Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Pa prednost DAC-a mi nije znacajna posto vec posedujem e10k,sad pitanje je kolika je razlika u kvalitetu zvuka.Da je duplo bolji od X1 sumnjam a duplo je
skuplji.Cak je jeftinije uzeti X1+E10k nego X3.Naravno pricam o cenama na Amazonu....

E pa onda ti i ne treba, zaboravih da imas e10k.
Bice odlicna kombinacija E10k/X1 i M40x, ako ti budu prevelike slusalice za nosenje svuda van kuce uvek mozes da kupis P2, P3 ili KZ za male pare ;)

Mislio sam zbog flet zvuka, ne znam koju mjuzu preferiras, al ako si na necemu sa jacim basevima, mozda ti je m50x bolji izbor, imaju boostovan bas...doduse i skuplje su.

Slusam bas raznovrsnu muziku.Dosta sam se informisao pre kupovine i njihov flet zvuk mi je mozda i prednost jer sa EQ mogu po svom sluhu da podesim zvuk za svaku vrstu muzike.Sad sto se tice basa mnogi kazu da je on jednostavno nije prenaglasen kao kod M50x i da itekako ume da "udari" ako se to od njih trazi podesavanjem EQ.Cak kazu i da je precizniji nego kod 50ke.

Poslednja izmena:
^
Pa nisu M40x bas toliko ''dosadno'' flat nego zvuce neutralnije od M50x sto ce mnogima vise odgovarati. Uz to (kada zatreba) lako se pojaca bass kroz eq ili jos bolje preko fiio prekidaca/softvera ;)

Za M40fs kazu da su ''dosadne'' za slusanje muzike i da su uglavnom za studio.

@ sirius9

Ne znam kakve su te sa linkova ali su uopste in ear sa izmenjivim kablovima bas dobro resenje na duze staze. Ovakve Shure ima neko sa foruma i rece da su odlicne - http://www.shure.com/americas/products/earphones/se-earphones/se215-sound-isolating-earphones

Koliko vam je trebalo da stigne Piston sa iBuyGou? Poslato 30. 6., do sada ni traga ni glasa.

Jeste da nije preko ibuygo, ali evo info od mene:
Prve piston v3 sam narucio 13/07, stigle su 28/07. Sada sam i narucio i v2.1, naruceno 29/07, trebalo bi do kraja sledece nedelje da stignu.
Sve naruceno sa http://www.nextbuying.com/ i ide preko Singapore Air Mail Shipping. :)
Tracking lepo radi, tacno u detalj do preuzimanja.

sa druge neke teme (posto ovu search ne nalazi iako ima 200 stranica i u naslovu teme "bubice" ) copy paste posta mog:

Ljudi, ajmo da ozivim ja ovo da bi ste mi vi pomogli, naime pokidao sam fenomenalne slusalice od Xperie Z3 i sad moram da kupim neke da valjaju, al ovo su uslovi:

KOJE slusalice da kupim da su jeftine, a da pritom ne zvuce jeftino ?

zapravo, ceo internet hvali neke Brainwavz slusalice, koje kod nas ne mogu da se kupe a kazu svi da se za male pare (20 evra) dobija savrsen zvuk

sledece sto kazu na netu je budget serija Panasonic-a

a sledece ispod toga kad nemas de vise da gledas je AKO nadjes negde SOL slusalice u srbiji, ili poslednja opcija soc verzije Philipsovih bubica

dajte neke bubice oko 2000 din a da izuvaju u poredjenju sa ostalim jeftinjim, svega vam!

odgovor HSV.stoned-a:

Za 20-ak dolara ili evra - Piston 2 ili P3. Ili mozda neke KZ (sve pise u temi ispod na poslednjim stranama). Za te pare ne postoji nista bolje a za 20e uz dobru izradu/dizajn dobijas zvuk iz klase od 50-ak evra. P1 ili P3 Youth Edition treba izbegavati, prve zbog neubedljivog zvuka a druge zbog nesto losijeg zvuka i losije izrade od P3, ne isplate se jednostavno.

Evo prave teme - http://forum.benchmark.rs/showthread.php?55553-Bubice/page205

GDE to ima u beogradu ?

Naruci sa ali-a :) Ali od proverenog prodavca, da bi izbegao kopije.

A proveri i bench oglase, pre par danas sam video P3 za 3k din..

Ako budes trazio po KP oglasima.. tu je mogucnost da naletis na lazne Piston slusalice daleko veca.

***a, sad vidim da su ove iz oglasa prodate..

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Niste vi mene razumeli - ja ne mogu 2 dana bez muzike, kamoli da cekam ebay/ali :)

dakle, sta mi ostaje kao opcija u prodavnicama .. ?

Drugar je uzeo za 3500 neke Cooler Master slusalice i kvalitet je zaista odlican. Al opet, ja bi da ne dam vise od 2000 din posto trenutno stekam za, ni manje ni vise, auto.

