica o tome. Ili mozda i sam mislis da si smarach, pa radi preventive se pravdas. Ne pravdas se valjda meni? Ne mozes me tako lako ubediti
Ja tebi da se pravdam - ni pod razno. Samo bi se lud covek pravdao nekome ko mu je svojevremeno (dok je mogao) editovao postove da bi ispalo da sam ja rekao neku glupost pa udarao reply na tako editovan post. Niko nije lud da to cini. Ja to pisem zbog drugih ljudi, jer kad neko krene tu da pljuje za nekoga da je smarac i spamer ne bi bilo lose da to i dokaze, i to jos necim sem anketom u kojoj je glasalo 50 ljudi i u kojoj su ucestvovali samo oni koje je Uzelac odredio. Ja ispada da smaram forum a u 75% soba ni ne ulazim, a kamoli da postujem ili smaram. I to sve naglasavam zbog drugih ljudi, jer ne prate svi ljudi forum redovno, neko ce pomisliti da ti mozda imas pravo ili da, ne daj Boze, razmisljas dok kucas.
delimir je napisao(la):
PPS: Sto snimas. Ko ce obrisati? Ja sigurno necu - odavno nisam mod na sopstveni zahtev. A i da obrise, koga je briga. Mene uopste nije.
Verovatno mislis da sam sada totlano isfrustriran, jer vise ne mogu da lecim svoje komplexe, "masovno brisuci tudje postove i banujuci". Da sam hteo da lecim frustracije na tebi, odavno bih te banovao. Mislis da bih trazio neki povod ili nesto slicno. Ulogovao bih se i nasao te u bazi

Medjutim, posto nemam nekih vecih problema u zivotu, ne verujem da bi bi bilo jos bolje time sto bih banovao tako nekoga kao sto si ti...
Znam ja itekako posto sam dugo na forumu koji su tvoji problemi, imam isto tako par drugova medju moderatorima, znam koliko su se ljudi zalili na takve kao sto si ti, znam kakve si sve gluposti trazio da se uvode u mod sobi dok si bio tamo - pa su na kraju zbog nekolicine takvih modova uveli prvo da nema vise bana sem ukoliko Peca kaze, a na kraju su morali da uvode i recycle bin cime su oduzeli poslednju mogucnost takvim tipovima da se izivljavaju nad drugim korisnicima foruma. Vidis, upravo ovakve stvari da ti mozes svakoga da nazoves budalom, a jos na kraju kazes i da se slazes sa njim. Srecom sad za razliku od vremena kad si bio mod neko moze nesto i da odgovori.
Istine radi, treba te dopuniti i treba reci da si se ti tek tada "dostojanstveno povukao" sa moderatorskom mesta, kad je oduzeta mogucnost svakom moderatoru da brise sta hoce i koga hoce.
E sad, svima ostalima se izvinjavam na gnjavazi i obecavam da ovim prekidam svaku dalju raspravu sa delimirom. Ponovio bih jos jednom svoj stav (sa kojim ispada da se on u stvari slaze nego ga ja nisam razumeo) da su doticne Sony bubice od 3000 dinara preskupe, te da ima boljih resenja za menje pare, a da su Philipsove slusalice veoma veoma solidne, ali pre svega kad su basevi u pitanju a da ne briljiraju bas sa zvucima instrumenata.
@byMax
To sto neko ima iskustva sa studijskim slusalicama >100€ je bitno za ovu temu kao i njegovo iskustvo sa Gigabyte plocama ili Samsung hardovima. To su potpuno razlicite stvari.
Takodje, bitno je veoma sta se na njima slusa, tj. na kakvom se zvuku procenjuju. Ukoliko neko uzme pomenuti Philips i pusti techno - on ce se oduseviti jer su zaista za to kao stvorene. Ukoliko se pusti neka klasika ili gitara uvek postoji mogucnost da dozivljaj nece biti isti, kao sto meni nije bio. Uostalom to sam ti odmah rekao jos kad sam probao sluske kod tebe...