Niste vi mene razumeli - ja ne mogu 2 dana bez muzike, kamoli da cekam ebay/ali :)

dakle, sta mi ostaje kao opcija u prodavnicama .. ?

Drugar je uzeo za 3500 neke Cooler Master slusalice i kvalitet je zaista odlican. Al opet, ja bi da ne dam vise od 2000 din posto trenutno stekam za, ni manje ni vise, auto.

To nije razlog da kupis neke krs ili prosecne do 30e kada uz malo cekanja mozes da kupis bolje slusalice. Vidi na KP da li neko prodaje original Piston ili postavi ovde oglas da ih kupujes (P2 ili P3).

A ako bas ne mozes da cekas.. mozda ove za 30e - ATH-CHX5iS
Test - http://www.wirerealm.com/reviews/audio-technica-ath-chx5is-sonicfuel-headphones-review

To su hibridne in ear slusalice sa velikim drajverima (13.5mm, prosek je 8-9mm kod in ear) a to hibridne znaci da ne ulaze u usni kanal kao klasicne in ear sto ima i prednosti i mane, sigurno ne izoluju dobro kao klasicne in ear i kazu da bass nije prejak ali da su generalno slusalice odlicne. Bass mozes da pojacas u plejeru koji koristis, ako ima potrebe.

Evo i opis iz domace prodavnice:

ATH-CHX5iS Hibridne Earbud slušalice

Jedinstvene hibridne slušalice koje se uglavljuju u uvo bez da ulaze u slušni kanal, namenjena svima koji žele prenosivost ali im se ne dopada osećaj standardnih in-ear slušalica
In- line kontroler sa mikrofonom za odgovaranje na pozive, kontrolu reprodukcije videa i muzike i ukupne jačine zvuka (naravno na kompatibilnim uređajima ili telefonima)
Ravni kabl koji se ne zapetljava

Imas i ove sony, 38e kod nas - http://www.sony.com.au/product/mdr-ex110ap
http://www.head-fi.org/products/sony-mdr-ex110ap-headphone-black

Kakve su nemam pojma.

Koje si ti uopste sony imao-pokidao? Da nisu ove mozda? - http://i.ebayimg.com/images/i/121087379050-0-1/s-l1000.jpg

Poslednja izmena:
Ne, ove su dolazile uz Xperia Z2, oznaka im je MH750

ove sto sam ja pokidao su sa Z3, oznaka im je MDR-NC31EM

xperia-z2-nc31em-dnc-headset-mdr-f5998a7cb7a1a1fe77228bb4eb774fc0-620.jpg

Inace ne treba mi mikrofon, osim u slucaju da mikrofon poseduje gore-dole kontrolu koju nemam pojma zasto su proizvodjaci mobilnih prestali da stavljaju na telefonske slusalice a najkrosinija stvar na svetu je. Od Desire Z-a sam slusalice prepakovao jedno 4-5 puta samo zbog tih kontrola koje su imale gore-play/pause-stop

Ima na KP Piston 2 navodno original za 20e, a i Apple EarPods koje su dosta hvaljene za iste pare, s tim što je opet pitanje da li su original.
U Games-u imaju Steelseries Flux za 2800 din.

Poslednja izmena:
@ dzekson

MH750 su stock slusalice za vecinu njihovih telefon i te su sasvim solidne.

Z2 je cesto dolazio uz te NC koje si ti pokidao a Z3 najcesce uz MH750, ne znam kako si ti dobio te NC, imao si srece :)

Ako neces Piston 2 ili 3.. da bi dobio zvuk kvaliteta tih NC moraces da potrosis bar 40e (a uz to svejedno ostajes bez NC funkcije, ako ti je to bitno uopste).

Ove MDR-NC31EM su stvarno zver od slusalica, a dolaze uz telefon.

elem, za 15ak dana mogu da dobijem obnovu ugovora kod vip-a, planirao sam da uzmem Desire 820 al bese oni su prekinuli saradnju sa Beats-om .. ? zna li iko kakve sluske dolaze sa Desire 820 ?

(Jedva) Prosecne beats/htc stock slusalice mozes da cekas 15 dana a P2 ili P3 sa ali-a ne mozes? :)

Inace beats je kupila jabuka i poceli su polako da podizu kvalitet na nivo u skladu sa cenom, svako novi model koji se pojavio od tada vise nije fensi prevara za decu i pozere vec su u pitanju slusalice koje opravdavaju cenu. Primer - Time to Rethink Beats, the Solo2 is Excellent

Beats ne opravdava ama bas nikakvu cenu. Za pare koliko su solo2, imas sluske koje su doktori zvuka za beats, od beyera, preko audio tehnike i akg-a do gredo slusalica.

Nazad
Vrh Dno